sen ne zaman gidecen kardeş
Yazdırılabilir Görünüm
sen ne zaman gidecen kardeş
aaaaaaaaaa ayıp editon saide biz varizya hani kız sandıgınız sevdalı
memet kardeşim ordamısın da
tabi sizler varsiniz sagolun ben öyle demedim bunlarin cenesi düsük hele bi mehmetde cene var aman allah
simid kizlar olsa iyi olurdu
millet ordamısınız ha memedim senin elektronik mühendisligimiydi kardeş yani ıspartada dogu yakasındamı yoksa batı yakasındamı
ha anladım daha memet kardeşimin konuşmasına muafak olamadımda yani mrb falandayız daha ben acılamadım galiba
fevzi seni nizipte nerde bulabilirim kardeş 25 güne ordayımda tanışmak kısmet olurmu
ya arkadaşlar ben bu nizipe gelme işini abartıyorum galiba ama 3,5 ay oldu zaten senede 2 defa ya giderim yada gitmem ama son gelecegim vakit aklımda dahada abartıyom
kardeş bizim sınavlar ayın 6 sında bıtıyor ben buradan ankaraya oradan nizipe gitcem kısmetseben doğu dayım kardeş
ha memedim sana bi soru daha cevaplarsan sevinirim bu millet nerde takılıyor ne zaman girsem hep böyle başka bi konudamı buluşuyorlar ha bide sen nizipte hangi mahallede oturuyon merak etim ben güya hafız paşada oturuyom
kardeş belli başlı bu konuda konusuyoruz ben fatıh sultan da oturuyom kardeş.
ha kardeş sadece tanımaya calışıyom arkadaşları ve seni eger istemesen o başka selamı sabaha keseriz
yok kardeş öle olurmu yani burada hepımız bir toplumun içindeyiz
selam millet
saide başak iiiii akşamlar napar nedersiniz
iyi aksamlar nizip sevdalisi iyiz sagol sen nasilsin
iiii dersler nasıl bende iyiyim şimdi biraz takılalım dedim saide
dersler ne allemde saide sıkmıyolar demi
ben okula gitmiyorum okulum bitti
eczanede calisiyorum :)
ya tüm kalbimle diliyorum inşallah sınavı kazanırsın ve gönlündeki yere gidersiniz bak sizin için ben sınava girmedim size rakip olamk istemem
pardon seni dersaneye gidiyor biliyorumda yanlış adres
yok ya sorun deyil :)
saide sen niziptemisin yoksa başka bi yerdemi
ben almanyada kaliyorum
ya sadece merak
kizlar yine yoksunuz yaaaaaa nerdesiniz ????????
allah sana yardımcı olsun ya gercekten cok zor ben şurda bile duramıyom peki nasıl geciyor günler herhalde biraz canlı olur herhalde
sagol allah razi olsun
ya bu siteyi buldum bisürü arkadasim oldu nizipte onlarla sohbet ederek geciriyom günleri
zaten az kaldi kavusacam bütün sevdim insanlara
iyi ya inşalla kovuşmak dilegi ile allah gönlüne göre versin
Günaydın nizip.com :)
slm millet ne yapıyorsunuz
millet iyi akşamlar güne devam etmek için güzel bi gün şafak21 oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy milet
milet ordamısıunız da yokmu bi sohbet insanı
miletttttttttttttttttttttt ooooooooo millet hayat ile herhal savaşmaya devam ediyo galiba
iyi akşamlar
slm arkadaslar
günaydın millet