Ayyyyyy...! Çok duygulandım ya.....
Ne de yakıştı kardaşıma diploma..... Dimi yaniii....?
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Huzeyfe teşekkür ederim amaben bekarım canımmmmmmm yaaa
evlenince bakarız o işlere :-)))
Hem sitemizde evli olupta bu diplomayı hakeden birçok abimiz var öyle değilmi fatih abiiiiii :-))
Edited by - metal on 11.09.2006 00:29
Canını sıkma onada çıkarırız...da... Fatih abi den kastın kim...Sitede fatih çok,sen söyle ben hallederim...
Arkadaşlar Kılıbık Üniversitesinin Dekan ve Rektörü Nasıldır acaba,
İyi yetiştirmişer maşaallah.:)))))).
Doğru dedin hocam, zaten onlar zamanında bu okulu en iyi derceyle bitirdikleri için kendilerine bu görev verilmiş...
ya çok güzel olmuş kardeşim ellerie sağlık eminim fatih abi çok sewinmiştir:)))
Allah hayrını vere emi,bu nerden aklına geldi ? Fatih abimiz bu manzarayı gördüğü zaman,ne diyecek merak ediyorum.
abi vereceği cevap belli aslında''siz de evlenin sizi de görürüz dicek'' fatih aabimmm
Fatih abi kazak erkektir yapmayın yaw :)))
huzi bana yılın en aşığı diplomasını versene her sınava hazırım:)))
alıntı:
"quote" ibrahim-halil-erdogan demişki:
Arkadaşlar Kılıbık Üniversitesinin Dekan ve Rektörü Nasıldır acaba,
İyi yetiştirmişer maşaallah.:)))))).
Fena yakalndık valla.... Heh heh...
alıntı:
"quote" Gökhan Dokuyucu demişki:
Fatih abi kazak erkektir yapmayın yaw :)))
huzi bana yılın en aşığı diplomasını versene her sınava hazırım:)))
İyi o zaman bunu sen istedin.........;
Bekle bakayım sana bir süprizim var...
Şiştt süprizin güzel olsun seni severim bilirsin http://images.google.com.tr/images?q=tbn:ylZ4_JP1TktsFM:http://www.vatanim.net/index/astroloji/biyik.jpg[/IMG]
Hayret Fatih abi konuya yorum yazmamış, acep huzeyfeye kızdımı kine...
yoksa bu suskunluk kabul anlamınamı geliyor???
bence huzeyfe yi pusu ya yatmış bekliyordur yakında bi bomba patlayacak ama ne zaman:))
intikamı çok kötü olacak:))))
YAVRUM HUZEYFE HALİNE GÖRE HALİME ÇOK ŞÜKÜR.AYRICA YAZIK METALİN GAZINA GELMİŞSİN GİT YAVRUM TENHALARDA BİR GAZ ÇIKARDA ÇEVREYE VERDİGİN GÜRÜLTÜDEN DOLAYI SONRA ÖZÜR DİLEME.
BU NOTLARLA KILIBIK OLUNMAZKİ BEN GEÇİM EHLİYİM SİZ KENDİNİZE BAKIN PÖH! BEKARLIK SULTANLIKMIŞ ŞİMDİ SİZ SULTANMISINIZ SİZ HİÇ DON YIKAYAN SULTAN GÖRDÜNÜZMÜ
SONRA BEN HİÇ ÇAHİLLERTE KIZRMIYIM NE YAPALIM CAHİL BİLSE İYİSİNİ SÖYLEYECEK AMMA BİLMİYORKİ SELAMLAR
nasıl da hakkından gelmiş fatih abimm:))
FATİH ABİ KIZMIŞ SÖZLERİNDEN O ÇIKIYOR BENCE
FATİH ABİ BU ÇOCUK ; ÇOCUKLARI SEVECEKSİN.
BAK BÖYLE YAPACAN . http://emre.gucer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/avatar6857612hk[/IMG] BİR DAHA http://emre.gucer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/avatar6857612hk[/IMG]
SONRA ÖNÜNE GEÇİP 40 DEFA BÖYLE http://emre.gucer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/zg9px[/IMG] ATLAYACAN SONRA ŞUURU YERİNDEMİ SENİ TANIYORMU BAKACAN.
BEN BİR KUŞUM UÇMAK İSTİYORUM http://emre.gucer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/tweatybird[/IMG] DERSE BIRAKACAN.
GÖREV TAMAMDIR.CANIM BENİM ACIDIMI DEYİP http://smilies.sofrayt.com/fsc/kiss2[/IMG] ONU HALİNE BIRAKACAN.
http://emre.gucer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ggbl10a6yvvb0[/IMG]
Edited by - Nizip72 on 9/15/2006 07:23:02 AM
alıntı:
"quote" saldiray27 demişki:
Metal'den artan kınayı kime yollasam diye düşünüyorum....
alıntı:
"quote" saldiray27 demişki:
Metal'den artan kınayı kime yollasam diye düşünüyorum....
Hayııır Metale ve Saldıraya katılmıyorum bu konuda
Fatih abi kızmamış ki;
Tahlil edelim sözlerini:
"SİZ HİÇ DON YIKAYAN SULTAN GÖRDÜNÜZMÜ"
Yani bekar iken sadece dondu. şimdi bulaşık dalaşık, doğan çocuklarınki hepsi eklendi.:)
Bundan sonra demiş ki;
"SONRA BEN HİÇ ÇAHİLLERTE KIZRMIYIM NE YAPALIM CAHİL BİLSE İYİSİNİ SÖYLEYECEK AMMA BİLMİYORKİ"
Elbette fatih abi haklı bekar adam, evli kişiye göre bu konularda cahildir. Yani ne çektiklerini kolay kolay bilmez.
Son olarakta;
"SELAMLAR"
Demiş fatih abi: Allah'ın selamını veren insan dosttur. Kızmamıştır manası çıkar. Bir diğer manası da
Allah size selamet versin. Yani benim durumumdan selamette olun demektir.:)
Huzeyfe bu iyiliklerimi de bir kenara yaz abiciğim:))))))
.
sevgili halil ibrahim bey kardeşim ne güzel tarif etmiş arif insan ne güzel anlamış,aynen katılıyorum.Ayrıca nizp 72 saldıray ve sakallı kardeşlerimde teşekkür ederim. sevgili gazcı metal bunun hesabını taksit taksit alacağım.
bak huzeyfe evladım artan kınayı bana gönder ben parmaklarımdan birine yakarım senin için muhabet güzel kınayı karıştırma muhabbetin dozunu kaçırma seni gerçekten seviyorum hepinizi öptüm. Muhabbete devam selamlar
Fatih abi, adam bana kıyarmı yawwww :-)))
Hem ben kimseye gaz maz vermedim zaten huzeyfenin içinden geçiyormuş...
kıymada yapar kuşbaşı da
DEMEKKİ EN İYİ FATİH DAYIMI ERDOGAN HOCAM TANIDIGINA GÖRE DEMKKİ AYNI TAYFADANLAR:=))).
İbrahim abim ne güzel açıklamış yaw.... Helal valla..... Ama O diğerlerinin yorumuna bakın hele... Kalplerinden yansıyan reaksiyonları,yazıya nasılda dökmüşler.... Ferasetli olmak başka bişey canıııııııııııııııııım...... Dimi yani....?
hazreti mevlanaya demişler aşk nedir diye.oda cevap vermiş;
-olda gör
-olda gör
-olda gör dostlar evlilik ik tarafı tura yazılı kalıp para gibidir her durumda kaybedersiniz. iyi kadınada düşsen kaybedesin, kötü kadına düşsende kaybedersin
BAYANLAR ALINMASIN BEN BU NUI HERZAMAN HER YERDE İTİRAF EDERİM. KADIN VUCUDUNU TESLİM EDER AMMA AKLINI DÜNYASINI BAŞINDAKİ KOCAYA TESLİM ETMEZ NE YAZIKKİ SELAMLAR
AYRICA SEVGİLİ HUZEYFE O METALİN GAZINA GELME SENİ EVLENDİRMEYEYİM DİYE SENİ BENİMLE ÇATIŞTIRIYOR.GİTSİN METALİYEYLE OYNAYIP DURSUN GARİBİM YADA ÇOCUK BAHCESİNE GİTSİN KUMDA OYNASIN HEPİNİZİ ÖPTÜM SELAMLAR
Dimi yaniiiiiiiii....?
Ne demek Sakallı0727 karşim!
Benim Taş fırın diplamamı zorla burda forma eklettirme. Fatih abi ve huzeyfeyi savundum ama hemen çamuru bu tarafa savurdunuz.
"BEN EVDE HERİFİM HERİF".
Bir ara ders okuduğumuz hocam bize kadınların evdeki bir takım hallerinden bahsetti. Ama çok uzattı. Sen şöyle dersin, o şöyle karşılık verir, bilem o şöyle bağırır gibi belki yarım saat konuştu. Sonra bir arkadaş kalktı sakallı0727 nin bana dediğini dedi:
-Hocam dedi başınızdan geçmiş ve yaşamış gibi anlatıyorsunuz" deyince
Hocam da: Heeeeey beyler, dedi. Bunları anlatmama bakmayın siz. BEN EVDE HERİFİM HERİF" demişti.:))))))).
yakışır metal abime saka heh
İbrahim halil hocama da.....Maaaaşaaaaallaaaaaahhhhh.....Maaaşaaallaaah...!
Sonuda geliiiiiiiiiiiiiiiiirrr....! İ......
Hocam pardon ya...! Bu gün Antepte bir düğüne gittik te, şu maşallah çekme olayı bilinçaltıma girmiş....
Akşam eve girdiğimde,annem hoş geldin oğlum diyor, ben ise avazım çıktığı kadar maşallah çekiyom,iyimi...?
Bu aralar beni hoş görün ya...İyice zıvanadan çıkmışım....
KILIBIKLI DEYİNCE BAZILARI AKLIMA GELİYOR AMA NEYSE İSİM VERMEK DOĞRU OLMAZ.
SEVGİLİ HUZEYFE NİZİBE GELDİK BİR ARAMADIN
DEDEMİ ANKARAYA HASTANETE GÖTÜRÜYORUM DEDİN TEL NOMU VERDİM BİR ARAYIP TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİN
BENİ METALİN GAZINA GELİP BENİ KILIBIK YAPTIN ÖZÜR BİLE DİLEMEDİN
SENİ EVLENDİRECEKTİM BİR TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİN
DAHASI VE EN GÜZELİ METALE KARŞI SANA OY VERDİM
MSN Nİ ALDIM AMMA UZAK DURUYOR YAZARSAM AYIPMI OLUR DİYE YAZMADIM
KIZMAKTA HAKSIZMIYIMMMMMMMMMMM
Fatih abi: Huzefye özür dilerse, bir daha kılıbıklık yok ama. tamam mı abi.
Fatih abi ben kimseye gaz vermedim ki hem huzeyfe gerçekleri yazmış
hem de huzeyfe ÇOCUKMU ki gaza gelsin delmi yaniii...
Fsoyarik abicim,senden özür dilerim....
Sen Metal elementine karşı yazdıkça ben senden günde üç öğün özür dilerim...
Huzeyfe ben sana bişey mi ettim niye bana karşı yazanları kendine yandaş görüyorsun
ben küçüklerimi sever büyüklerimi sayarım yaaaa...
ESTAĞFİRULLAH BEN ÖZÜR DİLERİM (METAL HARİÇ) GAYEMİZ MUHABBET ETMEK VE ALLAHIN RAHMETİNİ ÇEKMEK BİLİYORSUNUZDUR.
PEYGAMBERİMİZ İKİ MUMİN BİRBİRİNİ SEVERSE(YANİ TOKALAŞARAK SARILIŞARAK BİR BİRİNİ SEVERSE) İKİSİNİNDE GÜNAHLARI GAZEL YAPRAK GİBİ DÖKÜLÜR BUYURMUŞ
GAYEMİZ ÜZÜM YEMEK
METAL GİBİ BEKÇİ DÖVMEK DEĞİL
SEVGİLİ SEMAY BEN TAM MANASIYLA GEÇİM EHLİ KAZAK BİR ADAMIM ŞÖYLEKİ;
ARKADAŞLAR DÜN PİKNİGE GİDELİM DEDİLER HANIMI BİR ARAYAYIM DEDİM.ONLARDA AYNI ME TAL GİBİ GÜLDÜLER.BENDE ONLARA DEDİMKİ BEN BURADA HANIMIN HAKKI OLAN ZAMANI ÇALIYORUM AKŞAM YEMEĞİNDE YOKUM BİR İHTİYAÇ VARMI DİYE SORDUM ÇÜNKÜ KADINCAĞIZ BENİM EVİMİN HALISINI YIKIYORDU.
ŞİMDİ EVİMİZDE YABANCI BİR KADIN GELİP HALIMIZI YIKASA BİZ EVİ TERK EDİP GİTSEK BU İŞÇİ KADIN NE YEYİP NE İÇECEK ŞİMDİ SİZE SORARIM HANIMIMIZIN BİR İŞÇİ KADIN (AYIP DEWĞİL BENİM GARİP ANAMDA YIKARDI)KADAR DEĞERİ YOKMU
AH ARKADAŞ AH HEPİNİZ DEYME KILIBIKSINIZ SİZİ BİR PİSTLERTDE GÖRSEK DİYORUM. HEPİNİZE SELAM.