saide sen nizipe ne zaman gitcen kısmet olursa bende şafak 4 cumaya son final belini kırdım ben offffffffffff 3 haftadır final öldüm vallaha
Yazdırılabilir Görünüm
saide sen nizipe ne zaman gitcen kısmet olursa bende şafak 4 cumaya son final belini kırdım ben offffffffffff 3 haftadır final öldüm vallaha
saide msn açsan olmuyor muuu?yütveeeeeeennnn.canım sıkılıyorrr
iiii ya napalım finallerden öldüm bende hazırlık yapıyom napalım efsane 3 gün kalmak zorundayım beni cagırıyolar kemer iş biliyorsun hayatla mücadele etmek zorundayım
iiiii ya bende muhabet insanı buldum diye seviniyodum alındım efsane
ii hayırlısı olsun ..o da gerek tabi.onun için o kadar emek verdin şmdi uygulama zamanı :)
vallah benim nizibe gelmeme daha var say say günler bitmiyor ya :(:(
efsane kizzzzzzzzzzzzz nerdesin aloooo
ya allah seniinde başına böyle final vize belası versin diycem ama birisine girsen bedua gibi anlarsın 3 haftadır sınavlardayız ne gecem kaldı ne gündüzüm günlük 2-3 saat yatıyosam seviniyorum ha efsane sana bişey diycem ya bu müzikleri başka yerden dinliyemiyomuyuz you tobee kapalı bildigin başka adres varmı
ya arkadaş bişeyler söylemişti bana ama dur bi hatırlayayım yazayım
teşekürler efsane bende kendimi dışlanmış hisssetim canını sıkma saide geciyor vallaha bende gecmez diyodum ama vallaha gecti ya babam bi hikaye anlatırdı
googleye a tunnel yaz sonra açılan sayfada biyer var oraya da you tube yaz tekrar bi sayfa açılıyor oraya da istediğin şarkıyı yaz :) böyleydi sanırım .burayıda kapatmış olabilirler haberin olsun:)
yok ya kardesim kendini niye dislanmis hissediyon
evet gecer ins az kaldi zaten
niziplinin bitanesi taşbaş dagını gecmiş gidiyor birden arkasına bakmış offfffffffffffffffff oooooooooooffffffffffffffffffffffffff demeye başlamış millet niye ofluyosun deyince gurbetlik cok zor demiş merak etme hayat devam ediyor ve zaten hayata ayrılık olmasa nerden bilecegiz degerini bak ben bu kadar gün saydım sadece 3 gün içinmiş cumartesi nizibe gelecem salı veya carşamba tekrar antalyaya dönmek zorundayım
sagolun arkadaşlar teşekürler bu aralar duygusalaştımı ne
ya denedim oda olmuyoor
kesinlikle öyledir:)
ya siz yine türkiyedesiniz arkadaslar
ya ben ne yapim :(:(
sagol efsane teşekürler ya saide sana zaten nizip deyimi ile söylersem hanegim yok allah yar ve yardımcın olsun inşallah
ya tabi ya merak etme saide senin şafak kac ayıp olamasa sorabilirmiyim
benim safak 50
hadi saide az kalmış..biraz daha sayy buradasın inş.
ya cok az kalmış 2 neki inşallah oda biter ve gelir iiyice hasret giderirsin sevdiklerinle
evet ya az kaldi ins ordayim yakinda allahin izniyle
hem efsaneen ve fevzi kardeşimden hayırlı haberlerle birlikte iii kutlama yaparsınız iki mutluluk bi arada olurtatlı niyetine yani össyi kazanırlar vallaha allah söyletiyo galiba
ya bişey daha soracam ayıp olmasa bu adrese girenlerin cogu dışardamı yoksa
allahh söyle söyle kim tutar seniii:)
ins rabbim yar ve yardimciniz olsun fevzi efsane naz ins sinvainiz iyi gecer
efsana sen hangi dersaneye gidiyon finalde bi kız varda merak ettim derslerini
tabi ya ben size güveniiyorum koparıp alacaksını ooooooooooo 4 yıllık iletini zati sizde o kapasite zaten mevcut
ha tamam benim yiyenlerin dersanesinde hasan hüseyin varya kız yurdunda kaldınmı hiç bizim bacı orda calışıyo
ya fem bizim ya hemen hemen bütün cocalarla irtibat içindeyim
dersanenin üstündeki diyorsan evet kaldım ismi neydi tanırım belki