-
OLUŞUM GAZETESİ 120906
NİZİP TE ,YEREL GAZETELER.....
NİZİP YENİ OLUŞUM GAZETESİ,
Haberde ,Sınır Tanımayan Gazete
Nizip Yeni Oluşum Gazetesi 11 yıllık geçmişiyle, yöre halkının hizmeteine girmiş olup bugüne değin birçok hususta başarılara imza atmış olup haklının yanında, haksızın karşısında, herzaman devletin bölünmez bütünlüğünü ilke edinmiş, hiçbir zaman siyasi fikir gözetmeksizin herkese aynı ölçüde bakan ve değer veren 10 günde bir yayınlanan tüm Nilerin gazetesidir. Bundan sonra tüm saylılarımız sıcağı sıcağına göreceksiniz. Gazetemize haber ve ihbarlarınız için e-adresimiz aksoy6666@mynet.com ve 0-342-517 37 00 - 518 06 63
<a href="pic.asp?cmd=6&cid=1113" files/pictures/14/38/20060912100402_861_1.JPG[/img]
files/pictures/14/38/20060912101541_861_1.JPG[/img] </a
Edited by - ahmetaksoy on 9/12/2006 1:22:55 PM
-
gazetemiz yeni OLUŞUM tüm katılımcıların emrindedir.
-
Ahmet bey gazeteniz ülkenin birçok yerine postalanıyor. Acaba diyorum her sayıda iç sayfalardan birine, Nizip.comun o haftaki anasayfasının resmini çekip girmeniz mümkünmü ? Nacizane bir öneri tabi.
Fakat reklam parası veremem sitemiz fakir ona göre.
-
Rek-lam-laaaaaaaar.....Tanananaaaaaaaaaaaaaaaay....! Madem gazeteniz emrimizde,o zaman bu sayıda beni haber yapmanı istiyorum,sevgili Ahmetaksoy abim....
''Temmuz ayının üyesi Huzeyfe'' Al işte sana bomba gibi haber.... Haaaaa duymadım...
Neeeeee....? Olmazmı....? Küstüm sana o zaman.....
-
sonuna kadar emrinizdeyiz..................
hemde parasız.
-
huzeyfe can,sende dahilsin.seni sevik tama.......................
-
Aslında çocuk haksızda sayılmaz. Temmuz ayının üyesi oldu ama ne ödül verdik,ne de bir fayda sağladık. Admin bu konuda sevindirse iyi olur garibi. Ya da ,Ahmet abi artık haber falan gibi bir şey mi yaparsın. Huzeyfe'ye bir kıyak yapmalısınız bence. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
.
-
emrin olur,oluşum gazetesi,emrinizde...
-
HAYIRLI OLSUN GÜZEL OLUŞTURMALAR.
-
alıntı:
"quote" sakalli0727 demişki:
HAYIRLI OLSUN GÜZEL OLUŞTURMALAR.
TEŞEKKÜRLER
-
bazı arkadaşlarımız,yüklendiği görevin bilincinde değiler;
-
ne oldu acaba ?
öğrenebilirmiyim.sevgili arkadaşlar.
-
Sayın Aksoy yürekli gazetecileri çok arar olduk.Yeniden şahlanış mümkün mü?Korkmadan gerçekleri yazan bir oluşuma hepimizin ihtiyacı var.selamlar.
-
alıntı:
"quote" musaeken demişki:
Sayın Aksoy yürekli gazetecileri çok arar olduk.Yeniden şahlanış mümkün mü?Korkmadan gerçekleri yazan bir oluşuma hepimizin ihtiyacı var.selamlar.
evet,sevgili musa eken bey,
sayın aksoy gerçekten büyük gazeteci
-
ilginize çok teşekkür ederim.
-
Sayın Aksoy, Nizipcomdan oluşum gazetesinide okutmak isteriz.
-
aksoy kardeş gazeteniz ayda birmi cıkıyor
-
kardaş,haftalık yayınlaniyor..
tabi ki biz daha yeni sayyıı yi,yüklemedik..
-
sayın AKSOY sen iyi bir gazetecisin ve gazetende senin kadar güzel,Nizipe hizmete eden her şey güzel......oluşumda Nizipspora da yer ayırırsan memnun oluruz.......biliyoruz ki gazeten Türkiyenin bir çok yerine ulaşıyor Nizipspor u da oralara taşıyalım.......
-
tabi ki,biz yüreğimizle Nizip spor un emrindeyiz
-
17 eylül nere 10 kasım nere buzaman zarfında gazetenizi görünmedi
-
AHMET BEY KUTLARIM İNŞALLAH GERÇEKLERİ YAZARSINIZ.BAKIN ALLAH AŞKINA NİZİPTE ÖYLE KONULAR VARKİ KİMSE YAZMIYOR SİZ YAZIN OLDUMU KARDEŞ.
-
-
Sevgili Ahmet abi,bir ara Nizip.com’u konu edecek bir haber yapsan iyi olur bence. Hatta istersen haber metnini yazabilirim.
-
başımüstüne ,orhan bey.olur
-
ahmet bey kimsenin dolmuşuna binmeyin siz ezgin adamsınız memleketle ilgili haberler yazın herekesi kucaklayın sizden bunu bekliyoruz kısır çekişmeler bir fayda getirmez yalnızca düşmanlık ve sıkıntı getirir siz akıllı adamsınız ve bu işi yıllardır yapıyorsunuz siz e barış elçisi olmak yakışır öyle olunki bizde sizi destekleyelim. yoksa şu söyle demiş sunun şunu var demek gerçekten size yakışmaz siz eskilerdensiniz sizin tavrınız diğerlerine örnek olmalı diye düşünüyorum yanılıyorsam kusura bakma
-
alıntı:
"quote" alpertunga demişki:
ahmet bey kimsenin dolmuşuna binmeyin siz ezgin adamsınız memleketle ilgili haberler yazın herekesi kucaklayın sizden bunu bekliyoruz kısır çekişmeler bir fayda getirmez yalnızca düşmanlık ve sıkıntı getirir siz akıllı adamsınız ve bu işi yıllardır yapıyorsunuz siz e barış elçisi olmak yakışır öyle olunki bizde sizi destekleyelim. yoksa şu söyle demiş sunun şunu var demek gerçekten size yakışmaz siz eskilerdensiniz sizin tavrınız diğerlerine örnek olmalı diye düşünüyorum yanılıyorsam kusura bakma
kardeş ,güzel düşüncelerin için teşekkürler