Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Tarafýndan Baþlatýlan Nizip'te Lastik Ayakkabý Giyen Öðrenci Kalmayacak Kampanyasý 3 Bin Çocuðun Yüzünü Güldürdü.
Devami...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Tarafýndan Baþlatýlan Nizip'te Lastik Ayakkabý Giyen Öðrenci Kalmayacak Kampanyasý 3 Bin Çocuðun Yüzünü Güldürdü.
Devami...
saolsunlar güzel bir uygulama.
bu soðuk kýþ günlerinde ayaklarý üþümasin yavrularýn..
yapanlardan Allah razý olsun birbirimize herzaman destek olmalýyýz
caným benim kýyamam onlara ne kadar mutlu oldular kim bilir yine duygulandým:(
lastik ayakkabinin soguklugunu giyen bilir...
ve o lastik ayakkabidir ki ...
insanin yasamdaki statüsünü alacik eder...
saklayamassin ayagindaki ayakkabiyla statünü
o statü denen kahrolasi kavrami
yaratan ise bizleriz
ALLAH RAZI OLSUN BU ÖRNEK DAVRANISI YAPANLARDAN
Mükemmel bir iþ yapmýþ her kim akýl etmiþse.TEÞEKKÜRLER.
örnek bir davranýþ yapanlardan ALLAH razý olsun
çok yerinde bi uygulama..umarým lastik ayakkabýlý hiç bir ögrencý kalmaz...
emeði geçen herkesten allah razý olsun
Nizip genelinde 3.000 öðrenci bu yardýmdan faydalandý...
Ben diyorum Sayýn Kaymakamým Hakan Yusuf Güner Nizip için bir þans böyle deðerli insanlar az gelir, kaymakamým sizi ve yaptýðýnýz yardýmlarý sonuna kadar destekliyorum, allah sizi Nizip'in baþýndan eksik etmesin, bizimde üstümüze düþen birþey olursa her zaman hazýrýz.
abi haklýsýn gercekten þans..býr ýký hafta önce ýssýz yolsuz unutulmuþ dað köylerinde gördüm..çok aktif ve çalýþkan..tþk ediyorum
gurur verici kaymakamýmýz gerçekten çok çalýþýyo hakkýný veriyorr :)r
Bazý yerel yöneticileri odalarýnda bulamazsýnýz bulsanýzda kapýlarý sonuna kadar açýktýr isteyen vatandaþ odasýna girer ve derdini birebir anlatýr, bazýlarýda odasýndan dýþarý çýkmaz kapýsý duvar, kapý önünde sekreter randevu almadan giremezsin hele vatandaþsan yandýn hiç giremezsin yardýmcýsýyla ancak görüþür hiçbir sorununu halledemeden döner gelirsin, ben bunlarla çok karþýlaþtým, Sayýn Kaymakamým Hakan Yusuf Güner gerçekten takdire layýk bir kiþi onunla gurur duyuyorum.
ilçemiz için bi þsans...cok aktif bi kaymakamýmýz var...kapýsýda açýk...