ghost hoş geldin
Yazdırılabilir Görünüm
ghost hoş geldin
sagol tşk ederim
aktif sohbet hep böyle tenhamı
ya oyle boyle deıl kardesım ınsanı zorla cıleden cıkarırlar :(
hosbulduk nızıp sevdalısı ıns memnun kalırsın sıteden ben buralar gıremıyorum fakat kımsenın de pek umrunda olmamısım:((
yaw seni 3 gül 3üye de hatırliykkkk yaaaaaaaaaaaaaa
saide gile söle hanım ağa :D onlar çok takılıy buraya
saide memo efsane onlara söle ben takılmıyom bile :D:D:D
millet nerde ya bugün hedefim 10 nizipli kardeşlerimle tanişmak
valla okuyan ustune alınsın:) neyse ya varya oyle bı uykum varkı kardesım ya canım ne cektı bılıyon mu fevzı hanı varya peynırlı kadayıf ay super olurdu:)
şöle üstünede bol fıstıkkkkk pendiri bollll gevrek pişecek ama :D:D:D
vallaha kardeşim ben gider yerim hatta arkadaşı arıyom bileeee :D
sen kendine bakkkkkkk ;)
nızıp sevdalısı ıns tanısırsın ben ankara dan naz:) 6 senedır ankaradayım ama bu sıteye uye oldugumdan berı oyle sıkı dostlar kazandım kı anlatamam hep yanımdalar saolsun oyle sıtem ettıgıme bakma onlara takılıyorum hepsı bırbırından guzel ınsanlar
iiiiiiii ya cok özledim nizipi bunumda tütüyor ha en son 3 ay önce orda 1 hafta kalmıştımama insan özünden dönemiyorki
nizipsevdalısı buralar bu ara tenhaaaaa hafta sonu iyi olur
bogazında kalsın benım canım cektı asıl sen nasıl kardessın ya:(
haaaaa evet zaten bende 3-4 aydır sohbetlerinizi okuyor ve cok hoşumada gitti bende kendime soruyorum nizipte böyle güzelikler varda benim haberim yokmuş ankarada ne yapmaktasın
:D:D:D:D:D:D:D
başka aktif oldugunuz sitede konular nelerdir
ya ben hemen dısardan okuyorum hemde öss ye hazırlanıyom yurt dısına gıtmek varda hedefımde bakalım. aılemle burdayım yanı hem de calısıyorumda bu aralar işten ızın aldım
burda gök gürlüyoooo :D:D:D:D
ha anladım iiii güzel ya inşallah hedeflerine nail olursun ve öss de 295 alırsın
hadı ya bura da gunes var ama soguk hava sankı kıs gerı geldı.
bu arada hangı konularda aktıf oldugumuzu sormussun ben bu aralar pek gıremesemde 3 gul 3 uye var orda baska dedıkodu hattı var en cok aktıf sohbette ama
naz hosgeldin canim nasilsin
istedıgım puanı nerden bıldın?
hosbulduk saıde sende hosgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyo ne zamandır gorusemedık
ne güzel nizipten canlı yayın yapıyoz cok hoş ya burda millet bunaldı sıcaktan
evet ya özledim seni vallah cok anlatacam seyler var sana ;)
ben iyim sagol sen nasilsin dersler nasil gidiyo
bilmezmiyim ya ben o öss belasından 2 sene cektim gerci emelerime muafak oldum ama yüregim kalmadı:o
valla cok ugrasıyom derslerle hele ıktısat ömrumu yedı bu ne ya:( neyse sınavlar gecıp tatıl yaklasıyo bıraz kendımı tatılle kandırıyom ıste bu arada fevzının ısı varmıs hemen gelecekmıs
nizipli saide hoşgeldin bn nizip sevdalısı
allah zihin acikligi versin canim ins istediyin gibi gecer
hosbulduk sende aramiza hosgeldin ins iyi vakit gecirirsin
yazları napıyonuz yani ankaramı nizipmi
nızıp sevdalısı ya ısmını soyle ya da takma bi ısım soyle canım ya cunku zor oluyo nızıp sevdalısı
ya sagol ya teşkler ya şey diycem ne güzel ortamınız varmış sizin ya
ya ben aslında ankara yı tercıh edıyomda saolsun annem bırakmıyo ılla nızıp dıyo ya o sıcakta ben pek nızıpı cekemıyorum ama mecbur gıdıyoruz her yaz butun aılem orda da
ha tamam anladım bekir ümite siz ne derseniz bilmem ister bekir ister ümit deyin
dıyorum ya bu sıtedekı herkes cok ıyıdır hepsı kardesım gıbıdır ama bırı harıc:)
saıdecım az kalmıs gelmene ıns daha cabuk gecer zaten sayılı gun cabuk gecer derler
ya nizipe gidilmezmi ya vallaha burnumda tütüyor bende şafak haziran 13
ya kusura bakma da nızıp sevdalısı ben senı kız sanmıstım:)) Allah ıyılıgı versın ınsan soyler dımı? neyse saka bı tarafa saıde sustun ya
biri dedigini kim desem kabalık etmiş olurmuyum
eevt naz az kaldi 78 günüm kaldi ins oda gecer dayanamicam vallah her gecen gün daha cok heycanlaniyorum
burdayim canim burdayim