Son günlerde bazı üyeler(secretgarden) benim kankimle kanki olumuşlar.Doqan kankime buradan selamalr yolluyorum kanki sen benden habersiz ne zman kanki edindin.Benim neden bundan haberim yok.Yada secret benimde mi kankim oluyoo:(:P
Yazdırılabilir Görünüm
Son günlerde bazı üyeler(secretgarden) benim kankimle kanki olumuşlar.Doqan kankime buradan selamalr yolluyorum kanki sen benden habersiz ne zman kanki edindin.Benim neden bundan haberim yok.Yada secret benimde mi kankim oluyoo:(:P
secretle ilk tanışmamız bir sert oldu. yani bir tartışma esnasında tanıştık ama gerçektende bir birimizi yanlış tanımışız..
murat sen benim için gerçekten çok önem arz eden birisisin seninle arkadaşlığımız sanal degil realdir.
biz en iyisi üçümüz beraber kanki olalım ne şiş yansın nede kebap :D
burda secretin adınada konuşmuş gibi oldum ama o beni kırmaz ...
kankinin kankisi senin kankin olmaz...ama kankinin de kendine bir başka kanki bulması senin kankiliğini bitirir papucun dama atılmış demektirr:)))
Ya ben olnla kanki mi olucam:( :D:D:D
ehuehuehu tamam yahu küsme senlede dolaylı kanki oluruz budurumda:))))))))
Şimdi ben senle kankimiyim:(
hayri sende kanki beğenmiyosun he gerci kızdan kanki olmaz ama sen genede bi denee:))
öyle birşeyin mümkünü yoktur muratım ::D
Ama ben kankimle sohbet odasında tanıştım daha sonra mu konuşmamaız msn ye daha sonra cep'ten daha sonra kankim nizip'e geldiğinde yüz yüze tanıştık.Bu secret kimdir nedir in midir?cin midir? belli değil ben kankimi geri kazanmak istiyorum:))
neden kızlardan kanki olamazmıs......:)
olmazda ondan:))
Tey tey kankin seni satmış senin haberin yok.Senin papucun dama murat kardeş.Arvat'tan da kanki mi olurmuş:D:D
Kıskanıyorsunuz demi.O benim kankim kankim olarakda kalacak:)