-
Parasızlık ölüm getirdi
Nizip’in Tahtani Mah Taşçılar sok no:18'de ikamet eden evli ve dört çocuk babası olan Selim Tilki(35) isimli bir vatandaş hanımının onu sabah uyandırmak istediğinde öldüğü anlaşıldı. 35 yaşındaki Selim Tilki uzun zamandan beri beynindeki tümörden dolayı çalışamıyordu. Ayrıca karacigerleride çalışmayan genç adam parası ve kimsesi olmadığı için tedavide göremiyordu son günlerde iyice rahatsızlanan Tilki, dün gece uyuduktan sonra hanımının onu sabah kaldırmak istemesi üzerine 30 yaşındaki hanımı Döne Tilki kocasının öldüğünü anladı. Kimseleri olmayan aile, komşuların ve mahallelinin yardımıyla tek odalı bir evde hayat sürdürüyorlardı. Harabe ve sobası olmayan bir evde oturan ailenin durumu görenleri düşündürürken, eşinin cenazesinin belediye görevlilerince kaldırıldığı sırada fenalaşarak bayılan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Kocasını beynindeki tümörden dolayı kaybeden Döne Tilki, "dört çocuğumdan 9 yaşındaki şenel ve 4 yaşındaki kızım da babaları gibi beyin tümörü hastalığı var. Ancak onları tedavi ettirmem mümkün değil, parasızlık ve kimsesizlik hasta çocuklarımın tedavisine engel" diyerek yetkililerden yardım istedi.Haber: www.nizipdenge.com
-
Allah Rahmet Eglesin Ailesine Yardim Etsin........... Allah Dermansiz Dert Aratmasin
-
hiç bisey diyemiyom gaziantepspor yönetimi daha önemli futbol çok daha önemli bir insan hayatından doğru
içinizden hangi birine bakalım diyebiliriz bende derimik gözümüzün gördügü gücümüzün yettigine derim
hoş bende bir sey yapmıyorum ya
ama gaziantep kombine bileti tilki ailesinden kıymetli oldugu kesin
-
murat gaziantepsor yönetimiyle ne alakası var anlamadım... Gaziantep teki adam burdaki tilki ailesindne nerden haberi olsun... Bunu kaymakamlık ve belediye bilmemi bulmalı araştırmalı... konu Antepspor ve ya futbol dielki kardeşim...
-
benim demek istedigim futbol bu aileden de sende de bendende önemli bu ülkede bu adamın en azından sigortalı olarak biri gösterse tedavisi olmazmıydı
ha sunu diyebilirsiniz nasıl haberleri olacak afrikanın mukonga kabilesindeki kabiliyetli futbolcudan haberleri oluyor
yanlişmı sunu demek isterim türkiyede en ucuz sey insan
saygılar
-
Bu doğru haklısın...kardeş bunun gibi niceleri var...hep öldükten sonra bişeyler olduktan sonra farkedilir...ondan önce kimse farkedemez...bunu değiştiremeyiz. kerdeş ayrıca bu ailenin iki çocuğuda aynı hastalığın pençesinde. inşallah onlar için belediye ve kaymakamlığımız bişeyler yaparlar. ayrıca bu vefat eden kişinin yakınları siirtteymiş. onlarında öldükten sonra akıllarına gelmiş. sonrası sne hesap et işte
-
Ben sade bir vatandaş olarak, gerçekten böyle bir olay Nizip'te yaşandığı ve haberim olmadığı için gerçekten kendimden çok utanç duydum.bir Nizip'li olarak.
Acaba sade olmayan vatandaşlar nerelerdeydiler? Bu içler acısı durum ilçemizde yaşanırken.Bilmem anlatabildimmi!
-
deyerli peerless seni kırdımsa kusura bakma yanlış anlasılmak istemem futbol a karsı bir insan da deyilim yanlız tv lerde insanlar boy göstermesin ya insan dan bahsediyoruz baska sey deyil sadece futbol mu ki nelere paralar harcıyoruz bak iki çocuk var diyon hasta diyon herkes gibi bende allah yardım etsin diyom geçiyoruz ama böyle olmamalı bence yanlıssa düzelt arkadas
saygılar
-
sevgili peerles kardeşim gaziantep yönetiminin nerden haberi olsun diyorsun ..bırak gaziantebi nizipte kaç kişinin haberi var ...sen gazetecisin sen bu gibi aileleri teşir edecenki insanların haberi olsun .yani bu gibi ailelerin ölüm haberlerinden önce yardıma muhtaç aile diye haberlerini duysak belki sonuç böyle olmuyabilirdi.. bence bu konuda daha duyarlı olmalısın ..bu kadar hayırsever ve duyarlı insanların oldugu nizipte ..parasızlıktan öldü başlıklı bir haber beni çok üzdü ..bunun için bu gibi ailere önceden kamuoyuna duyurmak bence bir gazetecinin toplumsal bir görevidir ..saygılar ..
-
gerçektende çok kotu ya allah rahmet etsın
-
çok derinden üzüntü duydum allah rahmet eylesin kimsesizlik cok kötü
-
Allah rahmet eylesin.Ramazan da ilgilenmiştim kendisiyle.ama bu kadar mağdur olabileceğini düşünememiştim.sıradan bir muhtaçtır herhalde deyip, bir takım ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmuş ve aracı da olmuştum.Ancak vefatıyla,geride bıraktığı ailesine,çocuklarına yetkililerimizin sahip çıkmasını ümid ediyorum...Allah nur içinde yatırsın çok sessiz,sakin ve utangaç bir yapısı vardı.varlıklı kardeşlerimizin de bu mağdur aileye katkı yapmalarını istirham ediyorum.inanın öyle üzüldümki...Ne diyeceğimi bilemiyorum...
-
Allah rahmet eylesin,gerçekten çok üzüldüm,acaba bunlar gibi daha göremediğimiz ne insanlar var,Allah yardımcıları olsun.
-
-
Kenan kardeş bende senin gibi adam vefaat ettikten sonra duydum. haberim olsaydı bişeyler yapabilirdik. Gaziantep yönetimi derken sen konuyu iyi oku arkadaşım. Gaziantep yönetiminin tabi ki nerden haberi olacak. Ayrıca gazeteciyim diye mahalle mahalle gezip deniz feneri olmayı bende çok isterim. Ama sadece işim bu deil. Unutma ki bunları mahalle muhtarları teşis edecek. Muhtar ona yardım için gerekeni yapcak gerekirse biz gazeteciler haber verecek. Mahalle Muhtarı eminim bu vefat eden vatandaş için bişeyler yapmıştır. Ayrıca komşularının haberi olmamışmı. Evet tabi ki parasızlıktan öldü. parası olsa hayatta kalırdı... Kenan sen gönüllü ol bu tür olaylar için tespit et haber ver bizde yayınlayalım gazetelerde ve hayırseverlerimizden yardım talebinde bulunalım...
-
murat kardşeim kırılacak bişey yok aynı düşünceleri paylaşıyoruz eminim...hoşgörün için saol kardeş saygılar...
-
bayramda 3 gün orda sen de ol helelleselim
-
olur kardeş Allahtan bir aksilik olmadığı takdirde bende orda olmayı düşünüyorum...
-
-
allah rahmet eylesin. Utanç verici bir durum.
-
Merhuma ALLAH'tan rahmet kalanlara sabır diliyorum.
-
Nizip'te böyle bir olayın olması gerçekten çok üzücü, Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin. Bu gibi durumlarda gerek komşular olsun gerekse mahalle muhtarı olsun. Yardıma muhtaç aileleri deşifre etmeliler ki sağduyulu yardımsever insanlar görüp yardım etsinler.