Lo Adıyamanlı hara gidirsen?
Yazdırılabilir Görünüm
Lo Adıyamanlı hara gidirsen?
GÜLE GÜLE ABİ EĞER GELİRSEN BİZ BURDAYIZ SANA KAPIMIZ ACIK:)
slm arkadaslar hayırdır arkadas nereye gidiyor anlıyamadım
Merhaba sevgili Nizip Comun saygıdeğer üyeleri 1 aylık bir aradan sonra tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum..İşlerimi şimdilik hallettim..
allah allah adam gitmiş gelmiş..hala gitme dıye mesaj yaziler...bu konunun kapatılması lazım...efsane geri döndü..yada gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhtesem oldu dıye yenı konu acılsın....:):):)
hayırlı olsun....ee bunu da kapatır artık...:)
Nizip.com Sitesinin Bir Yillik üyesiydim.sitenin Bazi Kişilerin Tekeline Geçtigini Daha öncede Görmüştüm Ama Hemşerilerimdir Diyerek önemsemedim Ama Açtigim Konularin Sitenin Kidemli üyelerinin Konularina Cevap Yazmiş Gibi Gösterilmesini Defalarca Yaşayinca Artik Ayrilma Vakti Geldigini Anladim.öncelikle Bana Gösterdigi Yakinliktan Dolayi Gökhan Kardeşime Teşekkür Ediyorum.ayrica Msn Ile Bana Ulaşan Arkadaşlara Ve Açtigim Konulara Zahmet Edip Cevap Yazan Arkadaşlarimada Teşekkür Ediyorum.biz Yine Msn Ile Görüşmeye Devam Ederiz.allaha Emanet Olun.eyvallah
Ramazan ayı konusu ile açılan 5 kadar konu birleştirildi. Bu sırada kıdem değil en eski konu en üstte olacak şekilde birleştirilir. Bunuda site en üste kendi atar. YOksa kıdem meselesi değil.
Sizle tanışmak güzeldi. Hoşçakalın
Mehmet abi sorunu tam olarak anlamadım ama birkaç kişi için kaçmayı göze alıyorsanız onu bilemem ama benim bildiğim mehmet gül yazmaya devam eder!
nere gidiyorsun dayı yav küçük mesele bence problem yapmamak lazım...
bende az cok katılıyorum sanırım beyefendı sıte ıcındekı gruplasmadan rzahatsız olmus
mehmet abi nereye gidiyorsunuz lütfen gitmeyin durmak yok yola devam:)
mehmet abi yine iyi düşün istersen, sayın adminimiz gereken açıklamayı yapmış. ufak defek şeyler için bizi üzdüğüne değmez?
arkadaşlar ben bir kişinin nasıl bir günde 10 dan fazla konu actığına inanamıyorum yanii gereksiz gereksiz konu acmayada gerek yok bence...! nizip.com bir yere kacmıyor okadar konu accağınıza yani acanlar icin diyorum okadar konu var onlarlan ilgilenin onlara yazın daha iyi yani yormayın kendinizi fazla size yazıkk
doğru söze ne denirki haklısın kardeş....
Sonuna Kadar Haklisin Yürü Kardeş Arkandayiz
çok haklısın genco.bence görüntü kirliliğinden başka bişi vermiyo siteye.açılan konular genelde siteye daha faydalı ve tartışmaya değer nitelikte olmalı.yoksa başka sitelerden bulup bulup siteye konu açılabilir kolaylıkla.katılıyorum sana salih.
belki konu açmaya proglamlanmıştır:)
tabi canım fazla konu açmaya ne gerek var az olsun öz olsun
sitenin Bazi Kişilerin Tekeline Geçtigini gercekten de katılıyorumm...
evet ben önce anlam veremedim ama o iğrenç görüntüleri görünce katılıyorum bu forum korku forumu değil bencede gereksiz konu açılmamalı...
Nizip com gereksiz konu mezarlığına döndü.Bencede lütfenn.Hepimiz yazarken ve konuları açarken 1 değil 2 defa düşünelim olur olmaz şeylere konu açmayalım...
gencoo abi size katılıyorum burası bi korku sitesi deil ve görüntüler iğrenç ve vahçet insanlık dışı
valla bravo genco
Bencede alakasız konuların açılmasına hiç gerek yok. Teşekkürler Salih.
Bu hangi konu, merak ettim simdi??
Tesekkür ederim a_Lee. Resimleri görmedigim iyi olmus
haklısın gencooo
sevgili arkadaşlar alakanıza teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bu aralar nedendir bilmem aklıma eski bazı üyeler geldi...Buradan bi çağrı yapayım dedim...Kimbilir belki sesimi duyarlar....
SON ZAMANLARDA KAYIP ÜYELERİMİZ :
İBRAHİM27
KUMRALADA
İ.H.ER.
SEYİDAHMETUZUN
KASAPOĞLU
İLKAYTRADE
FSOYARİK
GÖKHANDOKUYUCU
ALİBEY2727
SEMPER
CENGİZKRBCK
AKHENATON
SAKALLI
AHMETKARADAĞ
SALDIRAY
BENBAŞKAN
YILMAZKORKMAZ
AHMETER
MUSAEKEN
NOİRDOİSER
ZUHAL
ASİMAVİ
bide eda_18
Dersler yoğun huzi kardeş:(
İnş. en kısa zamanda eskisi gibi aranızda olacağım...