Yaw kırk defamı diycem yaaaaaaa....Organize sanayiinde textil fabrikasında çalışıyom...Patronun sağ kolu gibi bişey...Artık sormassın bence... Hııııhhh...!!!
Yazdırılabilir Görünüm
Yaw kırk defamı diycem yaaaaaaa....Organize sanayiinde textil fabrikasında çalışıyom...Patronun sağ kolu gibi bişey...Artık sormassın bence... Hııııhhh...!!!
huzi bu kadın sabah uyan turkıye programında edırne beledıye baskanı olarak açıklandı uyan türkiye partisinden :p
Şoferrr şoferrrr diyen kadın bu.
Demek tavuk şarküterinde çalışıyor huzi bu Metal ne demeye çalışıyor bir şeymi ima ediyor aceba...
Olur ben söylemem Huzi ama onlar açarda okursa bir şey diyemem :D
Eeeee yapcaz ama dur hele biraz zaman girsin..Hele ortam gerilsin herkes maskesini ortaya çıkarsın ondan sonra...Malum seçim yakın yaa...Hehehehehehe.. Bakarsın kurt kuzu,kuzuda kurt olur...
seninde bir ne olduğunu anlasak ne güzel olurdu:)
civciv mi tavuk mu horoz mu:D
huzi nin kim oldugunu bi zamanlar çok merak ederdim hatta 1 saat önceye kadar merak ederdim ama artık etmiyorum. çünkü kim oldgunu biliyorum artık... yarım saat önce kendini ele verdi. ama kim oldugunu söylemiycem :) üzülme huzi iyi sır saklarım.
Hehehehehehehe...Doktor Gökhan abimi kendi haine bırakın dedi....
beni doktor kendi halime bıraktı seni kim kendi haline bıraktı baytar mı huzi tavuğu:D
Waaaaaaaaaaaw Akhanaton sendemi buradaydın yaw.... Yaw güzelim sizin benden başka işiniz yokmu ?
akhanaton değil akhenaton güzelim :) işimiz çok ama arada bir aperatif olarak sana takılıyoruz :)
yok seninle takılıyoruz belki bize bir kıyak yapar everirsin diye:D
hazır akhonotonda evlilik hazırlıkları yapmışken çifte nikah kıyardık:D:D:D
Gökhan bunun kendine hayrı yok yaw:) hem artık ben ona fazla takılmayayım abim sayılır. keşke kim oldugunu öğrenmeseydim . artık takılamıycam yaw:)
Kendim evlendim yaa siz kaldınız...Evde kalmış erkekkuruları çekin gidin başka kapıya...
ayy kıyamam sana canım benim:)
şakaydı o baytar kelimesi.
sana kıyar mıyım ben yani o kadar hıyar mıyım. ya hıyar dedim de aklıma metal elementi geldi acaba şimdi nerelerdedir:D
erkekkurusumu :D muzbin daha fiyakalı bir isimdi ya:D
akhonoton kardeş kimmiş bak merak ettim:D
şuan aklından gecen ilk şahıs kimse odur emin ol :)) ama ismini deşifre etmek istemiyorum. daha çok işim düşecek ona, düğünde bilezik takacak daha :)
:) yorum yok abi.... kızarsa bilezik gider walla :)
sağdan soldan kopyaladığın resimleri yapıştırıp kurtulamazsın bizden :) neyse sen bilezik takcan mı onu söyle :)
Hehehehehehe evet yaa benimde daha yeni aklıma geldi...Kibariyenin annesi ile yan yana fotolarını görünce bir müddet siteye girmez bence...
AKHANATON sana bi uçarsam görürsün....
bu kanatlarla biraz zor :)
Akhanaton o tavuğu kaldır canım ordan hadeeeeeeeeee....
kaldıramam walla :) uçabiliosa uçsun kardeş. sen uçuyosan o da uçuyodur kesin. :)