Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Güle güle asker:) Akþam davul var deðilmi?
Kütahya iyidir, hava kuvvetleri daha iyidir. Lüks bir askerlik yapacaksýn merak etme. Koladan hamburgere ne istersen bulabilirsin orada.
mevsim kýþ kütahya soðuk ve karlý olur, alýrsýn eline küreði, kar temizlersin ancak bu mevsimde :D
lahmacun ayraný çok ararsýn, taþ gibi ekmek birde karaþimþek, gerçi senin için farketmez yemek olsunda karaþimþek olsun :D
Sana þimdiden hayýrlý teskereler. Askerlik yapacaðýn yere gittim ben daha önce, fena bir yer deðil.Bakarsýn ustabirliðinede Bandýrmaya düþersin bari Bursaya 100 km, arada lahmacun ayran getiririz.
lahmacun fýrýndan çýkana kadar bunun askerliði biter inþ :)
Hayýrlý Tezkereler.
Teþekkürler. Lahmacunu özlicem sanýrým. Ýbo, artýk kara þimþek yasaklanmýþ diyorlar... :))
demek bu sene çig köfteleri sensiz yiyecegiz ha öylemii
güle güle git allah yardýmcýnýz olsunn
þimdiden hayýrlý teskereler diliyorum.belli mi olur daðýtým da ANKARA ya düþersin.bekleriz...
Teþekkür ederim.
þafak karanlýk, bitmez senin askerlik :D