saldıray mehmet kardeş hoşbulduk.....
yusuf üzülme ya kısmet sende yazın gelir acısını çıkarırsın....
demek ki öyleymiş gökhan.....
Yazdırılabilir Görünüm
saldıray mehmet kardeş hoşbulduk.....
yusuf üzülme ya kısmet sende yazın gelir acısını çıkarırsın....
demek ki öyleymiş gökhan.....
YA YUSUFF YAAA NEDEN HİÇ ARAYIP SORMUYONN WALLA İNTERNETE SIRF SENİN İÇİN GİRİYOM SENDE BÖYLE YAPINCA İÇİM Bİ TUHAF OLUYOO.
ası sen dun ku macı gorecektın rakıp macı bıraktı gıttı super oldu bız alıskınız yagmurda mac yapmaya çok zewklı olur tavsıye ederım
asi mavi çok güzel maç oldu valla ama rakip zayıftı be...senin de gelmeni bekliyordum ama sağlık olsun artık rövanşa gelirsin inş....
Kİm zayıftı akıllım :D .
bak bak birde azyıf diyorrrrrrrrrrrrr......
rövanşta görüşürüzzz :D.
aaaa...pardon gökhan zayıf demiştim dimi?geri alıyorum...sahada yoktu dicektim şaşırmışsım:)))özellikle de sen:))))şaka şaka kızma sakın....
Hıı demek öyle :))).
Özyurtlu kardeşler vallahi bu saldıray saptırıyor konuyu ona kızın:)).
ÖZYURT LİSELİLER HARİÇ HERKES BURDA GENE:)))).
bize diyene bak senin ne işin var o zaman burda:))).
saldıray gelmek isterdim ama kısmet deilmiş başka zaman inş....
eeee kim yendi...
arkadaşlar burası tüm sitedekilere açık....
gel gel ne olursan gel....
vay mavi ya mevlana gibisin :)
gökhan mevlanadan esinlenmiş olabilirim:-)))
tabi ki biz yendik asi...bak bu sorarak beni kırdın yaa...:)))
SALDIRAY KARDEŞ SEN ŞÜKRET BU ASİ KIZ SADECE BİR SORU SORDU.YA CEVABINI ANLAMAYIP SENİ DELİ ETSE NOLCAKTI.KAÇ DEFA SÖYLEDİM KİMİN YENDİĞİNİ AMA HALA SORUYO.ALLAH ESİRGEMİŞ SENİ:))
ya sonbahar nede olsa cınconlu degıllermı?
sanane mehmetabisi sen niye herşeye burnunu sokuyorsun...ben anlatırım bi daha sorsun bi daha anlatırım...sanane?
ben cınconluları elestırmezsem lurmu hıc?
yusuf kardeş nizibe gelmişsin galiba valla vefasız demek lazım sana bilemiyorum insan bi haber veriri kardeş ayıpettin...
selam arkadaslar ben necdet özyurt okulunuzun kıymetını bılın okuyun___???????.
SELAM ARKADASLAR GERCEKTEN OKUL YILLARI COK GUZELDI BUTUN ARKADASLARIMI COK ÖZLEDİM HERKESE SELAMLAR OKUMAK LAZIMMMMM.........
H.HÜSEYİN AKDOĞAN.
selam arkadaslar gercekten okulumu cok ozledım hepinizi seviyorum k.i.b ali kemal akdoğan.
slm arkadaslar bişey söylemeyi unuttum kemal hocam recep hocam fıkret hocamm teacherrr selam lar unutmadık sızlerı hocammmmmm sızlerı seviyoruz.h.hüseyin necdet özyurt i.h.c
.
ya selam millet ne haber walla hepinizi özledim ben konyadayım sınavlar war hem de çok zorr siz ne alemdesiniz bakıyorum maşallah forum a yazan çoğalmış aman iiii iii böyle devam edin kendinize iyi bakın öpyorum
arkadaşlar biz merdo gille forum sitesi yaptık hepinizi bekliyoruz mutlaka girin ve üye olun ok mu walla güzel bi şeye olacağa benziyor okul için falan da konuşuruz hepiniz davetlisiniz
http://Nizipforum.iphorum.com/ tıklayın ve girin AtiLLa
atilla
sen merak etme biz de siteye üye olduk ama bi sorun vardı galiba ugur düzeltmiş....ordada görüşürüz inş....
bu arada ben hala güzelim Nizipteyim......
saol ayşeciğim destek olacağınızı biliyodum zaten inş okulla ilgili güzel şeyler yaparız sitede resimler falan
ATİLLA AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ BİZ İLK BAŞTA ÜYE OLDUK ZATEN BURDAKİ NİCKİMLE.AMA SORUN VAR GALİBA GİREMİYORUZ
sorun halledildi iyi paylaşımlar
ewet sorun halledildi ben okul resimlerini falan yüklicem sizden de bi şeyler bekliyoz millet
inşallah
atilla....
http://Nizipforum.iphorum.com/topic/...irasi-126.html ARKADAŞLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ YENİ RESİMLER EKLEDİK WALLA GÜZEL OLDU KANIMCA
bu halı sahada tek dresmı olan la ve assolıst denılen kısı tanıyorum ama kavga esnasında ve tartısmada tanıdım kendılerı ıcı hazın oldugunu goruyordum sonun ama sadece ben seyır edıyordum
Nizipli_memet doktoroğlu sen misin.
hayrola atıtoo?
hiç sordum sadece olm sen konyadasın dimi görüşek bi gün
yok konyada degılım ben ıspartadayım