-
Hoşça kalın
Ani oldu bende bilmiyodum ama babam ayın 30 unda neti kesecek sınav için 6 aylık elveda diyorum daha yeni mod olmuştum kısmet adminden özür dilerim o kadar kafasını şişirdim hepinizi çok seviyorum hepinizi öss sınavının olduğu gün bağlayacam o zaman interneti tabi arada bir görüşürüz bürodan filan arasıra yazarım gsliler sevinin ama 6 ay sonra fırtına gibi dönecem allaha emanet olun ...
Hepinizi ççççookkkkkkkkk seviyorum ..... Son 10 günüm
ayrıca sınav için dualarınız eksik etmeyin benide bulundurun dualarınızda... Allah hepinizden razı olsun
-
Osmann sus ağlatcan beniii tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG] sende gidersen çocukluk unvanı tekrar huzeyfe abine dönüyor, o bu acıya dayanamaz
-
ciddiyete bak hele sen hiç hayatında ağladın mı ? şaka şaka
-
yapma BE OSMANNNNNNNNNNNNNNN ÜZÜLDÜM.ŞU AN DİNLEDİGİM MÜZİK ---------BAGDATIN İÇİNE GİRİLMEZ YASTAN HER ANA DOGURMAZ BÖYLE ASLAN....ALLAH ALLAH DİYE GECİYOR GENC OSMANNNNNNNNN.VALLA DİYOM BAK ALLAH YOLUNU ACİK ETSİN.
-
sanki hiç gelmeyecekmişim gibi konuşuyon arada bir girerim heralde hem össden sonra hep burdayım dua edin
-
aaaaaaaaa... nasıl da sevindim osman anlatamam şey pardon nasıl üzüldüm anlatamam bi bilsen:((
neyse sana sınavda başarılar kardeşim...kendini fazla özletme...
-
bu kadar sevildiğimi bilmiyodum .
-
-
derslerin daha önemli osman...babana çok çok selamlar...
-
aman allahım yanlışmı duyuyorum yaşasınnnnnnnnnn.
Ya sen geçenlerdedemiayrılmıştın.
Hani geçen defa gibi olmasın yaniiii arkadan baya ağlamıştık.değilmi yanii.
canımmmmmmm. Yenide mod. Olmuştun yaşasın mehmet hocam
-
güle güle osmanım...ama sen yine de orhan abiyi bir araştır... kessin o yapmıştır..... ama bence de baban en iyisini yapmış... kafayı yorma bizide yanlız bırakma...
-
-
Mehmet hocam en doğrusunu yaptı,Osman'a siteye üye ol dedik,çocuk forumlardan çıkmaz oldu,haliyle derslerine mani oluyordu. Fakat hocamla görüşeceğim,en azından haftada bir internet kafeye izin versin. Kendisi için en doğrusu bu.
Hocamıza saygılarımı sunuyor,ellerinden öpüyorum.
-
ben günde 5 saat ders çalışıyorum akşamda nete giriyom diyeceksin aklında kalmaz konular tekrar ederek test çözüyom
Ellerin öperim orhan abi saygılar
-
Sen dayanamazsın,arasıra kaçamak yaparsın.....
Ama aslında hiçte fena olmadı,baksanıza mesaj sayısında nerdeyse bana ulaşacaksın....
Hııımmmm 6 ay uzun süre.... İyi bir depar atarsam,5 e katlarım.... Fena bir fikir diill....
Evet evet osmancım bence sen bir müddet ayrıl.... Hatta gel şunu 7 aya çıkaralım.... .