slm arkadaşlar bende finallere gırmeye başladım walla hıc ıyı olmuyo sabah kadar çalısıyom sonrada yatmaya korkuyom
Yazdırılabilir Görünüm
slm arkadaşlar bende finallere gırmeye başladım walla hıc ıyı olmuyo sabah kadar çalısıyom sonrada yatmaya korkuyom
tünaydın naber nasıl gidiy
memo kardeşim gece saat 3e kadar ders çalışıyorum ondan sonra da yatınca çok kötü oluyoooo :)
yatmak ıstesende yatamıyorsun kı kardes walla kaç gundur saat 6yı goruyom ondan sonra 3 saat yaıtoyrum
slm millet final tuzagından kurtuldum şafak14
iyi akşamlar millet
iyi akşamalar millet şafak 9
benim şafak daha az bekir 5 oldu bugun
slm millet şafak 8
evet kardeş sen kurtuluyon ya ben napim koca 8 gün
millet ordamısınız daaaaaaaaaaa
millet şafak 6 ya kacgündür nerdesiniz ya sesimi duyan varmı daaaaaaa
ordamısınız milllet herhalde öss ye hazırlanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
bekir bizim şafak da 9
öss için yani ;) :):D
gunaydın millet
slm arkadaslar
ya efsane rabbim yar ve yardimciniz olsun
su 8 gün gecse bende rahatlicam :)
anladım ben onu saideciğim çaktırmaa:)
kaldı mı 7 gün :D
bugünü saymaaaaaa
anlayan anladımı efsane hanımmm :D:D:D
öss ye girecek arkaşlara başarılar dilerim
fevzi abi sınavın inş. çok çok iyi geçer m.s.k
kimse yok galiba
millet şafak 5 haftaya cuma günü antep il sınırlarına giriyom inşallah koca 4.5 ay oldu nizipe gelmiyeli köftesiyle lahmacunuyla patlıcan kebabıyla insanlarıyla konuşmalarıyla en önemlisi havasıyla meşur nizp topragına doyacam ilk önce inince öpmeyi düşünüyorum yani topragı
öss belasına 6 gün kaldı ;:mad::mad::mad::mad:
fevzi
efsane
ghost
kardeşlerim allah sizin össde kalbinize göre bi yer nasip eyler inşallah ben size inanıyorum ve başaracagınınzı adım gibi biliyorum sizlere güveniyorum allah yar ve yardımcınız olur inşallah ;););)
hadi artık şu oyunu sona erdirin heycan yok ve siz uzmansınız cerah gibi koparın alın 4 yıllık fakülteyi:o:o:o:o
nizip sevdalısı olarak öss ye giren arkadaşlara başarılar diller saygılar sunarım
bekir allah razı olsun kardeşşş
inşallahhh hayırlısı ile allahın izni ile inşallah başaracazzzzz
öss dedin elim ayağım titrediii :D:D:D
tşk. nizip sevdalısı bu sözlere çoookk ihtiyacımız vardı,hayırlısı olsun üniversite olsun inş.:)
fevzi sana çok acayip katılıyorum:) sıkıntıdan midem ağrıyor,boğazım şişti,tansiyon dengesiz,nabız kaç atıyor allah bilir...oyy oyyy .sınavdan önce acile gitmekten korkuyorum:) bu ne iş yaa...
ya kardeşler bence abartıyosunuz öss dediginiz sadece basit bi sınav hayat devam ediyor ama bak gercektende kazanırsanız inşallah dönüp arkanıza bakarsanız o günlere coooooooooooooooooook gülersiniz bak ben şimdi zaten gülüyorum ünüversite bitmek üzere bana sadece bi kazancı sadece bana yol gösterdi yani senin yolun makina müh diye ve yolutut dedi hasretlik parasızlık da cabası oldu merak etmeyin ve sabırsızlanmayın bu kadar
ya öyle de insan işte takmasan takıyorsun.elde değil...:(
inşallah kazanırsınız ve kesinlikle unutmayınki cileler ünüversiteyi kazanınca bitmiyor dahada büyüyor yani gitikce lokmanızı büyütüyorsunuz heycana gerek yok siz zaten ne yaptıgınızı cok iii biliyorsunuz bi senede az cok farkına vardınız şimdik kazanma zamanı hadi görim sizi bak sizin gireceginiz zaman bende nizipte olacam artık size bi yasin okurum inşallah
ben size güveniyorum bu arada sizede terapi yapıyorum bu iyiligi unutmayın
iyi aksamlar arkadaslar
aslında bende cok heycanlıyım cumartesi akşamı köfte yiycem diye ertesi gün lahmacun pazarteside patlıcan kebabı salı günü kahretsin kemere gitmem lazım
iiii akşamlar saide mrb naber nasıl gidiyo hayat
maş. baya yoğun çalışıyorsun nizip sevdalısı :)
iyi aksamlar sagol cok sükür iyi gidiyor. sabah is aksam ev nizibin hasretini cekiyoz
sen nasilsin