Değerli abimiz, Türkiyede iken yakalandığı mantar hastalığı yüzünden bir süredir yorgan döşek yatıyor. Kendisine acil şifalar diliyoruz.
Bu Nizip'e gelene birşey oluyor :) geçen seferde ilker tırtırıma düşmüştü
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
çok kıymetli ve değerli Pala abimize geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim, zaten ne zamandır göremiyoruz kendisini....
bu arada sayın adminim tırtırıma düşmek nasıl oluyor :)
Pala kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizle.Selamlar
Geçmiş olsun abi.Acil şifalar diliyorum.
Çetin Abi Çok Geçmiş Olsun.
Rabbim acil şifalar versin abi..
mantar problem diil..biraz rejim ve sigarayı bıraksın turp gibi olur :))))))
Aslında O buraları özlemiştir. Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun Çetin abi...
Nizip'e gelince bende kendimi kaybedip Nizip yemeklerine saldırıyorum sonrada rahatsızlanıyorum, pala kardeşimizde öyle olmuş anlaşılan ama mantar çok önemli bir hastalık değil niye yorgan döşşek yatıyo anlamadım, acil şifalar dilerim.
Geçmiş Olsun Pala Abi
Abi Allahım yüce şifalar nasip etsin
Çok geçmiş olsun pala abime.
filinta gibi delikanlı ona birşey olmaz hemen ayağa kalkar o;)
pala abime geçmiş olsun derken acil şifalar dilerim....
pala abi geçmiş olsun.acil şifalar dilerim
Cümlenizden Rabbim razı olsun, bu hastalık beni ''Gökhanın tabiri ile -dağ gibi delikanlıyı-'' yatağa düşürdü ya, Mevlam sizlere göstermesin.
Sevgili Tarhan ''mantar sorun değil'' demiş, rejimden bahsetmiş, tamam rejim değişikliğine gideceğimde, ERGENEKON'cu diye içeri alırlar kaygısı ile eski rejimde inat ediyorum:D
Belkide yukarıda belirtildiği gibi memleket hasretinden de kaynaklanabilir bu illet.
Yatağın bir tarafında zeytin ağacı saksısı, bir tarafında da bu sene getirdiğim NAR ağacı saksısı var en azından o'nlarla birlikte hasret gideriyorum.
Daha en erken, bayrama kadar ameliyat yerlerinin iyileşmesi için yatmaya devam edeceğim.
Hepiniz Allah'a emanet olun.