bence bu dizilere Avrupa Yakası ve Burhan Altıntopuda eklemek lazım dimi Orhan abi...:)
Yazdırılabilir Görünüm
Burhan abi farklı canım :S O'nun misyonu çok çooooooook farklı,en azından yüzümüzde tatlı bir tebessüm bıraktırıyor :)
haklısın gökhan biz çocuklara zaman dilimlerinde neler yapılması gerektigini söyler uygularsak çocukta kendiliğinden bunları bırakır mesale hep ders yap dsiye çocugu sıkıştırırsanda olmaz bunları gün içinde planlı ve programlı şekilde yapacan bence en önemlisi bu
arkadaslar askerliğim yeri belli oldu İzmir/Gaziemire gidicem ulaştırma baska giden varsa haberleşelim.orada yapan varsa bilgi verebilirmi tşkler by
nizipte bi kaç kişi izmir yenifoça olarak gidiyooo :)
hatta arkadaşlarımın biri BİLECİK 2.JANDARMA ER EGİTİM TUGAYI
diğer arkadaşım ise ANKARA/MAMAK muhabere
tüm asker kardeşlerimize hayırlı uğurlu diyorummm
HAYIRLISI İLE GİDİP HAYIRLISI İLE GELSİNLER
NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!
Hayırlı tezkereler acaba beni nereye verirler Yüksekova favorim :)
Bende bu selana ıvır zıvıra gıcığım ama ama çoçukları iiyilik yapmaya zorluyor buda ilginç bir tespitHiç hadesi benimsiyen bir çoçuk görmedim:)
herkesın diline sglık soyleyecek bısey bırakmamıssınız :D:D:D
mustafa abi senın alttakı ımza yazındada sıhır yapıyor adam o nasıl olacak :D:D:D:D:D:D
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
dünyanın en zor sorusu olarak kabul ediliyormuş..
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında
bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı
bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor.
Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan
geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam
bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları
severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi
dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan
oldu."
Hadi bulalım şu 20 ülkeyi
soru bunun neresinde anlamadım da...:)
soru okudugun kısım kardeş ;)
1. Nepal
2. Isvec
3. Cin
4. Peru
5. Kenya
6. Romanya
7. Almanya
8. Sudan
9. Benin
10.Gana
11.Fransa
12.Fas
13.Iran
14.Birmanya
15.Çad
16.Panama
17.Küba
18.Gine
19.Şili
20.Irak
Zamansız kardeş şu uydrukçaları nezih dilimize çevirirsen soru daha güzel anlaşılmaz mı?
Cevabı göreceli olan bir kavram konulmuş ortaya, gerçek olduğunu varsayarak zannımca açıklıyorum; manifestonun serbestliği çerçevesinde, deneylerden kazanılan öğretilerin tek tek ileride benzer ya da aynı olaylarla karşılaşılması durumunda(PREDICTION Theory) doğuracağı sonuçların önceden gözleme dayalı test edilmiş olmasının vermiş olduğu hazzın bilişsel çatışmalara dönüşmesi, yani aklen zararın engellenmesi kalben arzulanması, sonuçlarına katlanılması ile akılcılığın herşeyin önüne geçerek, maksimum faydaya yönelik bu tek tek sonuçların zararlarının bu sefer minimum seviyede absorbe edilmesi ile elde edilmiş verilerin tümüdür.
Kişi ör: Vladmir Putin(bkz: Pragmatist Nasyonalist), San Tzu(Survival Teorisi)
Ülke ör: Rusya-96'dan sonra...
Sanat: 17.yy. Bilim Adamları,Vatikan...
Ekonomi:Kriz Yönetimi
Tarih: Soğuk Savaş Periyodu
Başka bir sitede bu soru verilmiş ve cevap işte bu.. Ama işin özüne bakarsak ne soru ne de cevap net ..
Bazı insanlar var, özellikle bu tür kelimeleri seçip cümle kurarlar ki, buda senden çok daha bilgiliyim süsünü vermek içindir.
Ama cevap çok net ve açık.....EŞREF-İ MAHLUKAT
abi hepsini bulmuşsun bravo valla
dünyanın en zor sorusu olarak kabul ediliyormuş mustafa bilici abinin verdiği cevab doğru.
Derviş abinin söylediği şeyin türkçesini çözemedim valla... :)
Öncelikle böyle bir sorunun böyle uzun bir cevabı olmaz.
Mustafa'nın vermiş olduğu cevap değil sadece sorulan sorunun tercüme edilmiş ve anlaşılacak şeklidir.
Vel hasıl ne böyle bir soru nede böyle bir cevap olabilir. İşte net ortamı, biri bir taş atıyor kırk kişi çıkaramıyor:) Şimdi bizim yaptığımız gibi:)
abi doğrı cevab dediğim cevabın göreceli bir değer olması yani çoğunu çözmüş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BUDA HUZEYFE:
http://www.hizliresim.com/2008/8/13/3585.jpg
resimler çok büyük
1-Nizip72
insan olmasın...:)
neden olmasın ki olabılır :)
insanlarda gerçekten akıl yok hiç ders alma diye birşey de yok...
tsunami olduğundada deniz çekilmişti herkes denizden tarafa koştu sonrası malum...
burdada olabilirdi...
akıl erecek gibi değil
Çok ilginç
Beraat Kandilinin rahmeti hemen kendini gösterdi ve şuan yağmur yağıyor Nizip'e....
Mis gibi toprak kokusu kokuyor...
Rahmet yağıyor Allah bizi bu rahmetinden mahrum bırakmasın...
Doluya da benziyor :)
Tuttu gibi ben Zaten MemLeKetteyiM..
ALttaki Tatile Cıkma PLanLarı Yapıyor
cengiz abi iyi sırıtmışsın ha ..... RESİMLER BÜYÜK YAAA