Büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz dergimizin 3.Sayısı sponsorlarımızın destegi ile çıkmış ve dağıtımına başlanmıştır.Hayırlı olsun..
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı uğurlu olsun, daha nice sayılara...
hayırlı uğurlu olsun, daha nice sayılara...
hayırlı olsun sponsor olanlara bizlerde teşekkür ederiz...
Emeği geçen bütün zevata,ama özellikle de Ramazan abimize olağanüstü gayretlerinden ötürü gönülden teşekkürler...Nice yeni sayılara...
Sevgili Tarhan'a Sonsuz Teşekkürler Ve Diğerlerinede
Inşaallah 3. Sayıyı Da Bursa'ya Bekliyoruz
Dergimiz Nizip başta olmak üzere Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa ve Almanya'ya dağıtımı yapılacaktır.Nizip dışında yaşayan hemşlerilerimize dergimiz bedelsiz fakat kargo masrafı karşı ödemeli olarak kargo hizmetini de yapıyoruz.Buradan adres vermeleri halinde tüm istek sahiplerine dergi ulaştırılacaktır.Dergimiz yeteri miktarda mevcuttur.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diğer sayılarda olduğu gibi İzmir'de bulunup da dergiyi edinmek isteyenler benimle irtibata geçebilirler.
HayırLı Olsun...
Vallahi Dergimizin üçüncü Sayısı çıktı Biz Hala Birinci Sayıyı Bile Alamadık Istanbuldayız Nasıl Temin Ederiz Diye Sorduk Bir Türlü Cevap Alamadık Yardım Edende Olmadı Eyvallah
Şimdi ve gelecekte Nizip için kaynak olabilecek bu yayınlarda emeği geçenlerin ellerine sağlık
Mehmet bey, derginin tüm sayılarını Oktay Cankesen'den temin edebilirsiniz. Kendisi bir Nizip sevdalısı olup, derginin çıkmasında ki en büyük pay sahibidir. En dar zamanlarında bile derginin tüm masrafını üstleniyor ve ancak bu sayede dergiyi bastırabiliyoruz. Sonradan destekleyenler oldukça kendisine tekrar aktarıyoruz. Yeri gelmişken kendisine ve Ramazan Tarhan beye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bu dostlar gibi daha onlarca arkadaşın amatör fakat gayretli çalışmaları olmasa, bu eserler ortaya konulamazmış, bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Huzurunuzda tüm destekcilerimize teşekkür ediyorum.
hayırLı uğurLu olsun yeni sayımız
hayırlı ugurlu olsun dergide emeği gecen herkese tşk ederiz
Başta Tarhan kardeşimiz olmak üzere tüm emegi geçene ayrı ayrı teşekkür.Selamlar