Köseler İlköğretim Okulu-GAZİANTEP-NİZİP Köseler İlköğretim Okulu- GAZİANTEP-NİZİP Okulu Hakkında Bilgi: Köseler İlköğretim.
www.bilgiformu.net/koseler-ilkogretim-okulu-gaziantep-nizip...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Köseler İlköğretim Okulu-GAZİANTEP-NİZİP Köseler İlköğretim Okulu- GAZİANTEP-NİZİP Okulu Hakkında Bilgi: Köseler İlköğretim.
www.bilgiformu.net/koseler-ilkogretim-okulu-gaziantep-nizip...
Kaynak...
Nizip'e atanan öğretmenlerimize başarılar diliyorum, Nizip için bir şey yapana Nizip'li bin şey yapar.
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 100'lük 100 sahte...
Devami...
Nizip ilçesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik, "sınav kaygısı ve motivasyon, meslek seçimi ve geleceğin meslekleri" konulu seminer düzenlendi. Nizip ilçesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik, "sınav kaygısı ve motivasyon, meslek seçimi ve geleceğin ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Metin İLİKSOY/ NİZİP(Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan 33 yaşındaki Barış Kaplan'ın üzerinde yapılan aramada 100'lük 100 sahte ABD doları ele geçirildi. Sabah saatlerinde Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ...
Şanlıurfa.com
Kaynak...
Barış K'nin, hırsızlık ve evrakta sahtecilik suçundan 4 ayrı sabıkası bulunduğu, Nizip Cumhuriyet Savcılığı tarafından da arandığı belirlendi. Bu arada, sağlık kontrolü için Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne getirilen zanlı, ...
Haberciniz
Kaynak...
Birinci amatör küme B grubunun güçla ekibi Nizip Yıldırımspor kendi evinde ağırladığı Sosyal Hizmetlere gol yağdırdı.
Doksan dakika boyunca rakibi karşısında atak ve etkili futbol sergileyen Nizip Yıldırımspor taraftarlarının da desteğini arkasına alarak Sosyal Hizmetleri evine eli boş gönderdi.
Saha: Nizip İlçe Stadyumu
Hakemler: Mehmet Pekmezci*** S. Kantar*** İrfan Ak***
Nizip Yıldırım: Şahin Kılıç*** M. Ali Oktaş*** Hüseyin Avcı*** Ümmet Bayındırlı*** Mehmet Bozdoğan*** Gökhan Cihangir*** Savaş Özkıl*** Mehmet Yıldırım*** Selçuk Aslantaş*** Mustafa Çetin*** Müslüm Danaoğlu***
![]()
Sosyal Hizmetler: Mehmet Cebe* İbrahim Taşkın** Bayram Bozkurt* Adem Özsincan* Mehmet Güler* İskender Eren** Bayram Aydın* Muhammet Öztürk* Bekir Altun* Salih Kaya* Okan Atay*
Goller: Müslüm Danaoğlu(2) – Gökhan Cihangir – Hüseyin Avcı – Selçuk Aslantaş – Lehmet Yıldırım (Nizip Yıldırım)
www.narkozgazetesi.com/nizip-yildirim-gibi-carpti-6---1.html
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bir otobüste yolculuk yapan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 100'lük 100 sahte...Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bir.
kahve.biz/nizipte-sahte-dolar-ele-gecirildi?utm...
Kaynak...
Gaziantep Haberleri (İHA) - Gaziantepin Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nizipte bir market sahibini sahte parayla dolandıran 5 kişiyi yakaladı.
www.tarsusonline.com/.../nizip-te-sahte-para-operasyonu--h75...
Kaynak...
![]()
Sabah saatlerinde Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriilçeye bağlı Dutlu Köyü'nde rutin yol kontrolü sırasında Şırnak'tan İstanbulistikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüstekiyolculardan 33 yaşındaki Barış K.'ın üzerinde yapılan aramada 100 adet sahte100 Amerikan doları olmak üzere toplam 10 bin sahte dolar ele geçirildi.Jandarmada ifadesi alınan zanlı Barış K.'nın İstanbul'dan 5 bin dolarkarşılığında 50 bin dolar satın aldığı, bu paranın 40 bin doları ile KuzeyIrak'ta kaçak yollarla Türkiye'ye getirdiği sigaraları çeşitli il ve ilçelerdesattığı belirlendi. Gaziantep'in Nizip İlçesi nüfusuna kayıtlı olanr zanlının ayrıca2 resmi evrakta sahtecilik suçundan, 1 banka ve kredi kurumlarını dolandırma vebir de muhafaza altındaki eşyayı çalmaksuçundan arandığı bildirildi. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeyesevkedilen Barış K. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler savuraraktepki gösterdi.
![]()
Nizip'te piyasaya sahte para sürmek isteyen bir kişi üzerindeki paralar ile birlikte ... Nizip ilçesine sahte para getirileceği ihbarını alan Nizip İlçe Jandarma ...
www.gaziantepsabah.com/nizipte-piyasaya-sahte-para-surulme...
Kaynak...
Alınan bilgiye göre, Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunda Diyarbakır'dan gelen bir yolcu otobüsünü durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Otobüste bulunan bir kişinin hareketlerinden şüphelenen polis, bu kişinin valizinde yaptığı aramada 5 ...
Haberciniz
Kaynak...
Bursa Gemlik Açık Cezaevi'nden firar eden Hasan B., Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde 5 kilo ***** ile yakalandı. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan gelen bir yolcu otobüsünü ilçe girişinde durdurup arama yaptı.
Son Dakika
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve değişik objeler bulundu. Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve değişik objeler bulundu. Bir ihbarı değerlendiren Nizip ...
Haberciniz
Kaynak...
GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 826 adet sikke ve değişik objeler bulundu. Bir ihbarı değerlendiren Nizip Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa'dan İzmir'e giden ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...