valla eser abla pek nıyetımız yok huseyın beyı kızdırmaya ama baksana bayram ısmını hemen kabullendı demekkı dıger ısım daha komık olsa gerek
Yazdırılabilir Görünüm
valla eser abla pek nıyetımız yok huseyın beyı kızdırmaya ama baksana bayram ısmını hemen kabullendı demekkı dıger ısım daha komık olsa gerek
heeeee teyze yeter bence uzamasın hoş seyler olmayabilir...
ha hüseyin olmuş ha hasan olmuş yada zeynep olmuş ne farkeder hepside insan demi ama :D
aman mıksam huseyın beyle ugrasmayalım bellı olmaz gazabından kurtulamayaız sonra bak sana su sınıre
helal miksam kardeş desteğin iyi geldi...heheheee
şiii alloovvvv ya teyze lütfen yaaa
insan bi teşekkür eder demi hüseyin :D
ama orada zeynep de dedim iyice baktıysan
ben bulamadım ya aklıma gelmıyo
bulamadım bulamadım ama bulamadım neyi bulamadın ghost _love söle yardımcı olayım
ya huseyının dıger adını futbolcu ısmıymıs MAP.... baslıyomus hadı sen bul sen daha ıyı bılıyon
herseyi bilmek iyi degildir walla bunu bende bilmiyorum esera ablacım söylesende bizde ögrensek
hadı eser abla soyle catlıyacam yanı
www.nizip.com da müthiç bir sessizlik oldu hüseyin in adı açıklanmak üzere herkes dikkatli bi bakış içerisinde veeeeeeeeeee esera79 ablacım acıklıyor :D :D :D :D
ÇOOOOKKKKK BEKLERSİNİZZZZZ ÇOOOOOOKKKKKKKKKK.....
hüseyin kızıyo lakap takma diye halbuki bu bayramdan daha iyi yazarsam beni öldürecekmiş izin çıkmadı kendisi yazsın bari kötü degilki:)
neyse ben ogrendım ogrenmesem catlardım
artıkın banada özelden söyleersin ghost :D
sana noluo miksam14 haaaaaaaaaaa
tamam mıksam ben sana ozelden soylerım
yok kalsın sağol
boşver çatlayasın yaa ufff....Söylemeyen bak fena bozusuruz...ona göre
bak miksam kardeş çok olgun düşünüyor sağol kardeşim...İşte böyle yaa ne yapıcaksnız benim lakabımı...Dimeee
ya eser abla mıksamı kızdırdım affetmıyo aglarım dıyorum yıne affetmıyo ne yapayım sımdı ozur de dıledım
burda ne akdar cok nizipli hanım warmış yaa..:):)
heee gel gell only bi sen eksiktin..tam olduk
evet cok var sende katıl
gel bide sen kır geçir şu oratalığııı
walla katıldık ne dimm oyle oldu istemedende olsa katıldıq bizde:):) aranıza
boşver agam hanımları manımları yaz yaa dalgana bak sen nerede gerzeklik orda olucaksın
ewt:) bir huzi miz eksik ya o nerde acaba işleri yogun herhalde... huzinin