Osmanlı parkı içerisine güzel bir kafeterya ve lokanta açılmış. Aile ilede gidilip oturulan ortam, turistik beldeleri aratmıyor. Tavsiye ederim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar Ben osmanlı genel olarak anlatan bir yazı yazmıştım size o yazıdan bir kaç yer paylaşayım;
Eksikleri;
Makalenin Tamamı İçin Tıklayın...
- Gençler için basketbol oynayacağı bir basket sahası yapılmalı. Yer olarak da tramplenlerin bulunduğu yerler olabilir. Böylece gençlerin spor yapacağı bir alan olmuş olur.
- İç kısımdaki çay bahçesine ek olarak Giriş kısmına da bir çay bahçesi olmalı. Böylelikle giriş kısmının parktan kopuk hali giderilmiş olur.
- Trafik polislerine tam yetki verilmeli. Yani insanları rahatsız eden araçlara ceza yazma ve bu araçların diğer gün torpille çıkarılması engellenmeli.
- Müzik sistemi tüm parka verilmeli. Giriş kısmında da çıkış kısmında da olmalı.
- Güvenlik görevleri haricinde emniyetten çevik kuvvet polisleri tahsis edilmeli. Çünkü her gün binlerce kişinin uğrak yeri olan bu parka her türlü insan geliyor (pisikopatı, tinercisi, Kadın tacirleri vb). Bunun içinde parkın güvenliğini sağlayacak tam donanımlı polis memurları olmalı.
- Çardakların iç kısımlarına masalar konmalı.
- Çimler sulanırken halkın yürüyeceği yerler sulanıyor halk rahat rahat yürüyemiyor ve ne hikmettir ki bu sulama halkın yoğun olduğu vakitte oluyor.
- Havuzun temizliği düzgün şekilde yapılmalı.
- Lokantada yöresel yemeklere ağırlık verilmeli.
Evet geçen gün gittim gördüm çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürederim...
Osmanlı parkı kafe ve restorantı yeni haliyle çok güzel bir ortama dönüştü.
100.000 nufuslu ilçemizde böyle bir ortamın eksikliği büyüktü.
şahsımca her yönüyle çok güzel bir yer oldu. emeği geçenlere tşkler... Nizipimize hayırlı olsun
Gerçekten çok nefis bir ortam oluşturulmuş. Nizibe yakışan tabiri caizse dört dörtlük bir mekan.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Büyük bir eksikliği giderilmiş olarak görmek bizi son derece memnun etmiştir. Orhanın dediği gibi Nargile keyfide bir başka bu leziz mekanda.
Hele birde yaz gelince havuz kenarında dahada şahane olur.
Ayrıca lokanta bölümüde bitmiş vaziyette. Lezzetli kebapları şuh bir ortamda tatmak isteyenlere tavsiye ederim.
Nizipde aile ile gidilebilecek ender mekanlardan biri oldu, hele lokanta bölümü görülmeye değer.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık hayırlı olsun
öncelikle emrullah beyi halk eğitimde yaptıgı koro çalışmasından dolayı almış olduğu il ikinciliğinden dolayı kutlarım. zamanındayken kültür dersanesinde öğrencilerin tenefüse çıkmayıpta bu beyefendiden saz çalmalarını isteyişini hala unutamam ve eğer emrullah bey orada güzel sunumlarını o nefis saz çalışıyla yapıyorsa demekki mekanın tatına doyum olmayacaktır...
www.kayamat.net/web
matematiğin yenilikçi yüzü....
Böyle bir ortamı Niziplilere hazırlayan Belediye ekibine teşekkürler.Böyle bir mekanı dostlarımla paylaşamamın hüznünü yaşıyorum.
nizipteki en büyük eksikliklerden biriydi bence bu yaw bir arkadaşım geliyordu ziyaretime nereye götüreceğimizi şaşırıyorduk yok böle güzzel bir ortamı memleketimin demeye utanıyordum onlara şimdi başım dik allah sizlerden razı olsun kendim ve nizip adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum gittim gördüm gerçekten çok beğendim görmeyenlere tavsiye ederim
Nizipin dinlenecek, aile ile gidilecek bir ortamı yok diye hep yakınır dururduk Belediye yönetimene teşekkür ederim. böyle güzellikleri Nizipe ve Niziplilere yaşattıkları için.
Ellerinize sağlık. Fotoğraflardan güzel bir mekan olduğu bariz. Sonunda şehir dışından gelen misafirlerimizle çay içebileceğimiz bir mekanımız var artık. Tekrar teşekkürler...
Emeği geçenlere teşekkürler. Rahatça bir arkadaşımızla gidip çay içebileceğimiz bir yer oldu.
Resimlere bakınca oranın Nizip'te değilde sangi büyük illerde bir yer olduğu hissi oluştu demek bu iş olmuş orada olanlara hayırlı olsun:
Hayırlı olsun inşallah,nizibe yakışan bir yer olmuş.Çok şükür.Zira bir memleketin güzelligi o yerin sosyal tesisleri ile ölçülür.Selamalr
baba süper manyak olmus dibimizde duruo gıdıp gordugumuz yok yaw simdi ayıp ettik işte:) en kısa zamanda orda olmalıyım bence arkadasları toplayayım hemen emegi g3cenlere cok tşkler...
emek veren arkadaslara tesekkurler
Böyle bir mekanı Niziplilerin hizmetine sundukları için; önce belediye yetkililerine
Sonrada mekanı geliştirdikleri ve bu konuma getirdikleri için işletme yetkilisi kardeşlerimize teşekkkür ederim.
Bizim böyle bir mekana ihtiyacımız vardı.ailece uğrayabileceğimiz ve gururla misafirlerimizi ağırlayacağımız bir mekan olmuş.
Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum..sevgiler....
abi gerçekten mükemmel olmuş.emeği geçen herkese teşekürler
Gceleri fırsat buldukça uğruyorum , sizleride beklerim.
Üniversiteli Öğrencilerin Osmanlı Parkı Gezisi
Osmanlı Parkı dün Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yaşar Büyükoğlu nezaretinde Osmanlı parkına gelen üniversite öğrencileri parkta gezinti yaparak stres attılar. Osmanlı parkında yapılan gözlemeler ilgi çekerken öğrenciler gezinin tadını çıkardılar. Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Yaşar Büyükoğlu Nizip’e kazandırılan böyle modern bir parkın Nizipliler için şans olduğunu belirterek emeği geçen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür etti.
![]()
Böyle güzel bir ortamı hazırlayan başta belediye başkanımız ve bu ortamı organize eden Derviş abi ve cumali'yi tebrik ederim...
osmanli parki güzel park keske tapusuda belediyede olsaydii o zaman tam kabullenirdik..
Evet,ortam açılsın,insanlarımız sosyalleşsinler(tıpkı şehir merkezinde izin verilen içkili konsomatrisli mekanlar gibi)!Durmayın hiç yola devam edin bakalımmm...
EN GÜZELİ DE GECE ORDA OTURUP ÇAY İÇMEK HAVUZU SEYEREDERKKKKK :D;):)
maşallahh bütün muhaliflerrr her konuya dalıyolar...burası özgür bi ilek herkes ıstedıgı şeylerı yapmak ta serbest tir.sdonuclarına kendısı katlanır..
Bu pazar ailemle birlikte lokanta bölümünde yemek yeme fırsatı bulduk. Henüz yeni açılmasına rağmen değişiklikler hemen göze çarpıyor. Yenilenen dekorasyonu ile iddialı ve ilçeye farklı bir dinlenme ortamı katacağı her halinden belli. Otantik mağara görünümlü tavan kaplamasından yere kadar aynı şekilde inen ayaklar bir bütünlük oluşturuyor. Yenilenen masaları ve özellikle örtülere bakınca buranın ciddi ve titiz bir müessese olduğunu hemen anlıyorsunuz. Elemanlarının acemilik çekmesine rağmen, samimi ve içten tavırları ortamın büyüleyici etkisini artırıyor.
Nizibin böyle bir ortama ihtiyacı vardı. Fakat Birecik ve Gazaintepe gidipde hesap sormayan ilçe halkı, böyle bir ortamın kıymetini bilecekmi zaman gösterecek.
Ben yine girişimci arkadaşımı, nizip halkına değilde turizm için Zeugmaya gelen turistlere hizmet edecek şekilde plan yapmasını öneriyorum.
Biz hizmet noktasındaki rahatsızlıklarımızı belirtiyoruz,bazılarıda bizden olan rahatsızlıklarını!Kıyaslarsak kimin daha makul-mantıklı bir iş yaptığı ortaya çıkar!!!
selam gercekten cok harika ben gördum iki kez izine geldim ama bu kadar deyildi yani daha bitmemisti nizip güzel olan herse layiktir
ey iranda yasamiyoruzya orasi nizip zeugma dunya taniyor artik memleket usagi yilardir konsomatris li gazino özlemi cekiyor antep yolarinda 1 suru arkadsimiz kardesimiz vefat eti cogu sagligindan oldu memleket cocugu memlekete eylensin takilsin memleketin parasida bir sekil memlekete kalir nizipte eylence olmasa birecige antebe gidiyorlar bence marasa gitikleri oluyor gerci ben yurt disinda yasiyorum ama olsun sonucta memleketimiz
shark27 ne demek bu yani parkı yapanlar burayı nasıl aldı neye dayanarak bu kadar para harcandı ilerde yıkılabilir mi biraz açıklar mısın
Kardeşim biz kimse eğlenmesin demiyoruz ama herşeyin adabı ve edebi var!şehir merkezinde konsomatrisli barın ne işi var?Bu tür yerler Ülkemin her tarafında gözden uzak yerdelerdir(özendirmemek için) ve sadece müdavimleri bilir,mağaza değil ki insanların yoğun yaşadığı yerde camekan açılsın!Aç Fırat nehri kıyısına böyle bir mekan gidip bizde eğlenelim!Sıkıntımı anladınmı kardeşim?