ya kolay degıl valla memleketten uzak kalmak bende 6 sene once nızıpten ayrılırken cok zor olmustu neyse sımdı alıstık yanı
Yazdırılabilir Görünüm
ya kolay degıl valla memleketten uzak kalmak bende 6 sene once nızıpten ayrılırken cok zor olmustu neyse sımdı alıstık yanı
slm mıllet nasılsınız saide hos geldın ghost sende uzun zamandır yoksun sende hos geldın...
hosbulduk cok sukur bırınız yoklugumu anladınız
slm arkadaslar,
daha kimseyi tanimiyorum ama yinede bütün hemserilerime iyi günler dilerim
tanısırız merak etme ama bızım gevezeler gece gırıo ben de gece gıremıyorum ama samımıyız hepımız sen de gelırsın aramıza
bak ha sıtede senın gıbı çok kişi kalmamıs burası haraketlenmemıstı sen geldın haraketlendı
saide bızde ilk geldıgımızde kımsyeı tanımıyordk walla sımdı okul arkadasımı bıle buldum yanı
tesekkur edrım canım ne yaparsın ıste huyum kurusun
sagolun vallah cok özledim oralari.
Insanin memleketi gibi yok ya.
öle bende zatan yenı geldım nızıpe gerı bayram donusu yolcuyum
hmmm nerde kaliyorsunzu?
dogru valla ınsanın memleketı gıbısı yok havası bıle yetıyo ya ben bı gun bı yere gıttım sehır dısına eve gelınce dırekt yerı öptum allah kımseyı memleketınden ayrı koymasın
amin amin dogru diyon ghost love.
memlekete geldimi cok gzl oluyo. cok akrabalar var orda gez gez bitmiyo. gzl oluyo ama dönüs günü geldimi herkesden vedalasirken coooooooooooooooooook kötü oluyo.
ıspartada ögrencıyım
ghost hiç gevezeliği ustune alınmamıs ta ;)
ya ben geveze degılım sen buna bakma nızıplisaıde bende ankara dayım ama ogrencıyım yanı unıversıteye gırme adayıyım ıns bu sene olur