Gaziantep'in Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Saray Köyünde 4 Çocuğuyla Tek Başına Yaşayan Kadına Sahip Çıktı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Saray Köyünde 4 Çocuğuyla Tek Başına Yaşayan Kadına Sahip Çıktı.
Devami...
Helal olsun size sayın kaymakamım, uzun zamandır takip ediyordum bu aileyi. Sizde o ailenin bir çocuğu olarak dünyaya gelebilirdiniz.
sn Nizip Kaymakamının bu örnek davranışından dolayı kutluyorum
çevremizdeki bu gibi aile dramlarına duyarsız kalmamamız lazım.
sayın kaymakamımızdan allah razı olsun.
ayrıca müslüm abi bayramda önce senin kıyafet yardımı projen vardı.
ne oldu bir sonuç alabildinizmi acaba ?
Allah razı olsun kaymakamımızdan Allah kımseyı darda koymasın
![]()
Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Saray köyünde dört çocuğuyla tek başına yaşayan kadına sahip çıktı. Köyde komşularının yardımıyla ayakta kalan ve penceresiz eski bir evde ağır kış koşullarına direnen Bedia Karadağ, kaymakamlığın yardımıyla mutlu oldu. Köy Muhtarı Salih Aslan ile görüşen Kaymakam Güner, ailenin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gerekli tüm yardımın yapılacağını söyledi. Bedia Karadağ'a kömür ve soba yardımında bulunan Güner, sobayı da kendi elleriyle kurdu. Kaymakam Güner, daha sonra aileyi yanına alarak, anne ve çocukların giysi ihtiyacını giderdi. Güner'in talimatıyla eski evin tüm kapı ve pencereleri yenilendi ve ev bakımdan geçirildi.
Devamı İçin Tıklayınız...
işte örnek kaymakam,
Gökhan bu konuda çok haklısın.
haklısın en güzel iyilik gizli olandır
Arkadaşlar, vatandaşa sadak vermiyoki veya cebinden yapmıyoki gizli yapsın. Devlet elinin fakirelere nasıl uzandığını göstermek amacıyla normaldir bunlar. Devlet vatandaşının yanında olduğunu hissetirmek için normaldir böle şeyler. Kişisel iyilikler gizli olur,karıştırmayalım. :)
Kaymakam bey yaptıklarını gizli yapan ve bunları ön plana çıkarmayan bir şahsiyet.
Fakat devletin elinin uzandığını halka göstermek içinde bunlar açıktanda yapılmalı. Hele sayın kaymakamın reklama ihtiyacı olduğunu düşünmek son derece garip olsa gerek.
keşke herkes yapsada, göstererek yapsa
orhan Çelik ve admin adlı uyelere katılıyorum devlet gücünü gösterme ve kendini hissettirmesi acısından bakılmalı olayı kişisel bazda bakmamak gerek kaymakam beyi tekrar kutluyorum
bu durumda ınsanlara her zaman yardım yapılsa..bunun gösterılmesı dogrudur ..