Bu resimde kimler yokki:D
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Özay çok teşekkür ederim bu fotoğraf bende yoktu. Sayende birçok arkadaşı tekrar hatırladım. Mehmet Çetin öğretmenimede sağlık afiyet dilerim.
Evet mehmet güzel bir hatıra saklarım ve bazen bakarım.Mehmet ÇETİN hocamıza ayrıca saygılarımı sunarım.
kimler var bi bakalım,baştaki şahıs sayın nejdet TAŞDEMİR(Yağmur Çiçekçilik),özay,yahya,cengiz,kemal,mustafa ÇINAR,Baki TÜRKMEN var ancak bunların isimlerini hatırlıyorum,diğerlerinide sima olarak çok iyi hatırlıyorum,galiba İbrahim YAZGAN'da var,bu resim çekildiğinde ben lise 1.sınıftaydım,en önemlisi bu resmin içerisinde eşim de mevcut.
Özay senden bi ricam var bu arkadaşların isimlerini biliyorsan yazarsan sevinirim,bide bu 82-83 dönemi olduğuna eminmisin,çünkü eşim 84-85 yiliında liseyi bitirdi,yani bu foto 1980-1981 dönemi olabilir.
En önemlisi o olmuş :)
Memet'cim yoksa sende varmısın bu fotoda?
Bak şimdi olmadı :)
Bak bakalım varmıyım ?
Evet şimdi tanıdım sadece gözlerin gözüküyo o sensin değilmi?
Evet, İbrahimin arkasında kalmışım :)
nasıl tanıdım ama haa birde tüpçü hotaz da var değilmi?
Mrb şıh kardeş.Bu resim 03.04.1983 Perşembe günü Nizip orta okul son sınıfta çekildik.
üsten birinci sıradan Süleyman Güzel,Mustafa Eker,Özay Bağci,Hajan Kır,Mehmet Uygur,Mustafa Çınar,Necdet Taşdemir,Hüseyin Özçetin,Şerif Karabacak,Kemal Akarsu,Ahmet Bölükbaşı,Kadir Akpek,Sıttık KIlıç,Mustafa Kırıcı,Cengiz Özpolat,Mehmet Öğüt,Doğan Karabacak,Talip Taşdemir,Müslüm Avkan,İbrahim Halil Alpay,M.Ali Uçar,Hasan......?, Çetin Kanpolat,İbrahim Yazgan,Semra Cengiz,Yüksel Tunç,Funda Bakır,İlknur Bozkurt,Serpil Yalçınkaya,Gönül Akkuş,Zeynep Uzunaslan,Gönül.........? Özlem Şafak Çoşkun ve Saygıdeğer hocamız Mehmet Çetin
Eksiklikler olmuş Kusura bakma Hakan Kır olacaktı. Kemal Akarsu arkadaşımızın altında bulunan arkadaş Lütfi Taşdemir olacak. Ayrıca Memet Baki Bizim sınıfta değildi.Yenge hanımda bizim sınıfta değildi onlar bizim bir üst sınıftaydı şıh kardeş...Selamlar (Yanlışlık varsa kusura bakmayın)
mehmet çetin sayın hocam benimde marufoğlu orta okulundan müdürüm saygı ile anıyorum....
ben serif eksik isimler var
hakan gürkan kır kabataş lisesine gitmişti,m.emin uygur odtü inşaat,yazgan tıp,g.eroğlu tarih,ilknur eğitim,şafak hukuk olsa gerek
hotaz kelimesine beni davut çengel dövmüştü
ben'le yan yana olan Hüseyin Öztekin
hüseyin öztekin ,g.eroğlu,ünal aslan da vardı resimde arkadaşlar
hakan gürkan değil.Hakan Turgay ben kısaca yazdım ayrıca Hüseyin kardeşimin soyismini öztekin olarak yazdım
sandım sıralamada hata olabilir çoğu arkadaşın nerde olduğunu ve ne yaptığını biliyorum.Hakan Turgay Kır
arkadaşımız şuan İzmirde tekstil muhendisi.İbrahim Yazgan kardeşim Bursa da doktor.....V.ss
Leyla Sır ve Mehmet Sır öğretmenlerimden haber varmı arkadaşlar ? Telefonlaşıp hal ve hatırlarını sormak isterim.
Memet valla ben Mehmet SIR hocanın bundan 2-3 yıl kadar önce Bursa ilinde olduğunu duymuştum hatta yanılmıyorsam sitede bir arkadaş yazmıştı,yne yanılmıyorsam bu ilde bir okulun müdürü olduğu yazılıydı,sitede bu konuyla ilgili bir araştırma yaparsan eminim bulursun.
selam serif kardes amca oglunada selamlar simdi ne yapiyorsun ara sira goruselim cvp yaz
Bu Resimde Olan Bazi Arkadaşlarla Orta 1 Ve 2. Sinifta Beraberdik Malesef Ben 2. Sinifta Kalinca Onlar 3. Sinifa Geçti Bu Resim O Zaman çekilmiş.
Bende O Yillarin ögrencisiyim Ama Ayni Sinifta Degildik Hocalarimi Bende Saygiyla Aniyorum
Arkadaşlar ben Hakan Turgay Kır
Fotoğraftaki en üst sıra, soldan (bize göre) 4.yüm, Özay ve Mehmet'in arasındaki.
Ortaokul son sınıftayız ve mezun olacağız. Babamın (kaymakamdı) tayini çıkacak ve çok üzülerek çok sevdimiz Nizip'ten ayrılıp Keşan'a gideceğiz (liseyi Keşan da okudum, kabataş lisesine abim gitmişti)
O yılları ve sizleri unutmama imkan yok. O dönem, yıllar geçmesine rağmen hayatımda en net hatırladığım yıllardı.
Şu olayı anlatmalıyım; Bir kaç sene önce, arada bir, koltukta oturup o yılları anarken ,özellikle Özay'ın okulu olduğundan daha eğlenceli bir yer haline getirme çabalarını düşünüp kendi kendime gülümserken telefonum çaldı. İnanmayacaksız belki ama telefonun diğer ucunda Özay Bağcı vardı, şok geçirdim ve konuşamadım bile. Arkadaşlar tam 20 yıl hiç görüşmemiştik. Bu olay hayatımda yaşadığım en inanılmaz şeydi.
Hepinize sevgiler
Hakan seninle tekrar buluşmak güzel. Buralara yolun düşerse mutlaka beklerim. Bir kuş misali hepimiz bir yerlere dağıldık. Umarım birgün buluşur anılarımızı tazeleriz yine.
Tüm arkadaşlara sevgiler saygılar...inşallah bu resimdeki arkadaşlarla rabbim nasip ederse bir yerlerde görüşürüz belki değilmi admin kardeşim mehmet. Dediğin gibi hepimiz kuş misali bir yerlere uçup gittik ama gönüllerimiz dostlardan yana uzaklarda görüşemediğimiz arkadaşlarıma sesleniyorum Ben Antalya merkezde kalıyorum buyurun beklerim telefon 05059355151- 05324469546 tekrar saygılar sevgiler....