:) güzel tespit:)
Röportaj yaparken orda bulunan herkes şahit nerdeyse tüm adaylardan söz aldım hatta vekilden de ama hala calinin dediği gibi tık yok:D
ama olsun orhan abi başkan olursa onun sözü var hem kameraya kayıtlarında da var:)
Yazdırılabilir Görünüm
Buralar yine coşmuş gayrı,helal olsun size valla :)
ee mehmet hani ben yokum yine :(
vallahi tarhan abi ve memet bravo sizlere. gündeme dair çok güzel espiriler yakalamışsınız yine :)
Yaraticilik ve zekanizla gozdolduruyorsunuz valla. Ama soyleyene degil soyletene bakin demisler, benim hakkimi da verin yani.
Cumali bi de once selam versen daha nazik olurdu!
Heh sunu da belirteyim yazilanlara kizmis felan degilim gayet keyifli, nema lazim yanlisa cekilmesin de.
cumali sende hoş geldin buraya artık senden de bekleriz karikatür :)
sirede ne çok enikçi varm yaww
:) :D
Mislim emmi kayıp bugün:)
Sonuncuya bayagi guldum. Ellerinize saglik. Ancak benim bildigim kisi olunce mezari basinda anasina nisbedilir. Hala yasadigima gore babama bagliyim o da 7 gobek nizipli yahu:))) Rivayet bu ya ana tarafinin Orul ve otesi Antepli oldugu soylenir.
Itiraf etmeliyim bu 'enikci' lafi cocukluk yillarimda beni gercekten rahatsiz ederdi.
Diger taraftan koyumuzun mumtaz sahsiyet yetistirme konusunda gerek yore gerek ulke nazarinda onemli yeri vardir ve bu da ayri bi gururdur benim icin. Gerek isadami gerek ilim konusunda cok basarili sahsiyetler yetistiren koyumuz her zaman herkese ornek iftihar tablosudur.
Mehmet karikatür için teşekkürler. Tarhan'la iş ardına düş işte... :)
yusuf abinin gelmesi iyi oldu :p
Abiiiiiiiiiiiiiiii öldüm gülmekten yaaaaaaaaaaa :D
Karikatür için teşekkürler Mehmet Karakaş.
Lakin şunu da belirtmem lazım:
Yapım itibariyle inatçı bir kişiliğim yok.
Yaradan sakin bir fıtratta yaratmış.
Yusuf ile boy ölçüşmem düşünülemez bile :)
Bursaya giderken Fatihe ne götürüyoruz anlamadım o gördüğüm şey saman balyasımı.
...............
huzi kayıp ama hala gündem de :p