SLM ARKADAÞLAR SELÇUK ÜNÝVERSÝTESÝNDE MEMUR OLARAK ÇALIÞIYORUM BU SÝTEDE ÝYÝ ARKADAÞLIKLAR KURMAK AMACIYLA IYI GÜNLER
Yazdýrýlabilir Görünüm
SLM ARKADAÞLAR SELÇUK ÜNÝVERSÝTESÝNDE MEMUR OLARAK ÇALIÞIYORUM BU SÝTEDE ÝYÝ ARKADAÞLIKLAR KURMAK AMACIYLA IYI GÜNLER
valla yardim olurmu bilmiyorum ama bende almanyadan yasiyorum ve meslek yapiyorum daha, benim meslekte sekreterlik
slm nasýlsýnýz isim ne kendinizi tanýta bilirmisiniz belki iþimiz düse bilir sevgilerimle
anadolu unýversýtesi ve ayrýca kuyumcuyum
malatyadaki Nizipliyim siteye yazýn ben sizleri bulurum yardýmým olursa sevinirim
ÖÐRENCÝYÝM ALLAH BABAMA YARDIM ETSÝN
pirate ben seni simitçi biliyordum?
CANIN SAÐOLSUN ABÝ SÝMÝTÇÝ BÝLE OLURUZ.ÖNEMLÝ OLAN SANA BÝRÞEY OLMASIN
iþte senin bu güzeliðin herþeye bedel,pirate kardeþ.ben sadewce þaka etim.baþtacýsýn
ELLERÝNÝZDEN ÖPMÜÞÜM ABÝ.BÝRDE BÝZÝM TAKIMIN TEKNÝK DÝREKTÖRÜ OLURMUSUN BÝZÝMKÝ NÝZÝP.COM GENLER DERVÝÞKÝ NÝZÝP.COM ÝHTÝYAR
ne bilim ki,sizden talep gelirse baþ üstüne.caným
aksoy bir teknik direktörlüðün yoktu tamam o da oldu hangi takýmýn basýndasýn anlýyalým bari talepleri geri çevýrmýyon bakýmda..
ÖÐRENCÝYÝM YAZDIM MI BÝLEMÝYORUM
Nizip gazeteciler takýmý avcý bey...
arkadaþlar sayýn aksoy bizim takýmýn antrenörüdür yani Nizip gazeteciler takýmýnýn isterseniz bidaha söyliyim Nizip comda bakþa adam kalmadý galiba ...?