slm ben yasin. ankara üniversitesi veteriner fakültesini yeni bitirdim. şimdi ise kırıkkalede çalşıyorum.buralarda işi olan arkadaşlara yardımımız dokunursa bir nizipli olarak çok mutlu oluruz.artık birlik ve beraberlik zamanı.
Yazdırılabilir Görünüm
slm ben yasin. ankara üniversitesi veteriner fakültesini yeni bitirdim. şimdi ise kırıkkalede çalşıyorum.buralarda işi olan arkadaşlara yardımımız dokunursa bir nizipli olarak çok mutlu oluruz.artık birlik ve beraberlik zamanı.
slm arkadşlar ben hakan ondokuzmayıs üniversitesinde okuyorum habreniz olsun
slm.
bende buradayım (simyacı,kimya müh) ögrenci arkadaşlardan paylaşmak istedikleri konu veya konulara yardımcı olurum.
iyi çalışmalar.
selamlar arkadaşlar benım sıvasta son gunlerımm... bırakıyorum artık sıvası..
selam arkadaslar unıversıte ogrencısıyız de ıyı bırsey ama bunu toplumsal bır seye tasımamız lazım bence su sekıl kım nerde okuyo msn adresını yazsın tanısalım cok guzel bırsey hepınıze basarılar ıyı gunler
SeLam ArKADaŞleR Ben BiReCİK TeN ArKaDaŞLar iyi akşamlar
mrb arkadaşlar bende adıyaman üni sınıf ögretmenligin de okuyorum.yardım gerekiyosa elimden geleni yaparım.
mustafa kemal üniv. inşaat mühendisliği yolu düşen arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım saygılar..
Esselamı Aleykum
bende gaziantep üniversitesi meslek yüksek okulu tekstil bölümündeyim
BİLİYORUM ÇOK ARKADAŞ VAR :D hade tanışalım
slm arkadaşlar ben süleyman demirel ünüversitesi makina mühendisligi 2. sınıf okuyorum sınava giren arkadaşlara şimdiden başarılar ıspartaya gelecekleri bekliyom;)
bende süleyman demirelde elektornık okuyorum
İstanbul,mimar sinan ünivi. istanbulda okumak isteyenler için tavsiye ettiğim bir üniv.gerçekten a dan z ye eğitimli bir yer..
Aramıza hoş Geldin Güz kardeş...
Nizip'te baya üniversiteli genç var inşallah birgün onları tek çatı altında toplarız....
Acaba yazın Bir gezi mi düzenlesek???
Mustafa kemal üniversitesi endüstriyel elektonik bölümü 2 sınıf öğrencisiyim gelecek olan arkadaşlara yardımcı oluruz
BeNDE BU BÖLÜMÜ OKUMaK STİyORuM BANA BİLGİ WERiRMiSiN LÜTFENAlıntı:
trakya ünivesitesi teknik eğitim fakültesi yapı öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim...
kısmet olursa 1 hafta sonra mezun oluyorum...
eğer bu taafı düşünen arkadaşlar varsa elimden gelen yardımı yapmaya hazırım...saygılar
1. Sinif Eczacilik
Plovdiv Medical Tip. Uni.
Plovdiv/ Bulgaristan
Vay vay kimlerde gelmiş :)
2006 azerbaycan fizik ogrtmeni mezunuyum.yurt dışı hakkında yardımcı olabilirim...selamlar
yerleştirme sonuçları açıklandı siteden kimse bir yere yerleşemedimi veya kimse sınava girmedimi?
:) bir zamanlar bende öğrenciydim.
Yeni kazanan arkadaşlar buraya isimlerini yazarsa diğer arkadaşlarla tanışması daha kolay olur...
Evet kimler nereye gitti yazalım hadi...
Benim kardeşim birecik myo bilgisayar bölümüne gitti...
ya ben antepliyim bu sene muhasebeyi kazandım oraları hiç bilmiyorum ulaşım falan iyi değil galiba nasıl olucak bana bi yardımcı olacak arkadaş yokmu
Sülo Demireli kazanan yok mu acaba ?
nereyı kazandın sen dostum nızıbı mı yoksa başka bır yerımı.... nızıp unıversıtesı yenı açıldı evet bıraz uzak oldugu doğru ama düzelır ıı olurr... kafana takma nızıp guzel yerr.... ulaş bana yardımc ıolurum sana.....
MERHABA ARKADAŞLAR BEN AMASYA ÜNİVERSİTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNDEYİM BURAYI KAZANAN ARKADAŞLARIN SADECE MESAJ ATMASI YETERLİ İNŞALLAH FAYDALI OLABİLİRİZ........YAŞAR KEMAL AKDOĞAN:o
slm bende antakyadanım ben nizip yağ endüstrisini kazandım ama okul hakkındaki bilgiler iştahımı kaçırıyor sizce bu sorunlar bitecekmi??????????????????:confused:
Sayın dmin sizin için çok zor olacak ama biraz zahmetli bir iş olacak sitemize üniversite bölümü yapsak her üniversiteyi ayrı ayrı adlandırsak kazanan veya orada okuyan arkadaşalr biraz daha rahat bir birini bulur ve kaynaşma fırsatı olur böyle iyi olur bence ...
Nizip ilçesi | The Ancient city of Zeugma > BEDESTEN > Okul Arkadaşların Burada > Yüksek Okul ve Üniversiteler
Adlı başlıkta daha önce subutayın açtığı " Siz, Üniversiteniz ve Kentiniz... "adlı bir konu vardı tam da bu sizin dediğinize benzer.
adresi ;
http://www.nizip.com/showthread.php?t=7517
Eğer istek olursa her üniversite içinde konu başlığı ayrı ayrı açılabilir "Nizip ilçesi | The Ancient city of Zeugma > BEDESTEN > Okul Arkadaşların Burada > Yüksek Okul ve Üniversiteler bu kısıma.
"
iyide bunlar yine bir oluyor yani karışıklık çıkıyo benim demek istediğim tek başlık altında her üniversite için ayrı ayrı konu açılsın yani konuları (üniversitileri) öğrenci gözüyle değerlendirelim fazla kalabalık olmasın direkmen üniversite bulunsun kolaylık olsun
Muzaffer Aslan ben. Muğla Üniversitesi fen-edb. fizik bölümü 6. sınıfım. muğla cok güzel yer. sayet burayı kazananlar varsa bana ulaşabilirler.muzaffer2706@hotmail.com
bende Kırklareli Üniversitesi öğrencisiydim ama artık Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencisiyim
yüzüncü yıl üniversitesi fen. edb. fak. sanat tarihi bölümü 2. sınıf tüm hemşerimle tanışmayı bekliyorum
msn:
slm arklarbbende erzurum atatürk üniversitesi matemetik bölümün deyim buraya gelen arklar varsa tanısalım..
en üst sağ taraftaki "üye haritası" veya "Kim Nerede" linklerine tıklayarak, bulunduğunuz üniversiteyi ekleyebilirsiniz.
yüzüncü yıl üniversitesi fen edb. fakültesi sanat tarihi bölümü 2.sınıf
Lefke avrupa üniversitesi
yazılım mühendisligi .
Lefke/kıbrıs
Bu başlığı uzun zamandır takip etmemiştim, yahu nerdeyse Dünyaya yayılmış gençlerimiz, okulunuz bittiğinde doğduğunuz yerleri unutmayın, hizmetinizi Türkiye için yapın.
Bende Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksek Okulunu Bu Sene Kazandım.
mrb ben malatya'da İİBF kamu yönetimi bölümü gelenlere yardımcı olmaya çalışırım
ben abid akgöbek. yüzüncü yıl üniversitesi sınıf öğretmenliği son sınıfta okuyorum, burada okumak güzel bence, doğu diye tercih etmeyenler tekrar düşünsünler bence.