SELAM tüm arkadaşlara sizler benim kalbimde ve gönlümde birer efsanesiniz ayrıca 1981 6 mat.B sınıfını düzenleyen ilhan canım kardeşime sonsuz teşekür ve sevgilerimi gönderiyorum.sağol ilhancığım. sizleri unutmayan BEKİR AKÇAKOCA 6 MAT.B SINIFI![]()
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar ben79/80 edb mezunuyum şimdi ist polis olarak görev yapmaktayımnizip lisesi mezun larından görüşmek isteyen arkadaşlarla görüşmekten gururduyarımcep tel 05055432497ararsanızsevinirim selam vesaygılar
1972/1973 dönemi mezunu değerli arkadaşım mehmet ve dürdane oğlu Süha ERTEM'i arıyorum.Bu çok sevdiğim arkadaşımı o dönemin anlamsız sağ sol guruplaşması nedeniyle ilçemizden yolcu edemedim.Ona özür borcum var.Bulmamı sağlayana minnet duyarım.Mahmut Küçük
arkadaşlar nizip lisesinin tekrar açılması için bir çalışma varmı ? bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin
selam nizipliler
1994 yılı Nizip Lisesi Mezunuyum öğretmenlerden müdür yardımcısı Necmettin Hoca,Şefik Müdür aklıma gelenler, 94 mezunu olanlar bilirler şimdi bursa da polis memuruyum
aleykümselam pansiyoncu muzaffer kardeşim.senin nezdinde nizipliler olarakta adıyamanlılara bizden selam olsun.
tüm mezunlar merhaba
1990 nizip lisesi matematik bölüm mezunuyum arkadaşları beklerim
99 mezunu emel sana cevap için yazdım.mezun olduktan sonra ne yaptın? ben şuan öğretmenim
ben 97-98 mezunlarından dilek
99 mezunu emel senin için gönderiyorum bu msajı
96 mezunları nerdesiniz
Mesajın Sahibi: Polen2734
Mesaj İçeriği:Alıntı:
1972/1973 dönemi mezunu değerli arkadaşım mehmet ve dürdane oğlu Süha ERTEM'i arıyorum.Bu çok sevdiğim arkadaşımı o dönemin anlamsız sağ sol guruplaşması nedeniyle ilçemizden yolcu edemedim.Ona özür borcum var.Bulmamı sağlayana minnet duyarım.Mahmut Küçük
selam ben süha ertem
Mahmut bey, Süha Ertem sizin çağrınıza cevap vermş ve sitemiz üyesi olmuştur,
selam nizip lisesi mezunlarına
Değerş, Admin Mehmet ve Kasım kardeşler bana 37 yıldır irtibatım olmayan arkadaşımın arama müjdesini verdiniz.Allah da sizi sevindirsin inşallah!
ben hidayet özdere /demir/ oldu soyadım ortaokul ve nizip lisesi arkadaşlarımı gördüm www admin. com sitesinde okadar duygulsndımki anlatamam hiç kimseyle malesef görüşemiyorum tek yazları gidince zekiye kara kayayayla görüşüyorum oda kimseyle görüşemiyormuş ilknur yıldız gönül eroğlu gönül akkuş özlem coşkun daha tanıyıp ismini çıkaramadığım arkadaşlarım lisede edebiyat bölümündeydim 84/85 mezunlarıyız inanın öyle özlem gideriyorumki bu fotoğrafları kim koyduysa sağ olsun hele ilkokul fot cumhuriyet ilkokulunda naerin erbetede okuduğm fotoğraf az çok tanıdıklarım lise birde matematik öğ nermin solmaz felsefe öğ melek tan vs
Şu 84-85 mezunlarını bir araya toplayamadık bir türlü,Hidayet hanım ben Mehmet CANKESEN 84-85 dönemi 6-TAB -A mezunuyum o dönemlerden az çok görüştüğüm arkadaşlar var.Selamlar.
slm mahmut ben servet aka
ben yavuz çapan nizip lisesi mezunuyum capan2759@hotmail.com
ben endüstri mezunuyum ama neden endüstri mezunları böyle birşey yapmıyo
:):).bende türkan ömer okan lisesinin ilk menzunuyum.:)2001-2002 herkese selammlarr
şansımız kırık yaaa.bizim menzun olacagımız sene okulun adını deiştirdiler.nizip lisesini merkesi yıktılar.
82-83 de 6 Mat C yokdu
slm gencler ben tarihi nizip lisesi aşçısı necip çilkız
faruk hurma sos. 94 mzunuyum
1984- 6 Ed/A Nizip Lisesi Mezunuyum. Maalesef bizim dönem mezunlarının sosyal yönleri çok zayıf olsa gerek.
ben nizip lisesi 75-76 6fen-b mezunu mahmut dertli kahramanmaraşta tarım il müdürlüğünde veteriner hekim olarak çalışıyorum şimdiye kadar yazmadığım için çok özür diliyorum nizibe bayramlarda geliyorum ama lisemizin ismini değiştiğini yeni öğrendim ve çok üzüldüm esat tutarla yeni irtibat kurdum sınıf arkadaşlarımın hepsini çok merak ediyorum foruma yazarlarsa çok sevinirim forumun ve bu bölümün oluşmasında bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun sonsuz selamlar
sevgili makin senin istanbulda olduğunu biliyordum ama bir türlü irtibat kuramadık çoktan beri forumda yazın yok tekrar bekliyoruz.bizim zamanımızda 3 tane 6.sınıf vardı bizim sınıfta esat tutar,berrin şener,betül yaşar,ahmet alagöz,müslüm(akçekentli soyadı özoğluydu herhalde)rahmetli tümay kaplan mehmet kurt yanlız yanılıyor olabilirim
merhaba ben ertuğrul öğüt 1985-86 mezunuyum.bazı arkadaşlara ulaşabildim o dönemden bize ulaşmak isteyenleri beklerim sr.fabricat@hotmail.com bu adresten ulaşabilirsiniz...
(NURİ AVCI,CUMA BUDAK,MÜRGÜZ ATKORKMAZ,ŞIH MÜSLÜM,GÜLAY GÜZEL,ÖZLEM COŞKUN,FATMA AK,AYNUR YAŞAR,SERPİL BOZKURT,ZÜHAL GÖKTAŞ,GÜLSEN ÖZPOLAT) gibi birkısım arkadaşıma ulaştım bana telefonla yada verdiğim mail adresiyle ulaşırsanız gelecek sene bir yerde toplanabiliriz
selam arkadaşlar
nizip lisesi 93 mezunuyum tekirdağda bulunuyorum
Ben 1979_1980 mezunuyum bizden kimse yokmuuuu
82-83 6 matemATİK c mezunuyum.sınıf arkadaşlarımdan kimseyle görüşemiyorum.nzipte ticaretle uğraşıyorum.dönem arkadaşlarıma sevgiler saygılar...
murat coşkun ve ismet altun selam arkadaşlar...ben metin erol....
mehmet aluzu sormuştunuz..burhan akbaş..ahmet günsel...reşit gören..yusuf yazar hala bu arkadaşlarla görüşüyorum...sizleri de burada görmek güzeldi....ben 87 de pansiyondan ayrıldım...ih.taşıyıcı hocamıza da allahtan rahmet diliyorum....
slm ismet....ben metin erol-mardin...pansiyondan hatırlarsın...
mehmet atmaca uzun boylu arkadaş değilmiydi?
ismet beni facebooktan ekle ..biz görüşüyoruz...kendisi şu an bodrumda...bu arada ben metin erol...bilmem hatırlarmısın....
Nizip lisesi 1986 mezunlarına selamlar,6TAB-A dan Hüseyin GÜMÜŞ-İskenderun
arkasokaklar seninmi hüseyin
ben hasan kaya hatırladınmı