ben de Abit Akgöbek, yüzüncü yıl üniversitesi sınıf öğretmenliği son sınıftayım,burda okumaktan gayet memnunum, doğudur diye yazmayanlar birkez daha düşünsün, bu arada burda hemşerilerimizin sayısı da gayet iyi.
Yazdırılabilir Görünüm
ben de Abit Akgöbek, yüzüncü yıl üniversitesi sınıf öğretmenliği son sınıftayım,burda okumaktan gayet memnunum, doğudur diye yazmayanlar birkez daha düşünsün, bu arada burda hemşerilerimizin sayısı da gayet iyi.
slmlar ben erzurum atatürk üniversitesi matematik bölümünü 1 sını ögrencisiyim erzuruma yolu düsen olursa elimden geleni yaparım saygılarımla
ben Ankarayı bitirmistim
ben Mustafa Birelli, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü`nde okuyorum.
Valla arkadaşlar baştan berli okuyayım dedim. baktım çok uzun sürecek direk en son sayfaya geçtim. inşallah bir ayrıntı kaçırmamışımdır.
İstanbul üniversitesine gelen olursa elimden geleni yaparım.
neticede şu koca memlekette toplasan kaç kişiyiz ki. eee bu durumda birbirimize sahip çıkmalı biribirimize yardımımız dokanmalı diye düşünüyorum.
msn adresim: mustafaberelli@hotmail.com
allah emanet olun görüşürüz gardaşlar.
selam arkadaşlar ben atilla...fırat üniv inşaat müh. deyim..gelen arkadaşlar olursa burda nizipli çok :) ..görüşür elimizden geleni yaparız atillahsgrn@hotmail.com
AÖf 1. sınıf büro yönetimi ve sekreterlik. He he he
Mahmut senden sekreter falan olmaz.
ha haytt
Yeni kazanan arkadaşlara başarılar dilerken, buraya hangi okulu kazandıklarını yazarlarsa hemşerileri ile buluşmaları kolay olacaktır.
Eski Mustafa Kemal Üniversitesi
Yeni Aksaray Üniversitesi hade bakalım bide Aksaray'ı deniyelim...:)
yokmu başka kazanan ? bakın burs ihtimalide var, sonra karışmam
Yüzüncü yıl üniversitesi. Sanat tarihi bülümü..
yüzüncü yıl üniversitesi sanat tarihi bölümü..
yyü sanat tarihi bölümü..
trakya unuvertesı kazanAN olura nızıplı anteplı tanısa bılıırz by by mıllet
Ben Yalova Gümrük Müdürlüğünde görev yapmaktayım. Eğer burdaki ünversiteyi kazanan bir hemşerim olursa ve benimle irtibat kurmak isterse her zaman emrindeyim evim ve işyerim onlara sonuna kadar açık olacaktır. Her türlü yardım yaparım, kendini Nizipte gibi hissetmesini sağlamak için elimden ne gelirsa yardımcı olur, ömürboyu bir dostluk kurarım onunla çünkü Ben ünversitede okurken allah razı olsun nizipli iki hemşerim vardı bana çok büyük destek sağladılar bende aynı hizmeti yapmaya hazırım Nizip sevgisi hissedilmez yaşanır.Yaşasın Yeşil Nizip
Halen Eskişehir Trafik Denetleme Mürülüğündeyim Eskişehire gelen Niziplileri bir çayımı içmeye beklerim.
Hayri CEYLAN
Eski Nizip İlçe Emniyet Müdürü
ODTÜ deyim...makine de son sınıfta...yeni gelen arkadaşlar falan olabilir...bi sıkıntı olursa elimden gelen bişe olursa yardımcı olmaya çalışrım....
Biz de bir zamanlar üniversitede okumuştuk, sağ sol çatışmaları yüzünden eğitim falan almıyorduk, her gün ya taranıyorduk yada bombalanıyorduk gün geçmiyor bir arkadaşımızın yada hocamızın ölüm haberini alıyorduk, çok kötü günlerdi, şimdiki öğrenciler çok şanslı, okullarınızn kıymetini bilin, bir an önce okulları bitirip, vatana faydalı insanlar olun.
Bende Sakarya Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği 3. sınıftayım yardımım olursa sevinirim yusufziyakaya@hotmail.com adresinden erişebilirsiniz
selam arkadaşlar ben de ığdır üniversitesi muhasebe mezunuyum ailecek ığdırda oturuyoruz bu tarafta okuyan arkadaş varsa yardımcı olabilirim
merhabalar bende ısparta süleyman demirel üniv. tıbbi dok.ve sekreterlik okuyorum ama benim ki uzaktan egitim nizipte internet ortamında derslere giriyorum
slm arkadaslar ben halıl balcı kocaelı üniversıtese bılgisayar mühendıslıgınde okuyorum.... turkıyenın sanayı baskentı bu kente ozellıkle muhendıs olmak isteyen arkadasları beklıyorum.... bir nizipli olarak elimden gelen yardımı yapacağımdan hıc supelerı olmasın
slm ben mersin üniversitesinde okuyorum mersine gelen arkadaşlara yardımcı olurum......
Ktü bilgisayar mühendisliği.
Hangi üniversiteyi kazandınız, tanışın
Arkadaslar benim yigenim dicle universitesi matematik bolumunu kazandi nizipli olupta orada okuyan arkadaslarimiz var mi?