2015 Kuzu tapelerini yayınlıyoruz
Fatih Soyarık: Emrah Mahmut abin olsa sana şimdi BAHTSIZ BEDEVİ derdi haikatende muğlanın devecilerine benzemişsin Beğen · Yanıtla · 9 Ocak, 14:24
Mehmet Yavuz :yakısmıs emrah abiBeğen · Yanıtla · 2 · 9 Ocak, 15:17
Muslum Akpek Sendika isteyin, gelip sizi örgütleyeceğim Beğen · Yanıtla · 1 · Dün, 11:03
Tarhan:Gezi'de başarılı olamadın..sicilin bozuk senin.senin örgütünden ne fayda gelir :))Beğen · Yanıtla · 2 · 22 saat
Muslum Akpek : Orada paralel yapı vardı işimizi onlar bozdu heheeee Beğen · Yanıtla · 1 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü : Senden bir nane olmaz Müslüm abi gel AKP li ol milletide yorma.Beğen · Yanıtla · 2 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü Emrahta ontoriyo kurtları gibi olmuş maşallah...Beğen · Yanıtla · 2 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü Ha bu arada orada parelel yapının olduğunu biliyor olduğunuzda meydana çıktı...CHP ve Fetonun ortak hareket ettiğini bir kez daha deklare etmiş oldun.Beğen · Yanıtla · 22 saat · Düzenlendi
Mahmut Küçük M-kü sen milleti örgütleyeceğine güzel bir tarih ver nizip.comu örgütlede şu kuzuyu da kes artıkın.Beğen · Yanıtla · 2 · 22 saat
Tarhan:Bi Sarıgül bi de kuzu kelimelerine hiç tahamülü yok bunun..bak yine kayboldu Beğen · Yanıtla · 2 · 19 saat
Fatih Soyarık :Bencede bu kuzu işini halletmek lazım yaza kalırsa koyun olur ona göre Beğen · Yanıtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek La yorum bir yere kaybolmadım. Buradayım. Kuzu koyun oldu kartlaştı hala siz bir tarih belirleyemedinizBeğen · Yanıtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek Bende suç yok.Beğen · Yanıtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek Herkesi örgütledim bir sizi örgütleyemedim Beğen · Yanıtla · 1 · 18 saat
Fatih Soyarık yooooo ben bir yaz davet ettim durdum evde kimsede yok dedim kusura bakmayın arkadaş kimse davetime uymadıBeğen · Yanıtla · 18 saat
Fatih Soyarık biz gelelim olmuyorsa dedik gene kimse bir şey demediBeğen · Yanıtla · 18 saat
Tarhan : Yalan...külliyen yalan...Bizi oyalayan kişi Fatih abidir...yok bu hafta müsait degil...yoköteki hafta yağış var...yok hele bekleyin karıyı nizipe yollicam...bekle bekle kaldı işte Beğen · Yanıtla · 18 saat
Fatih Soyarık ülennnnnnnnn yalanın kılçığı olsa boğazınızda kalır ben hiç görmedim bu adam yalan söylerken ölmülş diye mezar taşlarında böyle bir yazı okuyanınız oldunu heç Beğen · Yanıtla · 18 saat
Tarhan: Ümeti muhamet şahittir..nizipcom tapelerini açıklarım bak Beğen · Yanıtla · 18 saat
Emrah Tarhan Helal olsun bana bak bu fotomda Muslum Akpek abiyi hatirladik kuzu bos yere unutulmustu zaten yine ben vesile oldumBeğen · Yanıtla · 18 saat · Düzenlendi
Mahmut Küçük M-kü Îster bu dünyada isterse öbür dünyada kuzuyu isterim, haberin olsun... Beğen · Yanıtla · 3 saat
Cvp: 2015 Kuzu tapelerini yayınlıyoruz
Siteyi ancak açabildim çok yavaş, ben buradayım buluşmaya en kalabalık şekilde gelin.
Alıntı:
Ramazan Tarhan Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim Tarhan güzel yakalamışsın...
Gel yorum fatih hocam ben seni misafir edeyim Bursada yaw...Baksana aç kurt oturmuş yanına Hidoda yalanıp duruyor :) :) :)
Alıntı:
müslüm akpek Nickli Üyeden Alıntı
Kaçtı diyenler aha buradayım hemde kapı gibi.
Kapı lazım değil sapıda...Kuzuyu nerede kesiyorsun sen onu söyle.Geldiğimizde bakarız kapımısın nesin :)
Hahaaaaaaaaaaaaaaa harika olmuş Ramazan Tarhan kardeşim, Oktay kardeşim Rüstem Cankesen kardeşim,müslüm emmi,abdulkadir kardeşim hepinize ayrı ayrı teşekkür Vallahi şunu açık açık yazayım ne zaman gitsek kardeşlerimzin ilgi ve alakalarından ziyadesi ile memnun ve mutlu oluyoruz Allah hepsinden razı olsun KARDEŞLERİM ŞUNU SAMİMİ OLARAK SÖYLÜYORUM BİR NİZİPLİ OLARAK RÜSTEM VE OKTEY CANKESEN KARDEŞLERİMİZİN İSTANBUL GİBİ BİR YERDE OLMASI GERÇEKTEN BİZİM İÇİN BİR NİMET VE İMKAN ALLAH HER İKİSİNDENDE RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞALLAH BİZİMDE ONLARA BİR GÜN HÜRMET ETMEMİZ İÇİN BİZE BİR FIRSATBAHŞEDERLER İŞİNE GİTMEYİP BİZİ İSTANBULDA KARŞILAYAN ARAYIP BİZİMLE İLGİLENEN ÖÜSLÜM EMMİYE ABDULKADİRE DE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞLERİM BU NİZİP COMU GERÇEKTEN TEKRAR ÇANLANDIRILMASI LAZIM FELSEFE KARDEŞİMİN İŞİ DOLAYISI İLE ONU GÖREMEMEK AYRI BİR HÜZÜNDÜ BİZİM İÇİN SELAMLAR
Teşekkür ederim mahmut kardeşim inşallah görüşmek nasip olur amma senin istanbulda olmaman bizim hele hele benim için BÜYÜK EKSİKLİK OLDU seni bolca andık
SÜPPERRRRRR YAAAAAAAAA... kuzu da kuzu...:)
Oktay sazan kesti..... :)
Eline hiç yakışmamış :( Ona kuzu yakışır