-
Keratalar sizi.:D 1983-1984 öðretim yýlýnda Nizip Ortaokulu'da Ýngilizce Öðretmeni olarak görev yapmýþtým. Nizip'i hiç unutmadým. Ama içlerinizde öðrencim olanlar (ki mutlaka vardýr) beni unutmuþlar demekki. Hani uzun boylu, mavi gözlü, motorlu öðretmeniniz. Hepinizi tek tek öpüyorum.
-
Merhabalar Mehmet Aydoðdu hocam ben 2002 Bilal saide marufoðlu Ý.Ö.O mezunlarýndaným.Saygýdeðer hocam belki siz beni tanýmayacaksýnýz ama ben isminizi duyunca bu benim Fen Bilgisi öðretmedim diyebildim:)Liseyi Ýstanbulda okudum.Þu an Ýstanbulda yaþamaktayým.Sonsuz saygýlar sevgiler sunar ellerinizden öperimmm.NAZLI ULUKUÞ...
-
Selam Arkadaþlar,
Nizip'li olmamama raðmen babamýn iþi dolayýsýyla 1987-91 yýllarý arasýnda Nizipte bulunduk ve Nizip Ortaokulu ile Nizip Lisesi Mezunuyum. 1991 senesinde 6 SOS.ED.A sýnýfýndan mezun oldum. O zamanki hocalarýmýn isimlerini burada okumak beni çok heyecenlandýrdý. Þu anki durumunu bilmiyorum ama bizim zamanýmýzda Nizip Lisesi ÖSS sýnavýnda baþarý saðlamýþ bir okuldu. O zaman kýzmýþ olsakta bunu disiplinli öðretim kadrosuna borçlu olduðunu biliyorum.
Nizip Lisesinden Sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. 14 sene kadar bilgisayar sektöründe çalýþtýktan sonra geçen sene Doðuþ Üniversitesinde Ýþletme Yüksek Lisansýna baþladým ve üretim sistemleri üzerine tezimi hazýrlýyorum þimdi. Doktora içinse Beykent Üniversitesi ile görüþmelerim olumlu gidiyo. Bakalým sonunda bir üniversitede öðretim görevlisi olmak istiyorum ama kýsmet.
Nizip Lisesinden aldýðým diplomamý hala saklýyorum. Doktora diplomamý aldýðým zaman en baþa lise diplomamý asmayý düþünüyorum.
Not: Bizim dönemimizde lise müdürü Halil Daþýyýcý hocamýzdý ve diplomamda imzasý var. Bu forumda kendisinin vefat ettiðini öðrendim ve çok üzüldüm. Allah rehmet eylesin.
Ýsmini Unutmadýðým Hocalarým:
Melek Öztürk
halil Ýbrahim Daþýyýcý
Nevin Canoðlu(sýnýf öðretmenimizdi)
Mehmet Uçan
Mehmet Kýlýç
Necip Kýlýç
Mustafa Erdoðan
Halil Aydoðmuþ
-
ilk okul öðretmenim AYSEL CENGÝZ
ortaokul bilal saide marufoðlu ortaokulu öðretmenlerim
ALÝ AÇIKGÖZ
PERVÝN EKÝNCÝ
ZERRÝN HOCA
NECÝP KILIÇ
METÝN KESKÝNRÜZGAR
ADÝL HOCA
KEMAL KURT
NÝZÝP LÝSESÝ
NECÝP KILIÇ
MELEK ÖZTÜRK (MELEK ANNE)
ÝLKNUR HOCA
MUSTAFA HOCA
NEVÝN HOCA
ÖMER KÜÇÜK (RAHMETLÝ OLDU)
MEHMET KILIÇ
-
viladan bozduman md. yardýmcýsý
þerife suludere türkçe
niyazi dikenli tarih
naim güler oðrafya
meltem çakýr türkçe
mehmet arý ilkokul
mehmet adbatýran tarým
ahmet ataoðlu
hepsinin elerinden öpüyorum
-
Mustafa YENÝEKÝNCÝ , din öðretmenimizi unutmayýn , melek hoca, mehmet kýlýç, halil taþýyýcý .... ne günlerdi...
-
endüstri meslak lisesinde ismail gürün deyince akansular dururdu þehmuz acar hocamýz vardý þimdi noldu bilmiyorum derste onun evet demesini sayardýkiki lafýnýn biri evet çolar yani çocuklar demek istiyordersi kitaptan okuyarak anlatýrdý okuduðunu bile yanlýþ anlatýrdý kimya ve biyolojiye girerdi ve ilginç olan þu ki lise 3de öz abim benim mikroiþlemci dersime girdi bir yýl okul dar olmuþtu bana celal bayýndýr osman tuna aydýn bozkurt þaban hoca ahmet çiçek betül hoca abdulkadirriþvanlý izzet hoca daha neler neler
-
Bu deðerli hizmeti bizlere sunan deðerli arkadaþlara çok teþekürler.
NECÝP KILIÇ
Emekli öðretmen
-
Bizleri unutmayan siz deðerli öðrencileri unutmak mümkün mü?Anýlmak kadar güzel bir þey varmý? Biz öðretmenler sizleri andýkça gençlik yýllarýmýzý hatýrlatýyor.Onunla avunuyoruz. Eskiler (yaþlýlar)hatýralarýyla yaþarlar. 1972 -1977 Nizip lisesinde öðretmen ve md yrd cýlýðý.1977-1980 Nizip ortaokulu md. yrd cýlýðý 1980/1981 nizip yatýlý bölge okulunda md.cýlýýðý 1981/1998 Nizip lisesi matematik öðretmenliði 1998/ 2001 Nizip Ýmam hatip lisesinde müdürlük yaptýktan sonra emekli oldum. Çanakkalede 3 yýl öðretmenliðimin dýþýnda 1972/2001 yýllarý arasý hep Güzel Nizip'imin güzel öðrencilerine hizmet etmekten gurur duydum. Bütün öðrencilerimin gözlerinden öperim.
-
öncelikle bütün hocalarima sonsuz saygilar selamlar..
ali alkan ilk okulu ögretmenim cok ama cok sevdigim gülay tasiyici..
orta okul ögretmenlerimden unutmadiklarim unuttugum vrsa affetsinler...
nuri ögüt
ali acikgöz
zeydan hoca
melek hoca resim ögretmeni
kubilay cetin
lise ögretmenlerim
necmettin kilic okul müdürü en cok sevdigim su konusmasi cocuklar krevetlerinizi baglayin lütfen::))cok gülerik
deniz hoca beden ögretmenimizdi
süreyya hoca
din hocasi mustafa yeniekinci
latif bozdogan
mehmet ucan
mehmet kilic
halil aydogdu
simdi aklima gelen bunlar..
geldikce yazarim canim hocalarim hepside cok severdim onlrda beni tabii:::))
-
Mesleki eðitim merkezi unutamadýðým hocalarým
Servet BÜYÜKTEKE
Kadir TEKÝN
Ergun kamalý
Hocalarýma Saygýlar sunarým...
-
1985 li yýllarda ortaokulda iken sayýn necib kýlýç hocamýz için,bazý hocalarýmýz "benim de hocam "derlerdi..bir nevi hocalarýn hocasý gibi bir saygýnlýðý vardý hocamýzýn..biraz daha aklýmýz ve yaþýmýz ilerleyince hocamýzýn öðretmenler odasýnda gerçekten saygýn bir yeri olduðunu gözlemledik.lisede iken hocamýzdan mesaim oldu...SAYIN HOCAM..þu satýrlarý yazarken bile ,bu satýrlarda sizin katkýnýz mutlaka vardýr.havuza damlayan su misali her hocamýzýn üzerimizde mutlaka haklarý var.sizin gibi deðerli hocalarýmýzý burda görmek bizi duygulandýrdý.sitemizi onurlandýrdýnýz hocam..tüm öðrencileriniz adýna ellerinizden ,tüm hocalarýmýz namýna hürmetle öpüyorum...
-
Nursel YILDIZ ilkokul öðretmenime
Silifkeli Metin öðretmenime
Leyla SIR
Mehmet UÇAN
Osman TUNA
Etem IÞIK
ismini hatýrlamaðým tüm öðretmenlerime sonsuz þükranlarým sunuyorum
-
-
mrb bende unutamadýðým hocalarým var baþta Mahli Boyacý , mehmet kýlýnç, zekiye izler, ilkokul hocam naþide sarýaltýn(pek sevmem), ahmet akkuþ, menzeher alaca, ahmet kaya, beden hocamýz þehla, hüseyin yýlmmaz,