Tüm yurtta olduğu gibi Nizip'te de coşku ile kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan kareler atıyorum iyi seyirler.....
Fotomuhabiri : Abdültalip GÜNGÖR
Yazdırılabilir Görünüm
Tüm yurtta olduğu gibi Nizip'te de coşku ile kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan kareler atıyorum iyi seyirler.....
Fotomuhabiri : Abdültalip GÜNGÖR
çok güzel olmuş tebrikler......yerinde kareler yakalamışsın...
Güzel çalışmalar eline sağlık
elıne saglık ... eskı gunlerı hatırladım bır an
Harikasın..
Tahalep işte o an bitmeseydi bunları dahil edebilirdin yarışmaya..
Daha güzel kareler vardır elinde bunlarda fena değil. d70s il daha iyisini elde edebilirsin. Çalışmalarında başarılar.
Mehmet Abi bunlardan iyisi şamda kayısı :D
ELLERİNE SAĞLIK YA BU FOTOĞRAFLAR BİR HARİKA TEŞEKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN
BENCE ÇOK GÜZEL RESİMLER ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞ
Thalep eline sağlık. Uzak Doğu sporu gösterisi yapanların arasında bayan arkadaşlarımızın da olması memleketimiz açısından sevindirici bir gelişme. Nizip kendini aşıyor git gide.
Fotoğraflar kadar sizlerde harikasınız. Harika yorumlarınız için teşekkür ediyorum.... Arşivim bunun gibi binlerce değil 100 binlerce resimle dolu. Yaklaşık 6 yıllık meslek hayatım boyunca çok harika kareler yakaladım. Özellikle Antalya'da görev yaptığım süre içerisinde turizm, güzeller, mankenler, modeller, moda, spor, "O an", siyasi, asayiş, gibi başlıklar altında harika fotorğaflarım var. Şu an bir fotoğraf scripti üzerinde çalışıyorum. Son aşama host ve domain kaldı ve resimleri ekleme. Yakında Nizip'in ilk ve tek multimedia arşivi ve Thalep arşivi ile karşınızdayım....
iyi güzelde ben bi kaç eleştiri yapayım
evvela bu fotoğraflara çok fazla photoshop uygulanmış. Şöyle ki güzel bayrağımızın rengi olan kırmızının ana renk olmasına rağmen bu kadar belrgin çıkması imkansız bunu fotoğraf çeken (amatör bile olsa) herkes bilir.bu aşırı oynama göze rahatsızlık veriyor. İkincisi thalep arkadaşımızın çektiği pek çok fotoyu gördüm yarışmaya giren de dahil hepsinde gözüme çarpan eksiklik (pek çok arkadaş farketmiştir zannımca) NETLİK ayarının yeteri kadar yapılamaması böylelikle görüntüye hakim olan fululuk fotoğrafın yaratmak istediği etkiyi yokediyor. Benden bu kadar kolay gelsin
Abi sen bir fotoğraf pirisin ya. Herkesin harika dediğine yapıcı eleştiriler yapmışsın. Yazına sağlık.... Bu arada birşey sormak istiyorum Auto Focus'da netlik ayarı nasıl yapılır?