Nizip'e ait tarihi degeri yüksek fotografları, teşhir edilmiş değişik kaynaklardan toplayarak bu kısımda size sunmayı düşünüyoruz..
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip'e ait tarihi degeri yüksek fotografları, teşhir edilmiş değişik kaynaklardan toplayarak bu kısımda size sunmayı düşünüyoruz..
Ahmet Tuncel albümüne ulaşmaya çalıştım. Gerek Kadir Tuncel'le gereksede eski milletvekili Ünal Yaşar beyle telefonla görüşmelerimde çokta ümit verici cevaplar alamadım.
Karşılama komitesinde bulunan kişilerin isimlerini biliyormusunuz...?
Güzel resimler , eline sağlık Ramazan abi.
ellerine saglık cok guzel olmus
abi ellerine sağlık
işte bu?
elinize sağlık.inanın gözlerim doldu,hele ne eziyetle kazanılan o güzelim.ÜLFET in,satılması gözümün önüne gelince ,çok özüldüm.
nostaljik bir gezi yaptırdınız tarihe doğru.teşekkürler tarhan!
TAKVİMDE GÖRMÜSTÜM ÇAYIRAGASININ OTOBÜS FİRMASININ BİR OROSÜBÜ VARYİ O FOTONUN BULUNMASINI VE BURAYA YERLEŞTİRİLMESİ GÜZEL OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
Çok güzel nostaljik bir çalışma yapılmış.Bu fotografların teşir edildigi kaynakları da yazarsanız sanırım daha güzel olacaktır.iyi çalışmalar...
İşte ramazan tarhan farkı eline yüreğine sağlık...
O ZAMANIN İLKEL FOTOGRAF MAKİNELERİ İLE UZAKTAN GÖRÜNÜŞ NASIL ÇEKİLMİŞ ACABA? ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇEKİLDİGİ MUHAKKAKTIR.ÖZELLİKLE NİZİP'İN TEPEDEN GÖZÜKEN FOTOGRAFI İÇİN KİMBİLİR 3 AYAKLI AĞIRLI MAKİNAYI KAÇ KİŞİ İLE ÇEKMİŞLERDİR.BİR DE ESKİDEN ARAP VESİKALIKLAR VARMIŞ.SANIRIM İLK VESİKALIKLAR DA DENİLİYOR.BU ÖRNEKLERDEN ELİNDE OLAN VARSA ONLARI DA GÖRMEK İSTERİZ.BENİM DEDEMİN BİR TANE OLACAKTI AMA BULABİLİRSEM ONU BURAYA ATACAĞIM.GERÇEKTEN NOSTALJİ KOKAN BİR ÇALIŞMA.TEŞEKKÜRLER..
Ramazan abi eline sağlık çok güzel olmuş devamını bekleriz...