slm millet
Yazdırılabilir Görünüm
slm millet
a.slm canım :)
slm millet
slm millet
milletttttt ordamısınız
a.slm nizip sevdalısı
Slmm Arkadaslar
selam hayal
Nasılsınız
iyim sagol
sen nasilsin
Bende ıyıyım Herkes Unutmus Benı :(
eeeeeee HAYAL HANIM :D:D:D
özletirsen kendini unutulursun aha böle :D
selamün aleyküm arkadaşlar
slm arkadaşlar bu gün 2 finalden mcıktım ama şafak 15
az kaldı nizipe gelmeye büyük heycan var ama kısa kalacam ya ben hep nizip hasretimi cekecemmmmmm
sesimi duyan varmı
ayy çok güzel bize de nasip olur inş. o finallere girmek :) başarılar nizip sevdalısı
o da güzel bence hepsini ayrı yeri var..hasret çekmenin dee
yok ya biraz acıtıyor en son 15 şubata cıktım
ya efsane sana bişey dimi sınavı kazanmak cok kolay bi şu finalere gir allahın izniyle günlük öss sınavı gibi hazırlanacan biraz zor
kavuşursunuz inş.allah büyüktür
sabah bi sınava girdik sınav demeye 10000000 şahit gerek makina tasarımı tek soru 90 puan milimde bile puan kırıyor yani anlaşılan hoca döktü bizi sen keyfine bak keşke hep sınava hazırlansam niizipte kalsam
denemede kac puan alıyon yani mahsuru yoksa
türkiye geneliden 250 almıştım mahsuru yok ..
sınava hazırlanmak çok gıcık bence final daha zevklidir eminim
haaa güzel kazanırsın sen kendini aşmışsın peki hangi bölümü düşünüyon yani kafandaki ünüversiteye puan yetiyormu??
ya tabi biraz orasıda var eglenceli ama günlük 1-2 saat uyur sonra sınava girer sınavdan sonra yine ders calış insanın ömrü gidiyor ya içimiz boşalıyorrrrrrrr
biraz daha gayret etmem lazım :) dua edin benim için :)
allah size de kolaylık versin inş. sabrın sonu selamettir
sagol teşekür ederim her gecenin sabahına kavuşturdugu gibi yüce mevlam senide gönlündeki herşeye muhafak eyler inşallahhhhhh
amin nizip sevdalısı seninde öyle olsun inş.
slm arkadaşlar
Herkese iyi akşamlar...ASlında gelen buraya bi uğrasada yazıssa millet ne güzel olur?
a.slm başak
sana da hüseyin