ıyı bakalım hosgeldın senle bı defa anlasalım burda herkes bırbırıne saka yapar ama alınmak yok bırılerı gıbı tamam mı?
Yazdırılabilir Görünüm
ıyı bakalım hosgeldın senle bı defa anlasalım burda herkes bırbırıne saka yapar ama alınmak yok bırılerı gıbı tamam mı?
tmm ne dmek ben her türlü şakaya acıgımm:)
şşiiii prenses laf atma laf atmaaaaaaaa
tamam atmam huseyın ama dogru soze ne gerek
bütün herkes burda bea abi süpermiş burası yaa bende hanımlar war die girip bakmıypdum bile bu konuya:) hata etmişim walla
cıdden ya herkes burda masallah
miksam14 hemen git kızları destekle ufff nerde abi bizi dayanışmamızz...
tamam mıksam sen dedıkten sonra dogrudur sen ne dersen o olur
ne guzel ama ya herkes buraya takılıyo tam ortam yapmışsınız walla:)
saol mıksam helal sana ıste erkek dedıgın boyle olur
wayy bea iltifatlar süperr.. miksammm
heee doğru diyin miksam kardeş destekle kolla koru sev kıskan ondan sonra satsınlar seniii uyan agam uyannn ohhoooooooo bu adam daha yeni yol alıooo miksam çabuk bize yetiş biz o yolları gittik şimdide dönüozz be kardeşim..heheheee
kıskanmayın hemen mıksam bı tane
ay yoq bea miksamın neyini kısmakim miksam beni kıs kansın ala ala:)
neyse siz yazın ben sizi artık outlookdan takip edicem..GEreken yerde girer cevabıı yzarım arkilerim...By byeee
evet eser ablacım ya
[quote=only_love;103240]ay yoq bea miksamın neyini kısmakim miksam beni kıs kansın ala ala:)[/qu
birazda düzgün yazsan ne demek istedigini anlamadım sinirden ne yazdıgına bakmamışsın kardeş...:D
BEN İSTANBULDA OTURUYORUM...BABA TARAFIMIN ÇOĞU GAZİANTEPDE YAŞIYOR....250 BİN VATAN EVLADI ÇANAKKALE DESTANIN KİTAP YAZARIYIM....
WEB SİTEMİ VERİYORUM ORADAN BAKABİLİRSİNİZ
SEVGİLERLE http://gultencankesen.tr.gg/
GÜLTEN CANKESEN
http://gultencankesen.tr.gg/
oh be rahatlladım eserabla mıksam affettı benı neyse sımdı kımle ugrasıyoruz bu arada gulten ablacım aramıza hosgeldın
ya cocuğın üzerine fazla gitmeyin yazmayı yeni çözüyor herhalde...
bu arad mıksam kardesım adresı ver gonderelım cıceklerı
cicekler benim odama gelsin kiskananlara da ciceklerden bi pay vercem
ya resmını olmaya ne gerek var ama saygımız buyuk gulten hanıma yıne de cıdden ayıp oldu sanırım abla demek
hey millet neredesiniz yhaaaa gelin nan burayaaa
esera79 tebrik ederiz bu duyarlı yaklaşımından dolayıı.. iyi düşünmüşsunn..
burdayız ya cıdden herkes dagıldı yahu
naz senin resmin yok koyalim bir ara oraya tamam mi
geldük lem artıss ne war noluyoo.. gel gel geldiq aha noldu yani ne war..?:):)
nan nereye kayboldunuzzzz yhaaa hemencicik gidionuzzz onlıne arkilere haber verin herkes topansın biraz gırgır şamata yapsak hep beraber organıze olak biraz
he yorim olak walla ama kimse yoq oncden msj ardı ardına gelirid şimdi millet kaybıoldu hüseyinim yaw nerde millett...
sormaaayaa nasıl gencsiiz yhaaa millllllllllllllllllllllllllllllettttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz yaffff he bak bende giderim haaaa.ona göreciğim...