hayır ya ispatlıyayım ha bak herseyi bilmiş sandıgını zanneden CANDY =)
TıkLayıN BaKem
Yazdırılabilir Görünüm
hayır ya ispatlıyayım ha bak herseyi bilmiş sandıgını zanneden CANDY =)
TıkLayıN BaKem
kadınların daha çok dedi kodu yaptığı ispatlanmış
en çok msj benimse ne mutlu banaaa o msjları siz bayanların çenesini durdurmak için yazmışımdır heppp :D:D:D
walla ben bilmem en çok msj saidenin olabilr ama ikincilik we üçüncüülk erkeklerde oyzdn erkkeler daha dedikoducu
ayrıca saidede kızcağız ya kendiin yada beni sawunmak için yazıo napsın herseferind ebize taş atıosunuz:)
ayrıca memet abide yaklaşmış saideye geçer yakında onu merak etmeyin siz:):)fewzide zaten böyle dewam ederse son gaz ii siz geç.ersiniz herkesi:) çenesiz dedikoducular
amannn alllahhhh töbeeee allah irakkkk eyliyeee emii gıcıkkkkk :D:D:D
ya napıym siz bişey derseniz bende konuşurum susayımmmı yapamıyorum kardeşim:):) ama bak gör iki ay içinde nizipli mehmet we fewzi çilkız geçerler herkesi:)
senin dilin kadar olamasak daaaaaa geçeriz belkide :)
kız sen bi okulu kaçırtmışsın bana duyumlar öle geldiiii adını sölüyom hocalarına abovvvv abovvvv diylerrrr buna ne diyecenn şimdikkk :D
yalançı derim çünkü ben okulda hocaların yanında pek konuşmam:):)onlar benim suskunluğumdan şikayetçidir:):)
bide geçenşlerde efsaneyi gördümm
ayyy allahım o neee bakkaldaki tüm çikolataları almışşş eve gidiyoooo :D:D:D
bak kızlar yoklar arkalarından sana dedikodumu yaptırım alabilr ne war ewde çocuk wardır hepsini onlara almışdır hem isterse kendine alsın yesn kız ihtiyacı war cnm:)yemek yemiyo çünkü:):):)
hem sen çok bilmişsin miksam ben biliom zaten kimin daha çok yazdığını ama şöyle bişey war saide dedikodu yapmak amacıyla yazmıo gnlde fewzi memet abi weyada sen ya benim yada onun arkasından weyada diğer lerinin arkasından dedikodumuzu yapıosunuz oda bizi koruyo newar budna bu dedikodu sayılmaz ama sizin yazdığınız yazılar hep arkamızdan dedikodu yapıosunuz:)git oku bak:):D:p
neyse zaten bende buaralar belki giremme pek yeterince konuşdum heralde kisme kalmadı ki ne dedikodu kjaldı ne bişey baksana şimdi fewziyle mehmet abi bide miksam olsa ii dedikodu olurdu aman neyseki yoklar snr cwp werir çenesi düük olanda biz olurduk:):)
kızlar nerdesiinzi ya saide nezmn gelcen,naz başak efsane nerdesiniz ya
harbiden paso dedikodu yapıyor neyse iyi bari
bune yaaaa bu ne atısmalar böyleee....:D
masallah ne kadar dedikodu yapmıssınız arkamdan gelin yüzüme söylesin =) cekinmeyin uanmayın
ben çekinmem hem arkandan sölemedik baksana okuyabilion zaten:) yüzünede sölerim hem dedimki bak
çok bilmiş sensin en çok dedikoduyuda zaten siz yapıosunuz biz sadece gelenllikle kendimizi sawunuyoruz:)....
miksam hiç dedikoducu değil sitede en sevdiğim abilerimden biri candy
ispatlım mı qene =)
aslan basak yürü be kim tutar seni =)
walla onlar benim arkamdan ii dedikodu yapıolar sen önceki sayfalara bak bi zaten bizde kötü anlamda bişey sölemioz hem onlar saideyle bana çenesi düşük die çok takılıolar bizde onlara deikoducular bizden betersiniz dioz napalım
valla doğru söylüyorum candy sen miksamı yanlış anlamışsın
ya biz şakasına dedikoducu filan diyoruz ben onun nasıl birisi olduğunu zaten gayet ii biliyrm meraketme sen zaten ciddi ciddi söylesem oda alınırdı
Vışşş Duydunuz mu ibrahim evde yemek yenildikten sonra sofrayı toplayıp sonrada bulaşıkları yıkıyormuş komşular:D
gerçek miiiiiii gökhan abiiiiii ev kızıııı olmuşşş deseneeee :D:D:D:D
ben degilim haa digeri :)
İbrahim abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Senmisin bunları yapan:D
biraz obejktif olmak lazım yani hayat müşterek bence yapılması normal
arastırmalarıma göre gökhan agabey bir arastırma pesinde imiş =)
selam millet ben kırkyalan huzeyfe kardeşime aynen katılıyorum kadınlar bize ALLAH CC tarafından bir emanettir onlara kötülük yapmamalıyız onlara bence yardımcı olmalıyız her konuda bizde adettir bir erkek kadına yardım ettiğinde hemen başka tarafa çekerler bunu kötülüğe çekerler burdan kadınlara karşı gelen lere söylüyorum lütfen onlara biraz daha saygılı olalım onlara yardım cı olalım
yaaaaaa bu ney yaaaa miksam sen elime gecme adimi cikardin yaaaaa
düzeltilmişş
Vış keelee duydunuz muu!!!!
huzeyfeyi uzaylılar kaçırmış:)
adminden de midye istemişler adminde tiyyy kesin gitsin topuna paramı saydım demiş:D
:(:(:(:(:(
ya eslerine yardım eden erkekler ev kızımı oluyo aksine bence centilmen oluyo yardım etmeyenlerde geri kafalı oluyo bana göre:))))))))))))))
yanı hayat musterek bencede centılmen olurlar :p
itirazı olan varsa benim yazdığıma ya simdi konussun yada ömür boyu sussun
sumsugu vurdum mu duvarda fotokopisi çıkar..ne demek erkek adama yakışırmı ev işi yapmak..herkes yerini ve haddini bilecek...