-
Herkese Mutlu Yıllar
Yarın koskoca bır yılın daha sonuna geliyoruz herkesin iyi kötü bir yılı daha geride kalıyor sevinçlerle üzüntülerle öfkeler her şey bitiyor belki yarın gece hayatımızda yeni bir sayfa daha başlayacak iyisiyle kötüsüyle yeni yıla merhaba demek kaydıyla bir yılda nizip.com da olmak dileğiyle herkesin yeni yılı kutluyorum herkes şans getırmesi dileğiyle sevdiklerinizle ve nizip.com la nice yıllara...
SAYGILAR herkese...
Güle Güle 2007 Hoş Geldin 2008
-
teşekkürler umarım çok güzel bi yıl olur
-
inş. öle olur herkes için
-
Hayirli Yillar
Yeni Yilin Tüm Niziplilere Ve Tüm Dünyaya Sağlik,mutluluk Ve Huzur Getirmesini Dilerim.yeni Yilin Herkese Hayirlar Getirmesini Dilerim.hayirli Yillar
-
Yeni Yıl Tüm İnsanlara, Yaşayan Tüm Canlılara Sağlık,Mutluluk Ve Barış Getirsin.Özgür Nice Yıllara
-
Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız HAYIRLI olsun
-
yeni yılı kutlamıyorum ama hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum...
-
Herkesin yeni yılını kutluorum.Sizlere yenı yılda sağlık,mutluluk ve bol boll gülücükler diliorum.
-
Yeni yılın insanlığa barış, mutluluk, sağlık ve başarı getirmesi dileklerimle kutlar, yeni yılda başta Irak ve filistin olmak üzere artık savaşların bitmesini temenni ederim.
-
herkesın yenı yılını en ıcten dıleklerımle kutluyorum herkesın gonlune gore olsun seneye gorusuruz artık:)
-
HERKKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN.
-
nice mutlu yillara arkadaslar allah herkesin gonlune gore versinnn..
-
Gönlünüzdeki güzelliklere kavuşmanız dileğiyle mutluluk, sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerim...
-
yeni bi yıla girerken sevgi ve barış diliyorum.savaşların,acıların ve felaketlerin geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla nice yıllara:)
hayırlı seneler nizip.com üyeleri:)
-