tmm miksam yaa senin canın sagoLsun kardeşim..:)benim ki tatLı waLLa gerisini biLemm.. umrumda diil kimse waLLa... ajumdan baskasıı kimin ne haLi warsa gorsun..:)
tmm grşrzz miksamm k.i.b...grşrz
Yazdırılabilir Görünüm
tmm miksam yaa senin canın sagoLsun kardeşim..:)benim ki tatLı waLLa gerisini biLemm.. umrumda diil kimse waLLa... ajumdan baskasıı kimin ne haLi warsa gorsun..:)
tmm grşrzz miksamm k.i.b...grşrz
only tatlıları getirisen fıstık ezmeside olsun herkese iyi geceler
tmm fuull fıstık oLujak zaten.. merak etmeyin..:):)xD
DİKKAT DİKKAT
arkadaşlar ben söliyeceğimi sölim içim rahat etsin
kaan ve başak'ın yazdıklarını okudum.......tepem attı bianda
KAAN bak sana site aracılığı ile SON Kez ikaz ediyorum seni....benim ağzımı açtırma kaan o NE BİÇİM lafını yediririm sana...başakı savunuyorum EVET....ama o lafı nerde ne şekilde kullanacağına dikkat et... başak benim bacım gibi...zaten sana gereken cevabı da vermiş..diline sağlık...bundan sonra 40 düşün 1 konuş tamam mı KAAN...site için huzursuzluk olmasın...veee her şekilde bi insanın gururu vardır...GURURSUZLAR HARİÇ
merhaba arkadaslar
nerdesiniz kac gündür yaw ne olmus burada??
saide bişey olmamış sadece kaan arkadaşımız biraz fazla kendini aşarak kırıcı olmuş başak arkaaşımızda haklı olarak sinirlenmiş son nokatayıda fewzi koymuş saolsun benim anladığım bu yanlış anladığım warsa düzeltilsiin:).. bence artık konuyuda daha fazla uzatmanın i anlamı yok arkadaşla rbaşak diyeceğini demiş zaten konu kapansın bence uzamasın daha fazla zaten başak arkadaşım gereken cewabıda wermiş kaanda yaptığı ayıbın farkına warmışdır heralde farkına warmayacak kadar ..deildir ((.. yanlış anlaşılmasın onu yapmamaın amacı kötü söz söylemek deil.))
selam mıllet kımse yok mu? ya varya hıc canlılık yok artık sıtede
slm arkadaslarrrrrr
oooooooo seni görmek ne büyük bi zevkkk HOŞGELDİN BAKALIM
ya kıskandım ben burdayım ama
:(hosbulduk gidecem ama birazdan malesef
eve gidecem orda girerim yine ne var neok nasilsiniz
sende hoşgeldin ghost:D
iyiyiz çok şükürrr sen nasılsın bakalım eve hemen git bakk ben msndeken ;) anladın demiiiii
neyi kiskandin kizzz
sende hosgeldinnnnnnn iyiki geldinnnn
demek ben iyiki gelmedimmmmm :( :( aşk olsunnnn :D
ya benı gormedı fevzı tek senı gordu sıtede ya ona kıskandım ahanda aglıyom:(
yok canim aglamaaa bak bende aglarimmm
hadi ben kaciyommm birazdan grs ins.
aeo msk
oy oy oyyy kıyamam yaaaa sana bacımmmm hatamızı telafi ederiz ;)
tamam bakalım telafı edersın bı ara hem yazın köfte partısı var alırsın bana bır cikolata o zaman telafı etmıs olursun:)
hmmmmm canın sağ olsun bacım bende çok birşey sandımmmm :D
ıyı zaten senı masrafa sokman merak etme canım yanı o kadar dusuncelıyım dogrusu
oy oy oyyyy allah razı olsunnnn :D
Allah senden de razı olsun kardesım.
allah benden de hepinizden de razı olsun da ne oluyor
ne partisi ne hatası hangi hatanın telafisi ne işler ceviriyorsunuz
miko sen kaçırdınnnnn :D
küstüm zaten ben herseyi kacırıyom beni herkesler unutuyorr :(
Merhaba arkadaslar ben geldim
nasilsiniz ne var ne yok
kimse yok galiba:D:D
Ya bugün hic CANLI YAYINA BAKAMADIM acilmadi bitürlü
insl yarin bakarim:D
iyi akşamlar millet
oooooooooooo kardeşim hoşgeldinnn
saol kardaşım neyse biz muhabbete dewam edelım
günaydın
nasıl gidiy...
merhaba arkadaslar
meraba saide nasıl gidiyor
iyi akşamlar millet
sanada iyi akşmlar kardaşm VALLA bizimkisi SÜPER gidiyo şükürler olsn seninkisi nasıl gidiyo bakalım :D
Allaha sukur kardaşım bizimkiside super gidiyo walla nedek işte beraber yasayıp gidiyoruz
:) En Kötü Günümüz Böyle Olsun..:)