-
Nizip Cumhuriyet Lisesi
NİZİP CUMHURİYET LİSESİ BAŞARIYA DOYMUYOR
EĞİTİMDEKİ BAŞARISI SPOR ETKİNLİKLERİNDEDE DEVAM EDİYOR...
Nizip ilçemizin liseler arası yapılan futbol turnuvasında Cumhuriyet Lisesi yine yapacağını yaparak bugünkü Endüstri Meslek lisesinide finalde eleyerek şampiyonluğu alarak kupayı okuluna götürmüştür...
Okulumuzun gururu olan takım oyuncularını yani öğrencilerimi,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah Beyi,Okul idaresi ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.
*********Başarı Emek Harcayıp Hak Edenindir.********
******İBRAHİM ŞİMŞEK-Coğrafya Öğretmeni*******
NOT: ÖĞRENCİLERİMİN HEPSİNİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM BİZLERE BU MUTLULUĞU YAŞATTIKLARI İÇİN...-i-şimşek
-
Evet öğrencilerimizin coşkusu sevgisi görmeye değerdi.
Bu başarları eleridede devam etmesi dileklerimle...
-
Sevinçlerini bile görmek yeterli :)
Sizleri ve başarılarında pay sahibi olanları kutluyorum
-
okulumuzla birkez daha gurur duydukkk helal arkadaşlarrr hepinizi tek tek kutluyorumm başarılarınızın devamı dileğiyleee
-
-
CUMHURİYET LİSESİNİN BÖYLE KALİTELİ VE MÜKEMMEL MÜDÜRÜ,, BÖYLE KALİTELİ VE MÜKEMMEL MÜDÜR YARDIMCISI,, BÖYLE MÜKEMMEL ÖĞRETMEN KADROSU,, VE AZİMLİ ÖĞRENCİLERİ OLDUĞU SÜRECE BÖYLE BAŞARILAR BUĞDAY AMBARINDA SADECE BİR BUĞDAY TANESİ... OKULUMUZUN DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATMASI KAÇINILMAZ BİR GERÇEK ...
____****TEBRİKLER CUHURİYET LİSESİ____****
-
bende cuhuriyet lisesi mezunuyum okulumuzun böyle güzel başarılara imza atması gurur verici mükemmel bişey,eminim okulumuz daha nice başarılara imza atacak tebrikler cumhuriyet lisesi (benim okulum):)
-
başarılarınızın devamı nı dilerim
-
mer arkadaşlar ben ferit başarıların devamını dilerim
-
BİZİM ZAMANIMIZDA DA ZAFERLER ALIN DI OKULUMUZ İL ARASI
MARATON KOŞUSUNDA MİKAİL ARKADAŞIMIZ BİRİNCİ GELİP
OKULUMUZA BİR YENİLİK DAHA KAZANDIRDI
İBRAHİM HOCA SENİN DE KATKILARINDAN DOLAYI TŞK EDERİZ ...
BİZ 11-B SINIFI MOTOSİKLET YARIŞÇILARI TŞK VE BAŞKAN
MEMET GÜMÜŞ ÖNDERLİĞİNDE
-
Yunus Emre Arıken Sen Unutulaçak Adam Mısın Yunus
-
-
Tabii Bu Başarı Böyle Kalmıyacak Devamını Da Getirecez..................
-
:) MER İBRAHİM HOCAM
BEN FERİT NASILSINIZ SİZİ VE ARKADAŞLARI ÇOK ÜZLEDİM ÖZELİKLE GEZİLERİNİZİ BÜTÜN HOCALARIMIN ELERİNDE ÖPER ARKADAŞLARI SELAMLARIM.:(
:mad:
:(
:D
:)
:p
;)
-
tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim hocam sizi seviyorum sizin gibi bir hocamız oldugu için gururluyuz
-
bn okulumla her zaman gurur duydum o okulda okumak her zaman onur vericiydi bnm için. ama artık okulum bnm okulum deil:'( istemeyerekte olsa okulumu değiştiriyorum... çok üzgünüm ama belki böylesi bnm için daha hayırlıdır. her ne olursa olsun bn CUMHURİYET LİSESİ'yle her zaman gurur duycam... hocalarım hakkınızı helal edin bn ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. her ne dar dikbaşlı davrandıysamda beni affedin. ben sizleri ÇOK SEVİYORUM..yeni okulumda da çok çok çalışarak sizlerin yüzünü kara çıkarmıycağımı göstericem. işte CUMHURİYET LİSESİ'nin öğrencisi dedirticem ve bn gururların en büyüğüyle bn CUMHURİYET LİSESİ'nin öğrencisiydim diycem:'(:(:)
-
hocam bu sene öss yi kazanan kaç arkadaşımız var 2 yıllıklar hariç hocam iyi günler..
-
evet arkadaşlar bende orda okuyorum herkese slm
-
SELAM ARKADAŞLAR KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİ KAZANAN NİZİPLİLER VARSA YARDIMCI OLURUM
İRTİBAT: YUSUF POLAT
yusufpolat1907@hotmail.com herkese kolay gelsin
-
yusuf
yusuf bende senin dönemindenim sen tarih bölümünümü yoksa ögretmenligini mi okuyon bu sene de öss ye girecen mi bi daha şansını dene bence sen de altınova gibi yaparsn bence başarılarının dewamı gelir inşallah...
-
yusuf sen tarih bölümünümü yoksa öğrt mi okuyon ben de senin döneminden keşke bende sözelci olsaydım ama bi hata yaptm ea seçmekle ben bu sene ortak alandan hazrlanacam adam akıl bi şekilde ve tam gazla çalışacam inşallah bu sene kazanırım
-
Mustafa Aker
:DSagılarımla çok güzel bir site yapmışsınız beğendim tebrikler:):p
-
Cumhuriyet Lisesi mezunuyum bende. Zamanımızdaki okul ile şimdiki arasında dağlarca farkın olduğunu fotoğraflarla ve bilenlerle anlayacaksınız.. Güzel bir gelişim yaşamış, insan bakmaya kıyamıyor diyecek sözleri söyleyen olur eski ve yenisi arasındaki farkla. öğretmenlerine ve idarecilerine eğitim ve çalışmaları hayatında başarılar diliyorum.
-
mer arkadaşlar ben kafkas ünv de besyo okuyorum beden eğtimini düşünen arkadaşlar varsa yaedımcı ola bilirim hepinize başarılar...:confused: