katılıyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Nızıp Ticaret Odası, İstasyon Mahallesi İstasyon Cad. No: 2 Nizip Gaziantep. Gaziantep haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gaziantep ilinin Nizip ...
www.tubiba.com/nizip-ticaret-odasi
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 9 kilo ***** maddesi ele geçirildi.
www.marasgundem.com/nizipte-9-kilo-*****-maddesi-ele-geci...
Kaynak...
Gaziantep Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu tarafından2011Yılı Pamuk Toplama Fiyatları açıklandı.
Gaziantep Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve NizipZiraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, yaptığı açıklamada, fiyatların 2011 Yılımakine ile pamuk toplama dekar başına 75 TL ve elle toplama kilo başı ise elçidâhil 27.50 TL olarak belirlendiğini kaydetti.
![]()
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından yapılançalışma neticesinde D -400 Karayolu üzerinde durdurulan araçlarda aramayapıldı.
Yolcu Otobüsleri, Kamyon ve otomobil gibi tüm araçlar didikdidik arayan Polis ekipleri, araç koltuklarında ve araçların bagaj kısmındaarama yaptı, sürücülere de kimlik sordu.
Yapılan yol uygulaması nedeniyle görüşlerini belirtensürücüler ise, araç denetimlerinin sıklaştırılmasını söyleyerek, poliseteşekkür ettiler.
![]()
![]()
Nizip'te meydana gelen kazada kalp masajı ile hayatadöndürülen sürücü kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep - Şanlıurfa Karayolu'nun 35.kilometresinde Kemal Karalar, idaresindeki 27 SD 805 Plakalı sepetli motosiklet,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, önünde gitmekte olanMurat Özkaya idaresindeki 27 NK 320 Plakalı Panelvan tipi araca arkadan çarptı.Kazada, motosiklet sürücüsü Kemal Karalar (42), olay yerinde ağır yaralanırken,yanındaki bulunan ve yakını olduğu öğrenilen Hüseyin Davulcu (16) ise kazadan yaraalmadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nizip DevletHastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek tedavi altına alınanKaralar, hastaneye geldiğinde yapılan müdahalelere cevap vermedi. Ancak doktorlarınyoğun çabaları sonucu yapılan kalp masajları ile hayata tekrar döndürülen KemalKaralar, sevk edildiği Gaziantep Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde yapılan tümmüdahalelere rağmen kurtulmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Nizip İlçe Jandarmaekipleri ifadesini almak üzere Panelvan araç sürücüsü Murat Özkaya'yı gözaltınaaldı. Motosiklet sürücüsü Mehmet Karalar'ın dargın olduğu eşi Zeynep Karalarile barışmak için Nizip'te bulunan akrabalarının yanına geldiği öğrenildi.
![]()
Massey Ferguson Firması tarafından üretilen teknolojiharikası son model traktörlerin tanıtımı Oğuzeli İlçesi'nde devam etti.
Oğuzeli ilçesi Doğan Pınar yolu üzeri Sefiller Petrolkarşısında 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılan ve tarlada uygulamalıolarak devam edilen tanıtım programında Massey Ferguson yetkilileri başta olmaküzere, Nizip'ten Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Mehmet Öğüt ve çok sayıda yöreçiftçileri hazır bulundu.
Tarla ve arazi üzerinde gövde gösterisi yapan son modelMassey Ferguson Traktörlerin performansı, çiftçileri hayran bıraktı.
Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Mehmet Öğüt, tanıtımprogramları dolayısıyla gerek Nizip, gerekse Oğuzeli İlçesi'nde, kendileriniyalnız bırakmayan Massey Ferguson yetkililerine ve yöre çiftçilerine teşekkürkonuşması yaptı.
![]()
Namık Kemal İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencileri kendi aralarındatopladıkları; "Giyim, Battaniye kışın en gerekli eşyalarını bir araya getirerekVan'daki kardeşlerine yollamak için harekete geçtiler.
Konula ilgili bir açıklama yapan Namık Kemal İlköğretimOkulu Sınıf Öğretmeni Ahmet Bozkurt, oradaki acıları paylaşmak adına sınıfçaböyle bir karar aldıklarını söyleyerek, önümüzdeki günlerde daha kapsamlıyardım çalışması yaptıklarını belirtti.
Okul Müdürü Mehmet Özturk ise Sınıf Öğretmeni Ahmet Bozkurtöğrencileri başta olmak üzere yardımlarını esirgemeyen tüm velilere teşekküretti. Büyük bir özveri veren, örnek davranış sergileyen 4/ A Sınıfı öğrencileriise; "Şimdi Kardeşlik Zamanı" olduğunu belirterek duygu ve düşüncelerini dilegetirdiler.
![]()
Dr. Abdulkadir Erdilİlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları battaniye ve soba malzemelerinindeprem bölgesine ulaştırılması için, Kızılay Nizip Şubesi yetkililerine teslimedildi.
Okul Müdürü Müslüm Alver, öğrencilerin kendi evlerindengetirdikleri çok sayıda battaniye ve sobaların depremzedelere gönderilmesi içinKızılay Nizip Şubesi'ne teslim ettiklerini kaydetti.
Kızılay Nizip Şube Başkanı Kasım Çiçektaş ise; "Yapılan buanlamlı yardım karşısında tüm öğrencilere teşekkür ederim" diyerek, Van'agönderilecek yardım malzemelerini teslim aldı.
![]()
Cumhuriyet Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Öğrencilerinin biraraya gelerek, engelli bir vatandaşa Tekerlekli Sandalye alınması içinbaşlattığı kampanya mutlu sonla bitti. Aralarında topladığı paralar satınalınan Tekerlekli Sandalye, Nizip Engelliler Derneği Başkanı AbdulrrezakPamuk'a teslim edildi.
Cumhuriyet Lisesi Okul Müdürü Bayram Çakır, SosyalYardımlaşma Kulübü tarafından başlatılan kampanya sayesinde bir engellivatandaşımıza verilmek üzere 1 adet Tekerlekli Sandalye alındığını belirtti."Bu tür kampanyalar, birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirecektir" diyekonuşan Okul Müdürü Bayram Çakır; "Engellilerimiz için herkesin elini taşınaltına atmasını istiyorum" dedi.
Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdulrrezak Pamuk iseyapılan bu etkinlik sayesinde bir engelli vatandaşımızın daha rahat bir şekildedışarıya çıkarak gezebileceğini ifade etti. Bu konuda duyarlılık gösteren Okulidaresi başta olmak üzere, Kulüp Öğretmeni ve öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimisunuyorum" dedi.
![]()
Depremde zarar gören depremzedelere ulaştırılmak üzere "NizipGönüllüler Platformu" adı altında bir yardım kampanyası düzenleyen Sivil ToplumÖrgütleri, Çarşı Camii önünde stant kurdu. Vatandaştan gelen yardımları kabuleden "Nizip Gönüllüler Platformu" ilk gün olmasına rağmen büyük ilgi gördü.Başlatılan yardım kampanyasında çok sayıda battaniye, soba ve çeşitli gıda malzemeleridikkat çekti.
![]()
![]()
"Nizip Gönüllüler Platformu" adına bir açıklama yapan CemilGül, Nizip ilçe halkına seslenerek başlatılan kampanyaya sahip çıkmalarını vedayanışma konusunda Nizip'in kendisini göstermesini istedi. Yardımkampanyası'nın 2 Kasım Çarşamba gününe kadar Çarşı Camii avlusunda devamedeceğini hatırlatan Cemil Gül, kampanyaya herkesin ilgi göstermelerini istedi.
![]()
Son günlerde Anadolu'dan kurbanlıkların gelmeye başlamasıylabirlikte Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar piyasaya çıktı. Satıcılar bu yıloldukça umutlu, vatandaşlar ise aceleci olmama taraftarı.
"Bu sene umutluyuz" diye konuşan Samancı Dede Kalkan, geçenyıla oranla 1 TL zam gören Kurbanlık fiyatlarının yükselmediğine dikkat çekti. KarkamışYolu üzerinde hizmet verdiklerini söyleyen Dede Kalkan Kurbanlık fiyatlarınınbu yıl 11 TL üzerinden satışa sunulduğunu belirterek, satışlardan hayli umutluolduklarını dile getirdi.
![]()
NİZİP İMAM HATİPLİLER FUN CLUP. VAN 'da meydana gelen depremde ölenlere ALLAH rahmet eylesin..Yakınlarına ALLAH sabırlar versin..ALLAH bu tur ...
www.facebook.com/pages/NİZİP...FUN.../184110671669826
Kaynak...
Nizip Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Diyarbakır'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen bir yolcu otobüsünü ilçe ...
www.nizipdenge.com/yeni/nizipte-uyusturucuya-gecit-yok.html
Kaynak...
Canpolat Otomotiv. Galericiler Sitesi 7. Sok. D:3. Nizip Merkez, Nizip, Gaziantep. Tel: (0342) 518 11 94. Takipçiler 0 Yorumlar0 Profil%0 ...
www.sirketlerportali.com/gaziantep/ulasim/.../harita
Kaynak...