huzi bu konuda hep senin aklına geliyor. geçenlerde yine böyle bir konu açmıştın kanımca...
Yazdırılabilir Görünüm
huzi bu konuda hep senin aklına geliyor. geçenlerde yine böyle bir konu açmıştın kanımca...
ryağmurlu
yolcu73
wulwaid
benı fark etmemısler ....:)
KEMAL CENGİZ amcayı unutmayın. bu arada admin abi kemal amca nerelerde.Ziyaretine mi gitsek
gökhan ın da dediği gibi dersler yoğun vakit kalmıyor pek nete girmeye...şu sınav haftasını bi atlatırsak inş tekrar eskisi gibi olacağından şüphem yok...
Boroboroyu unutmuşum,saldıray ismini görünce hemen yazıverdi...Hah şöle yaaa...Saldıray abi üniveristede kızlardan birazda bize zaman ayır...Dimi ama....
Huzeyfe yazdıklarımı takip etmiyorsun anlaşıldı.........
Bak dün akşam yazdım ve bugünde sana cevap yazıyorum,demekki ayda bir değil.......
ya bi şu yarın ki sunumumu bi de haftaya sınavları atlatırsam inş:(
Saldıray sen derslerinle ilgilen kardeşim sen yoksun diye üzülmüyoruz ,müsait olmadığını da biliyoruz,sen olmasanda yüreğimiz seninle .Başarılar..........
merhaba huzi,sırf senin için bir kereliğine ilkemi bozdum .merak etme sizleri takip ediyorum.kayıp değilim yav.anlarsın...!
bulanlar belediyemize bildirsin
Son zamanlarda birazda be kayboldum ama...Hani diyorum bitek ben değilim kaybolan sanki...Zuhal nerelerde acaba...? :(
Evlenmiş belkide:D çocuğunu adını ömer koyacakmış:D
saldıray da yokk
Gençler sınavda ve yoldalar
huzeyfe son zamanlarındaki kayboluşunla ilgili hakkında çok dedikodular çıktı. hatta tavuk döner olduğun bile söylendi. zuhale gelince gökhana katılıyorum kesinlikle öyledir.
Gökhan Allah müstakını versin. Huzinin kalbine indireceksin valla. Çok güldüm yaa Allah'da seni güldürsün.:D
ibrahim bey orhan bey gerçeklik payı varmı dersiniz huzi hakında sölenenler....:D:)
Valla gerçeklik payı konusunda İbo daha iyi bilir. Huzi daha bir çocuk benim onunla bir samimiyetim yok.
esento abla bizde kuşkuılandık ve meraklandık ama huzeyfe geldiğine göre en azından tavuk döner veya kızarmış piliç olma ihtimali kalmadı :D
Ama huzeyfenin yinede dikkat etmesi lazım bu sıralar, çünkü önümüz hem kurban bayramı hemde yılbaşı, hindi niyetine kızartmasınlar huziciğimizi Allah korusun :D
Sitemizin gülü dergimizin editörü ramazan abimizi göreniniz var mı 1 haftadır siteye uğradığı yok.
Esasen ceza yazmalı bir haftayı geçenlere:)
Dergi çıkarıyor:) çok yoğun bu aralar.
ee hadi hayırlısı olsun o zaman cezayı sildik bir daha yaparsa keseriz ona bir ceza:D
Gökhan gel biz AKSOY uda çağırak okula gidek.Biraz serinlerdik yine:)
Konu tarhan abi dağıtmayalım:D
Yaw dur adama borcumuz var zaten, telefon bile edemiyhoruz ister diye :)
Taziye listemi kontrol edeyim bakim :(
29 Ekime yetiştirilmek üzere İstanbul Habipler bölgesinde yeni bir tramvaw garajı yapıyoruz.Gece gündüz çalışıyoruz.İşler aşırı yoğun.Dergi çalışması da askıya alındı.Aslında 3 Ağustosta Nizip'e nasıl giderim diye kara kara düşünürken Teksas filmlerindeki cenazeci adamlara benzeyen bizim taziyeci orhan imdada yetişti.. :)))
durum budur arkadaşlar.... hepinizi çok seviyorum...
Abi yalnız tren solda kalmış.... Rayları biraz sola al :))