onemlı degıl ası sen sorun etme ;)
Yazdırılabilir Görünüm
onemlı degıl ası sen sorun etme ;)
BEN OKULUMU SEVİYORUM AMA BURADA GÜZEL OKUL ÖZEL YA PARASI OLANA
atilla kardeşime laf yok.. herkes işine baksın,gereksiz artistlikler yapmasın. Atilla,site işini hallederiz merak etme.tek başıma yetiştiremem zaten benden yol açması gerisi sizindir :) Hadi öperim yanaklarından..
hayırdır murat yarana tuzmu bastık ;)
ya üfff memet konuyu uzatma tamam...... MURAT KARDEŞİM ÖZLEDİM SENİ HELE Bİ YAZ OLSUN SİTE KOLAY BERABER YAPARIZ KARDEŞ BENDE SENİ ÖPYRM HE BU ARADA YANINA GELMEM (ANKARAYA) YAKINDIR HABERİN OLSUN :D
tamam atillacım her zaman beklerim.. soyum mu? :)
selamlar arkadaslar beni unutmamıssınızdır işallah
soy murat kardesım
Sülo,görmeyeli istanbula sefir olmuşsun.. Erolla çok gezme canına yazıktır:)
ist sefir olduk ama dar gelmeye basladı...erolgılden baska kımımız var...
SELAMLAR ARKADAŞLAR NASILSINIZ?AZ KALDI NİZİBİME KAVUŞMAYA.ŞU SINAVLAR BİTTİMİ 2 HAZİRANDA NİZİPTEYİM İNŞALLAH.GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNİZE İYİ BAKIN BAŞARILAR...AYŞEM EN ÇOK SENİ ÖZLEDİM YA
ooo ne güzel fatma sen ayın 2 sinde gidecen benimki temmuza sarkabilir walla nasılda özlemişim Nizip i we bizimkileri hiç sorma
ATİLLA AMA BEN DE 2. DÖNEM BOYUNCA HİÇ GİTMEDİM NİZİBE SEN ARADA GELİP GEZMİŞSİN BAYA HABERİNİ ALDIM BİZİM WAHSHE DEN. AYRICA BEN BİLETİ ALDIM 1 HAZİRANDA NİZİPTEYİM İNŞALLAH.AMA MALESEF SADECE 17 GÜN KALICAM SONRA TEKRAR DENİZLİYE GELMEK ZORUNDAYIM
murat sıte çalışmaları ne alemde:D
allah kısmet ederse hazıranın 1 bende nızıpıme kavusuyorum burnumda tutuyor tezek kokusu:D
yyaaaa iiiii mişş fatma aman barii ii gezin gördüğünüz arkadaşlara selam söleyin
şunun şurasında 5 gün kalmış zaten yolunuz açık olsun
Sülo site işi yaza inş. çok zamanım yok benim aslında ama evvellallah bakıcaz inş çaresine.. Ben de 4 haziranda Nizipteyim inş. görüşmek dileğiyle...
inş gorusuruz geri sayım basladı son 6 gun
S.a millet bilet cebimde :d
aartık beni kimse durduramaz silo sen nereye gidin üstad otur sınavına çalışsana...
Görüşmek dileğiyle...
wa ogrencılerden en erken cengız gıdıyor ha yolun acık olsun cengız allah a emanet ol gorusmek uzere
Eee mehmet hızlı olmak lazım tama dutlar bitmek üzere :d
sende erken gelirsen bir 4 lü tamamlarız...
çok yakında oradayım kardes nesını oynuyoruz :D
sen sulo ıle ben esımı alır gelırım veyada saldırayla olurum cengız o zaman daha ıyı olur veyada alıbeyle olrum :D
lezzoyu sekerlı soyleyeceksın demı cengizzzzzzz.....ınatlasmayalım cengız senden erken gıderım nızıpe bılesın...
durun kardes ben geleyımde sonra masada konusuruz ne ıcegımızı nasıl ıcecegımız :D;)
plan olsun
program olsun
tamam süleyman dai plan hazır saa şekerli lezzo...
benden erken gitmen imkansız çarşambaya bileti aldım bile... hadi sahilde görüşürüz..
tamam gorusuruz ....
gıdım bende carsamba aksamına bılet alım
tamam oyunuda haftaya c.tesi oynuyormuyuz ;)
oynayalım c.tesi saat 2 de her zamankı yerımızde
bak hele bak vay sizin boyunuz posunuz devrilmeye...
burayı geyik sayfası etmişler len msn de konuşsananıza... orada kararlaştırın
bak sizin yüzünüzden millet buraya gelmiy... ayip ayip ayip...
gır msn de konusalım o zaman cengiz cıgım
geri sayım devam edıyor arkadslar son 3 gun
Sülo anladık tamam gidiyosun nizibe :) ama gidebilen var gidemeyen var değil mi??
murat sen kalıcımısın kardes
murat haklısın bıraz p... çıkardım işin abartık fazlasıyla gıdemeyenlerı hıç dusunemedım...
millet selam nbr siniz?cengiz geldin mi la?arkadaşlar sizleri özledim...fatma ayşe ne yapıyorsunuz?murat dayı ne zaman geliyorsun?haber et ha?uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
selam yusuf çok şükür Nizipteyim bugün geldim ayşeyi sorarsan onun gelmesine daha çok var.ben de özledim herkesi.inşallah antepe gelicem hilalin yanına ozaman kararlaştıralım da görüşürüz belki.bu arada baki ekremle görüşüyosan selam söyle.hadi kib
ben zor gelicem bu gidişle offf off fatmam benim yerimede çıkar nizibin tadını canımın içi annemgile de ugra olur mu???
yusuf valla iyiyiz nasıl olsun finaller başladı işte...sınavada az kaldı allah yardımcınız olsun...