Yav hala daha kaşınıyormusun :) pes et
Yazdırılabilir Görünüm
bi ara sitede aşıkların atışması diye bi konu wardı buda ona döndü ama çok güzel oldu :D
vallah bi alemsiniz nereden aklınıza geldi bunlar
bursa ya giecekler belli olmuş anlaşılan ama bu havada uludağda kar yok bence geçen yıl bu zamanlar gitmiştim bursaya ama yoktu :) şimdi nasıl bilmem :)
........ :)
148. sayfaya gülmekten öldüm,şuan gülmekten klavye elimin altından kayıyor. Ya ne adamsınız yaa,ölüyom çatlıyom valla krizlere girdim..........................................
...............:)
Tarhan bunların altında kalmazdı, acep ne oldu.
yaa ben niye hiç yok dikkat ettimde bayan arkadaşlar yok denecek kadar az eklenmiş karikatür isimlerine bizede yapın biraz:(
bizi umursayan yokki :(
Cok yaratici ve basarilisin vallahi tebrikler. Epey guldum buna:))))
KÖROĞLANIN MACERALARI 1
Bursaya gitmek için can atan köroğlan büyük bir hevesle takım elbisesini giyer ve ajandasını eline alır yola çıkar, ne varki kader ağlarını bir kez daha örmüştür.Nuri ALÇO'nun sağ kolu olan ve kızları kandırıp kötü yola düşürme marmara bölge sorumlusu olan Müslüm ammi köroğlanı İstanbulda iki tur attırıp sarıyer civarlarında azdırmıştır,keklendiğini anlayan ancak sesini çıkaramayan köroğlanda Bursaya geldiğini zannedip sevinmektedir, neticede kördür onun için ha sarıyer ha bursa ha paris onu için her yer konyadır.
![]()
secrete çok güldüm...:))) bu çıkart diyenlere de bi isim bulsaydın süper olurdu...müslüm akpek...karakaş...felan gibi :))))