Taş Baş a Türk Bayrağı Dikilse....????
:)Bu günkü vericilerin bulunduğu tepeye Gönderi ile birlikte Kocamaaaan bir TÜRK BAYRAĞI dikilse nasıl olur????
Dosta düşmana karşı......
Yetkililer ilgilenirse iyi olur kanısındayım arkadaşlardan destek bekliyorum.
Nizip bütün giriş ve çıkışlarından görülebilecek bir tepe Nizip e hakim bir tepe . Şanlı Bayrağımızın her cepheden rahatlıkla görülebileceği ve nazlı nazlı dalgalanabileceği ideal yerlerden biri....
Herkesin hepimizin görebileceği güzel bir yer omuhteşem görüntüyü hayal ediyorum da insanın gururla milli duygularının galeyana geleceği ; seyredeceği güzel bir manzara .
Nizip e ait Nizip e özel bir şekilde yapılırsa memleketimizin tanıtımında büyük etkisi olacağı kanısındayım .
Her türlü zorluk engel aşılarak bu işin yapılması lazım diye düşünüyorum.
nizip.com lu arkadaşlardan bu konuyu desteklemelrini hatta ana sayfaya taşımalarını anket haline getirmelerini rica ediyorum .
Gerekirse yetkililere duyurmak için imza kampanyası başlatalım....
Bu mesaj Mehmet9891 tarafından Yönetime bildirildi
Mehmet9891 tarafindan bildiriliyor.
Nedeni:
Alıntı:
Bencede Dikilmeli çünkü NİZİP'İn Farkı Olmalı Katılıyorum Arkadaşimiza :)
Konu: Taş Baş a Türk Bayrağı Dikilse....????
Forum: Nizip.comdan Seçtiklerimiz
Bildirilen moderatorler: Tarhan, Metin Kılıçparlar, Orhan Çelik
Tarafindan gonderildi: boroboro
Orijinal Metin:
Alıntı:
bencede guzel olur ..gazıantep te butun yuksek yerlerde dıkılmıs...neden nızıp tede yokk..
Bayrak Gurur ve güven simgesidir,
Alıntı:
rıfat Nickli Üyeden Alıntı
herkes çok iyi,çok güzel olur diyor.benim söyleyeceklerim sizden farklı.ben diyorum bir çok şeyde olduğu gibi bu bayrak işinide çok abartıyoruz.oldu olacak nizip in tamamını kırmızı beyaza boyayalım,bayrak yapalım;yada TÜRKÜYENİN tamamına bayrak çizelim google earttan daha iyi görünür.:p bu daha iyi yada, daha büyük bir düşünce değilmi?
Değerli arkadaş, bayrak dikme isteğine verdiğiniz alaycı cevap üzüntü verici.Türk bayrağının en gösterişlisini dikmek kendini samimi olarak Türk ve T.C. vatandaşı olarak hisseden herkese guru ve güven verir.Kimse durduk yere Bayrak dikme yarışında değildir.Unutmayın ki, Büyük ortadoğu Projesinde ve şimdilerde de Kuzey Irakta kurulmaya çalışlan sözde Kürdistan Parlamento girişinde asılı olan haritalarda güzel Nizibimizde hedeflenen büyük kürdistan sınırlarında gösterilmektedir.Adıgeçen en yüksek tepeye asılacak en büyük Bayrağımız, bu toprağımıza göz diken çapulculara gözdağı olacaktır.Allah bir milleti bayraksız ve topraksız koymasın.Lütfen iş işten geçmeden nice ata kanı ile oluşan şanlı bayrağımızı başta gönüllere, sonra da en yükseğe dikmek için yarışalım, teşvik edelim.Düşünene ve gerçekleştirecek olana minnet ve şükranlarımı arz ederim.25.12.2007
Mahmut KÜÇÜK
Şair ve Yazar