Yazdırılabilir Görünüm
Yeni bulduğum KERET EŞEĞİ ni siz dostlarla paylaşmak istedim
Vedat ammi bu sahmi yoksa fotomontajmı ? Komik duriy yav :)
Alıntı: mustibalci Nickli Üyeden Alıntı Vedat ammi bu sahmi yoksa fotomontajmı ? Komik duriy yav :) fotomontaj falan değil,resmen eşşek :) ama biraz genetiği ile oynanmış eşşek... keret eşeği ile zebra nın karışımından elde edilmiş :D:D:D
yanındakiler anne ve babası
Şimdi anlaşıldı senin niye saçlarının beyaz olduğu:D
Alıntı: müslüm akpek Nickli Üyeden Alıntı Şimdi anlaşıldı senin niye saçlarının beyaz olduğu:D Ben anlayamadım müslüm ammi :) Yada anlamak istemiyorum :)
Alıntı: müslüm akpek Nickli Üyeden Alıntı Şimdi anlaşıldı senin niye saçlarının beyaz olduğu:D bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak :D:D
Alıntı: mustibalci Nickli Üyeden Alıntı Ben anlayamadım müslüm ammi :) Yada anlamak istemiyorum :) Bak anlayan anladı heheeee:D
Alıntı: vedatakkas Nickli Üyeden Alıntı bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak :D:D İyiki kafanda üç tel saç var.
Alıntı: müslüm akpek Nickli Üyeden Alıntı İyiki kafanda üç tel saç var. senin matematikte zayıfmış be Müslüm :) üç tel mi,beş tel mi,orasını millet görüyor :)
Alıntı: vedatakkas Nickli Üyeden Alıntı bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak :D:D ne yani kabakmı demek istiyorsun abime :D
Alıntı: admin Nickli Üyeden Alıntı ne yani kabakmı demek istiyorsun abime :D Kaşınıyor.
Ama Allah için söyleyin, yakışmıyor mu ? Bruce willis mübarek
Sanki ben:D
Alıntı: admin Nickli Üyeden Alıntı ne yani kabakmı demek istiyorsun abime :D Haşaaaa,kabak olur mu ???:) Bruce Willes'in Nizip versiyonu,İstanbul şubesi :D:D:D