SLM ARKADAŞLAR SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM BU SİTEDE İYİ ARKADAŞLIKLAR KURMAK AMACIYLA IYI GÜNLER
Yazdırılabilir Görünüm
SLM ARKADAŞLAR SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM BU SİTEDE İYİ ARKADAŞLIKLAR KURMAK AMACIYLA IYI GÜNLER
valla yardim olurmu bilmiyorum ama bende almanyadan yasiyorum ve meslek yapiyorum daha, benim meslekte sekreterlik
slm nasılsınız isim ne kendinizi tanıta bilirmisiniz belki işimiz düse bilir sevgilerimle
anadolu unıversıtesi ve ayrıca kuyumcuyum
malatyadaki Nizipliyim siteye yazın ben sizleri bulurum yardımım olursa sevinirim
ÖĞRENCİYİM ALLAH BABAMA YARDIM ETSİN
pirate ben seni simitçi biliyordum?
CANIN SAĞOLSUN ABİ SİMİTÇİ BİLE OLURUZ.ÖNEMLİ OLAN SANA BİRŞEY OLMASIN
işte senin bu güzeliğin herşeye bedel,pirate kardeş.ben sadewce şaka etim.baştacısın
ELLERİNİZDEN ÖPMÜŞÜM ABİ.BİRDE BİZİM TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLURMUSUN BİZİMKİ NİZİP.COM GENLER DERVİŞKİ NİZİP.COM İHTİYAR
ne bilim ki,sizden talep gelirse baş üstüne.canım
aksoy bir teknik direktörlüğün yoktu tamam o da oldu hangi takımın basındasın anlıyalım bari talepleri geri çevırmıyon bakımda..
ÖĞRENCİYİM YAZDIM MI BİLEMİYORUM
Nizip gazeteciler takımı avcı bey...
arkadaşlar sayın aksoy bizim takımın antrenörüdür yani Nizip gazeteciler takımının isterseniz bidaha söyliyim Nizip comda bakşa adam kalmadı galiba ...?