Özellikle gurbette bulunan hemşerilerimizin çok hoşuna gittiği için bu tip görüntüleri zaman zaman sizlerle paylaşmak hoşuma gidiyor...
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
teşekkürler orhan abim
ellerine saglik orhan abi ozellikle bizleri dusundugun icin " allah razi olsun
Gece bu kent daha güzel duruyordu. Sanki uyanmak istememecesine,omzunda ne roma ne bizans nede kavimler göcü vardı artık.dudagında ise 1948 yılında içtigi nizip cayı.yüzünde her son baharda onarılmayı bekleyen kerpiç bir duvar,elleri ısınmasada artık teneke sobalarda,fırata akıtıyordu göz yaşlarını en ıssız zamanlarda. özlüyordu özledikçede özletiyordu.yaban sancılar cekiyodu belkide.anlatamıyodu ağlıyordu anlayamıyordu uyuyordu.sanki geri gelecekti taşbaşın öyküleri sanki saracaktı annesinin zeyitle yaptıgı yufka ekmegi eleerini.alıngandı artık gece bu kent daha güzel duruyordu yorulmuştu ne savaşlar ne depremler korkutmuyordu kalbbinde sarı bir sevda sevdaki isadan önce sevdaki çekmiş kedine bilali bile .kulagına fııldıyordu bilal ,en güzel düşleri,umutlanıyordu, gece bu kent daha güzel duruyordu [babama hitaben tenekeci potuk memede]
Ellerine sağlık Orhan kardeş. Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığın için. Stadın görüntüsü olan bu resmi pc'ye duvar kağıdı yaptım. Çok harika oldu. Keşke bu güzel resimleri toparlayıp slayt olarak eklesende bizlerde istifade etsek diyorum....
Bakıyorumda fotoğrafların güzelleşmeye başladı orhan abi..
çok hos görünüyo.. romantikmi desem aceba:)
Allah'tan Helikopterin yok orhan abi :) cekmedik yer birakmazdin heralde.
O bu değilde gece yarisi biner o gurultude yok efendim ben fotograf cekecem :)
Helikopterin olsa ertesi gun düşürürler seni.
Ama resimlerin harika. Bu arada belki memet abiyi sollamiş olabilirsin ama bu bana sokmez :)
Resimler için çok teşekkürler kendimi Nizipte hissettim bakalım şııııııııık hacı ne cevap yazacak.Selamlar
tripotla ve uzun pozlamayla daha net fotograflar çekilebilir,aynı noktalardan birde öyle çekerseniz aradaki farkı görürsünüz.
yine de ellerinize sağlık