Habur Kapatılırsa En Çok Nizip Etkilenir
Bilindigi gibi son zamanlarda Terör yüzünden Habur Sınır kapısının kapatılması gündemde.Bu sınır kapısınınözellikle Nizip için ne anlam ifade ettigini biz şoförler daha iyi biliriz.Habur'un kapatılması demek 2 milyon kişinin işsiz kalması demektir.Sınır bölgesinden Nizip'e kadarki tüm yerlerim alanlarında 85 bin tane kayıtlı kamyomyon bulunmaktadır.Bunlar fiili olarak bu güzergahı kullanan aktif kamyonculardır.Her bir kamyonun 10 kişiyi dolaylı veya dolaysız istihdam ettigini düşünürsek sadece Güneydoğuda 850 bin kişinin mağdur olması demektir.Günlük 275 bin aracın geçiş yaptığı bu önemli komşu kapısının kapatılmaması en büyük dilegimizdir.
Söz Konusu Vatansa Gerisi Tefaruattir
Alıntı:
yusufpolat Nickli Üyeden Alıntı
Gelecek yorumların konuyu başka boyutlara taşıyacağını tahmin etmiştim.Ancak olaya soğukkanlı bakmakta fayda var.Ben bir şoförüm.Yaşadım gördüm.Hala izlerini üzerimde taşıyorum.Bence Ermenistan kapısı da açılmalı.Bu tip kararlar genelde siyasidir ve halkların kardeşligine zarar veriyor.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KARŞILIKLI YAPILIR. ERMENİSTAN SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI DİYE ÜLKEMİZİ BİR ANLAMDA TÜRK MİLLETİNİ SUÇLAMAKTADIR. TÜRK MİLLETİ KÜLTÜRÜNDE VAR OLAN BİR DAVRANIŞLA HER ZAMAN İLK DOSTLUK ELİNİ UZATAN ÜLKE OLMUŞTUR. ŞUAN ÜLKEMİZDE RESMİ RAKAMLARLA 50.000 ERMENİ VATANDAŞ İZİNSİZ VE KAÇAK OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. HAVA SAHAMIZDA AÇIK ERMENİSTANA. TÜRKİYE ÜZERİNE DÜŞENLERİ YAPMIŞTIR BUNDAN SONRAKİ İŞ ERMENİSTANI İLGİLENDİRİR. DAHA NE KADAR SOĞUK KANLI OLMAMIZ GEREK ?
YUSUFPOLAT KARDEŞ SİZ OLAYLARA KENDİ DURUMUNUZDAN BAKIYORSUNUZ. AMA DEVLETİ YÖNETENLERİN KARARLARI BİR İKİ KİŞİYİ İLGİLENDİRMİYOR BÜTÜN TOPLUMA YANSIYOR İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE.
HALKLARIN KARDEŞLİĞİ, DEMOKRASİ, İNSAN HAKLARI BU ÜLKEDE TÜRK MİLLETİNİN ZARARINA ÇALIŞMAKTADIR.