![]()
:eek: :eek:
Yazdırılabilir Görünüm
cEsARetLiYim Ama O KadAr dEğiL yaw :D
ya o kadar cesaret edemem bayılırım heralde hemen
Rumkale gezimizde çektiklerimi atacaktım ama daha bulamadım.
Hemen hemen buna yakındı değilmi abi ?
çok romantik yaaaaaaa:d
walla orada durup fotoğraf çektirmek te bir cesaret ama bir o kadar da zevklidir.fotoğraf çektirmeyi sevenlere duyurulur.:D:D:D:D
yaklaşık 5 dakika düşündüm çıkarım ya dedim ama yok gerçekçi olmak lazım asla göze alamazdım heralde..:)
mehmet abi çok güzel resimler buralar çıkılabilir yerler ama insanlar resimdeki şıkışmış kaya parçasına nasıl cesaret edip çıkıyorlar anlamak zor dogrusu mazallah ya aksilik üstündeki agırlıktan dolayı hareket etse kaya ................
walla bende çektiremezdim korkarım:(
Valla Daha Da Adrenalin Yaşamak Için Ordan Farkli Bir Yer Aramaya Koyulurdummmm :) :) :)
götüren olsa gider cektirirdim :)
valla yanımda sevdıgım varsa sewe sewe çektırdım yanı ne warkı :D
kızı unutur kaçar gider hehe (: (:
fevzi sen merak etme kardes ıstersen bır gun bız gıderız tabı olursa sende gelır bızı gorursun
tabi ki cektiridimm super bi yer abi nerde burası cabuk soyleyin bana super ya burası...:):)
Valla onu bunu Bilmem. Manzara Harika.
hakan abiye katılıyorum.manzara dehşett.ama fotoğraf çektirmeden kalpten giderim kesinn .o kadar cesaretim yok :)
kardiyoloji tanıdık bişey olmaz sana ben varken sen rahat rahat resmini cektir
manzara güzel ama bende yükseklik korkusu war ben resim çektirene kadar deniz beni içine çekerdi heralde
eğer bu resmi cektirmiceksem oraya gitmemin bir anlamı da olmaz
:mad:bi kere ben o camın kenarına yanlışlıkla oturdum aşağıya bakınca aklıma geldi yükseklik korkum olduğu.. olmazsa memet abi beni bidaha görme olur ya korkupda kaçarsın belki:D
karsılıklı atısmalar var müdahele etmek lazım :)
ya hala buranın nereye ait oldunu soylemediniz ama ya
hawai e ait heralde :)
miksam muthiş ama yaa super bi yerr burası gitmem gerke benim hemen:D
bir ara bir tur ayarlıyalım gidelim hep beraber
bencede miksam iyi fikir walla:D
coooook cesaretlıyımdır
süpersinnnnn
neden olmasın
off şimdi götüren olsaydı seve seve evet derdim...resim çektirmeyi geç :):D o manzarayı oturup izlemek bile bir başka olurdu ... ama nerdeeeee