Yazdýrýlabilir Görünüm
BAKIMSIZLIKTAN BOYALARI DÖKÜLMÜS ATATÜRK iLK ÖGRET0M OKULU.......
.
Okullar açýlmadan önce,dýþ cephe boyasýný belediye olarak biz yapacaðýz. Okul müdürü dün yanýmýzdaydý ve baþkaným kendilerine söz verdi. Hatta o okulun dýþ ihata duvarýný ve wc lerinide belediye olarak biz yapmýþtýk.
Hatta dahasýný söyleyeyim; okulun bahçesinde þakýr þakýr okey sesleri gelirdi. Hatýrlarsanýz okul bahçesinin bir bölümü , daha önceki belediye tarafýndan birilerine verilmiþti ve þahýs orayý kahvehaneye çevirmiþti. Hiç unutmam o kahvehaneyi yýktýðýmýz gün ,okul müdürü sevinç gözyaþlarý dökmüþtü.
http://www.resimekle.com/image/23660.jpeg
Okulun þuan görünen duvarýný belediyemiz yaptý. Önceleri kumar oynanan kahvehane tam sol tarafta bulunan aracýn olduðu yerdeydi.
Allahýnýza kurban sizin abi sizin gibi bir belediye çalýþaný türkiyenin baþka yerinde var mýdýr bilemiyorum...
konuya hassas davranýp cevap verdiðiniz için saðol.....
Seninde milli eðitim konusundaki duyarlýlýðýna hayraným. :)
Yukarýdaki resimler artýk maziye karýþtý þuan çok güzel bir görüntüsü var okulumuzun ,emeði geçen herkese sonsuz teþekkürlerimi iletiyorum....
Ýþte bu Gökhancýðýmýn baþarýsýdýr..... Yaþasýn www.Nizip.com
coþkun abi onlar eski resimler þimdi tekrar boyanmýþ duvarlar turuncu...
belediyeye de teþekkürler....
Okullarýmýz için herkes elbirliði etmeli..
Belediyelerimizin bu konuda katkýsý ilçece elbette unutulmayacak. .
Yalnýz Ýlçe MilliEðitim Müdürümüzün çalýþmalarý da yabana atýlacak gibi deðil. .
Onu da unutmayalým.
.
Atatürk Ýlköðretim Okulu’nun Yeni HaLÝ
Huzeyfeçiðim benim baþarým deðil bu iþi yapanlarýn baþarýsý ben sadece yazdým :)
BUYRUN RESMÝ KAYITLARDAN ALINMIÞTIR....
NÝZÝP'TEKÝ TÜM iLKÖÐRETÝM OKULLARI.
ÜZERÝNETIKLAYARAK GOREBÝLÝRSÝNÝZ..
.
Okullar ve Kurumlar