Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nce düzenlenen müzayedede Başbakan Erdoğan'ın kravatı 6 bin TL'ye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kravatı 3 bin 500'ye satıldı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nce düzenlenen müzayedede Başbakan Erdoğan'ın kravatı 6 bin TL'ye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kravatı 3 bin 500'ye satıldı.
Devami...
sayin abdulkadir konukoglunu takdir ederim.
ne güzel bir kravata para verip egitime destekte buluncak..
ama bir kravata okadar para verilirmi ya..
Haberin başı buradan başlıyor (Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nce düzenlenen müzayedede Başbakan Erdoğan'ın kravatı 6 bin TL'ye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kravatı 3 bin 500'ye satıldı.) ve burada bitiyor. Siz ise buradan haberi okumaya başlıyorsunuz. (Başbakan Erdoğan'ın kravatı 6 bin TL'ye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kravatı 3 bin 500'ye satıldı.) Ondan sonra yok önüne sahip ol, yok arkana sahip ol gibi gayri ciddi yorumlar ortaya çıkıyor.
bu müzayedenin yapıldığında oradaydım.... bence haticeye değilde neticeye bakacaksın...kravatı alan kişininin de, kravat için bu parayı verdiğini zannetmiyorum ,sonunda bu paralarla okul yapılacak eğtime ve çocuklara verilen para helal ..ne malum günün birinde, o okulda okuyan bir çocukta başbakan olmasın ....sonra bu müzayedede kravatta başka çok çeşitli ürünler satıldı...bakıyorumda arkadaşlar hemen konuları siyasete ve çirkin tartışmalara saptırıyorlar ,mutlaka tartışlıcak ama biraz seviyeli olmasının dilerim ........
birde bu mezarlık konusu ne kadar irdelendi ve uzatıldı eminim hiç bir konu bu kadar tartışılmamıştır ...kapatılmasından yanayım ..herhalde ilğililer duymuştur,ve gereğini yapma girişimlerine başlamıştır.....sağlıklı kalın mutlu kalın selamlar
Buradaki mesajlarımı kim sildiiiiiiii
SENEL ABLA cok dogru yazmis tebrik ediyorum onu bu güzel aciklamasi icin:)
Senel hanım ben sizden herkes adına özür dilerim, ben dahil kimse konuyu okumadan yorum yazdık, bu bir hayır işidir, o yüzden yazılarımıza dikkat edelim.
estafurulah müslüm bey özür dilemenize gerek yok ...yanlız arkadaşlar eleştiri yaparken biraz insaflı olsun.. benim ricam bu, mutlaka hayatımızda olumsuz vakalar yokmu? var hemde çok ..ama bir ağaçı taşlıyarak değilde meyvesini nasıl topluyacağımızı öğrenelim .bir hikaye var mutlaka biliyorsunuz dur ....bir ressam dan bir genc resim dersi almış. hocası öğrencisine bir gün artık öğrendin bu resmi şimdi götür meydana koy yanınada bir not yaz ..lütfen eleştirilerinizi işaretleyin ..ertesi gün gittiğinde resim işaretlerden gözükmüyormuş.çocuk çok üzülmüş ağlayaak hocam ben galiba bu işi beceremedim baksana ne kadar hata var demiş ..ressamda umudunu kaybetmemesini.şimdide yine meydana başka bir resim birakmasını yanınada hataları düzeltin diye bir not bırakmış ..ertesi gün gittiğinde resimde hiç bir değişiklik yokmuş ..çocuk resmi hoçasın agetirmiş hoca gördünmü bak eleştirirken insafsız olanlar eleştiriyi düzeltmeye gelince ..bırak düzeltmeyi aynısını bile yapamazlar demiş....saygılar
Şenel hanım çok haklısınız, anlattığınız hikayeyi bilmiyordum okuyunca öğrendim, yeniden düşündüm evet acımasızca eleştriyoruz, bunu hepimiz yapıyoruz, size katılıyorum meyve yememiz lazım.
Duyarlı işadamlarını ve bu güzel organizasyonlara önayak olan herkese şükran borçluyuz..
Hanımefendi,merak ettiğim bir şey var.Affınıza sığınarak,sormak istiyorum.
Bu beyler hayır işi için kravatlarını satılığa çıkarttılar,hayırsever bir kaç işadamı da aldı.
Zaten bu hayır işlerini yapan iş adamları olmasa vay halimize yaa!
Peki bu beyler,kravatları verdik ama,bu kadar da bizden,bizim de katkımız olsun diye bir bağışta bulundular mı???
Tüm samimiyetimle ,cevabınızı bekliyorum,selamlar.
vedat bey kusura bakmayin ama hala konuyu dagitma pesindesiniz.
onlar o kravati verdilerse mutlaka yardimda bulunmuslardir degilmi aldiklari parayi egiteme destkete kullanicaklari aciklandi vedat bey.isterseniz bu konuyu cok merak ediyorsaniz cok arastrma yapmak istiyorsaniz gidin yerinden ögrenin anlatabildim mi?
ben SENEL HANIMI tebrik ettim dikkatinizi cekerim.
saygilar.
Vedat abi! Acikcasi, Senel hanim yorumuyla beni utandirdi yatigim yorumu admin silmeseydi ben silecektim, sizden ricam kravatin ucunu sallamayi birakin olaya iyimser yaklasin lutfen ne size nede sitedeki uyelere karsi saygisizlik etmek istemiyorum...